- Konu Sahibi DevrimGzde
-
selam mac önce paylaşımların için çok teşekkürler bende bügün soyulmaya başladım görünüşü kötü degil yalnız biraz kaşınıyor. merak ettigim sen ne aşamadasın gözle görünür bir degişiklik varmı yada kullanan arkadaşlar lütfen yazın çok merak ediyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
mac çok teşekkür ederim ama araştırdım biraz bu kremleri acnelyse sanırım kızarıklık yapıyormuş aşırı kullanması sakıncalı olabilirmiş sende nasıl bir etkisi oldu acaba?
acnelyse ve madecassol kullanmaya başladım henüz bir etkisini göremedim ama sanırım düzenli kullanmadığım için
ya bu kremleri nasıl kullunacaksanız şöle ayrıntılı bi yaziverseniz arkadaşlar. yani bana bir ara bir güzellik uzmanı arkadaşım fito ve madecasol kremi karıştırıp kullan demişti. doğumdan sonra bir müddet sürdüm ama sonra bıraktım.
ayrıca bu acneliys krem de doktordan yazdırılabiliyormu yoksa güzellik ürünümü
arkadaşlarr ben bişi duydum,bu ameliyat izleri için kullanılan doktorun verdiği kremler var yaa,işte onlar da çatlak izlerini geçiriyomuş,sonuçta çatlakta bi iz değil mi? benim kardeşimin ameliyat izi için bi kremi vardı.hemen başlıycam kullanmaya,benim psikoljimi çok bozuyoo,benim bacaklarımda da çok var ama asıl kafaya taktığım göğüslerimdeki çatlaklarsenağlama,inanın kimsede görmedim bölesini,:1no2:daha evli değilim,çocuğum yok,ne bu yaaasenağlama...umarım işe yarar ama umutluyum doğrusu...:teselli:
Bebe yağı neye yarar kızlarCADIARZU
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım, bende de çatlaklar var bazı ürünler kullandım fayda etmedi karboksiterapiye gitti düzelmeyeceğine inandığım bir zamanda onu da bıraktım,bu tamamen kişinin deri yapısıyla alakalı bazılarında oluyor bazılarında olmuyor ve derin çatlakların çaresi yok inanın ancak yeni olumuş çatlaklar düzeltilebiliyor ancak tamamen yok olması mümkün değil bu cilt yapısının kalitesi ve esnekliğiyle bağlantılı,çatlaklariçin de ameliyat falan yok ancak en etkili yöntem mikropeeling diye duymuştum ama bence en güzeli insanın kendisiyle barışık olması yani onları kabullenmek biz bayanlar malesef herşeyi çok takıyoruz kafamıza ama bazı şeylerin çaresi yok o yüzden ben derim ki kafanıza takmayın ve halinize şükredin daha kötüsü de olabilirdi bende de derin çatlaklar var ama çaresi olmadığı için artık düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?