- Konu Sahibi DevrimGzde
-
Merhaba canım yazını okudum ve bana mantıklı göründüa.s Dermabrazyon denilen tedavi yönteminde cildin altına alüminyum oksit kristalleri verilip soyulma sağlanıyor böylece çatlakların etrafındaki derinin çatlaklarla aynı seviyeye gelmesi amaçlanıyor... Bu yöntem güzel ama tek dezavantajı uzun sürmesi galiba:çok üzgünüm: Ama yinede denemeye değer görülüyora.s Paylaştığın için sağol canıma.s.madecassol krem günde 2 kez, acnelyse krem akşam 1 aydır kullanıyorum 7 senedir boş yere para saçmışım o kadar söyleyeyim. iki kremin toplam fiyatı 10 ytl civarında. şimdiden çatlaklarımın görünümü hafifledi bu tedaviyi öneren doktor kesin sonuçlar için aylar geçmesi gerektiğini söyledi (hatta bir sene). 7 senedir uğraşıyorum değil bi sene daha fazla bile uygularım. iyileşmeyi nasıl fark ettiğime gelince çatlaklarımın üzerindeki deri soyuluyor ama dehşet bi görüntü değil korkmayın güneş yanığı olunca soyuluruz ya ondan çok çok daha az. çilt aylar sonra bu şekilde kendini yenileyecek. uzun yazmıyacağım diye söz vermiştim kendime ama yie uzttım galiba zira bu yöntemi bir çok başlıkta anlatmaya çalıştım ama pek rabet görmedi nedense ayrıntılı bilgi istersen mermaid cim yazarım sana yine. bu tedaviyi öneren doktorla da görüşebilmen için istersen ismini veririm. işte böyle artık vallaha geçtiyor billahi iyileşti diye kendimi paralamaya niyetim yok anlayacağın herkes kendi bilir....
Merhaba canım yazını okudum ve bana mantıklı göründüa.s Dermabrazyon denilen tedavi yönteminde cildin altına alüminyum oksit kristalleri verilip soyulma sağlanıyor böylece çatlakların etrafındaki derinin çatlaklarla aynı seviyeye gelmesi amaçlanıyor... Bu yöntem güzel ama tek dezavantajı uzun sürmesi galiba:çok üzgünüm: Ama yinede denemeye değer görülüyora.s Paylaştığın için sağol canıma.s.
valla defalarca söyledim st vectin kullandım kesinlikle işe yaramadı isteyen denesin ama asla tavsiye etmiyorum yazık günah 270 ytl fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?