E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DevrimGzde
ya kızlar kantron yagı kullanan oldumu bu çatlaklar için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelikten dolayı baldırımın üst kısmında oluşmaya başladı göbeğimdede oluşursa diye koştum badem yağı aldım her akşam yatmadan önce göbeğime baldırıma sürüyorum masaj yapıyorum hafiftende vuruyorum kan akışı hızlansın diye hafiften azalma oldu bide banyoda çatlak olan bölgelere soğuk suyu yuvarlak daireler yaparak tutulması öneriliyor buda banyo su masajıymış onuda deneyecem üşümezsem.
bu karısımın fomulu nedır acaba
ben sadece madecassol kullanıyorum yaklaşık 2 ay pek bir düzelme yok ama uzun zaman kulanmak gerekiyormuş ya ben de kullanıyorum. diğerlerini de kullanmadan faydasını görmüyor muyum acaba?
Vazgeçmek yok.... Artı, dün de kakao yağı ve buğday yağına başladım, kaçamıcaklar benden...ben ara verdimm canım çoktahriş oldu ya acaip te kaşınıyorum şimdilik ara verdim ama ben inanmıyorum artık geçirmicek gibi geldi ümüdimi kaybettim burda bi arkadaş deniz tuzuylamı ne ovuyorum yazmıştı onu bulup tarifi iyice alıp onu denizem offffffffffffffffff geçmicek ya bari azalsa artık biraz
canım hangi bebek yagını kullanıyodun
canım johnson's baby kullanıyorum ama geçen gazete de tatlı badem yağının iyi geldiğini yazmışlar hamileler içinde 3. aydan sonra kullanmayı önermişler tatlı badem yağını hamilelere duyrulur :)
arkadaşlar biraz çok şey sordum ama bu medacassol krmin fiyatı ne kdr acaba ?