aynen sadece aksam yemeğini yemeğe başladım normal yemedim atıştırırımBende elimden geldiği kadar yürüyorum dikkat ediyorum daha doğrusu hamile kalmadan önce yediğğm gibiyim ama kilo alıyorum hiç bişey anlamıyorum
Ne kadar çabuk başlasan kar canım başla bence hemenarkadaşlar çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başladınız ne zaman başlamalı
Kesinlikle bende öle diyorum geçen ay 3 kilo almıştım bu ay dikkat ettim biraz napim acıktırıyo beni yaramazaynen sadece aksam yemeğini yemeğe başladım normal yemedim atıştırırım
68 ile başladık 73 kiloyum boy 174
Alıyorum kilo 12,5 kilo hamilelik sonunda bebek sonu artan yağ dokumuz artan kan hacmi falan denk geliyor ben 80 i bulmadan doğursam diyorum
kilo almaya müsait bir vücudun varsa başla istersen, senin için daha erken olduğunu düşünüyorsan da sadece duştan sonra bebe yağıyla başlayabilirsin ilk adım olarakarkadaşlar çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başladınız ne zaman başlamalı
Konuyla ne alakası var lütfen konu dışına çıkmayalmKIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?Eki Görüntüle 1572428 Eki Görüntüle 1572429 Eki Görüntüle 1572430
Vazelin niye tüylenme yapsın kiVazelin tüylenme yapmıyor mu kızlar?
Valla onu bilmemde folik asit cok pis tuylenme taparVazelin tüylenme yapmıyor mu kızlar?
Canım o bünye melesi bende o kadar dikkat ettim hala ediyorum yan taraflarım çatladı bile napim devam ediyorum yinede daha kötü olmasınkızlar 23 haftalığım lierac, bebe yağı , badem yağı hepsini sabah aksam sürmeme rağmen bi gece de karnım çatır çatır çatladııııı çok üzülüyorum yaa çok erken ama karnım çok büyüdü benim 10 kilo aldım simdiden
kızlar 23 haftalığım lierac, bebe yağı , badem yağı hepsini sabah aksam sürmeme rağmen bi gece de karnım çatır çatır çatladııııı çok üzülüyorum yaa çok erken ama karnım çok büyüdü benim 10 kilo aldım simdiden