çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

E="Ilkkar, post: 41556877, member: 647301"]Evet testi görür görmez basladim, ödüm kopuyor cirkinlesicem catlicam diye :))) Bu konuda cok hassasim. Valla bizim ailede kimsede olmadi catlak eger genetikse sansliyim demektir, yine de tedbir almak sart.

Yani benim bildigim badem yagini tavsiye ediyorlar.[/QUOTE]
Canim ben de catlamaktan korkanlardanim. Zaten dizlerimde ve bacak iclerimde biraz var sen ne kullaniyorsun?

merhaba hanımlar bende 3 buçk aydan sonra eşim aktardan bi krem almıştı içinde kakao yagı badem yagı vs baya yaglar karışımı olan bi kremdi pek bi işe yaradıgını söyleyemem karnımda catlama yok fakat belimde bacaklarımda ve gögsümde çatlaklar oldu bende baya araştırdıktan ve tavsiyeler üzerine lierac 200ml çatlakalr için jel aldım 3 hafta oldu alalı oluşmuş çatlakları bile düzeltiyormuş sanki gögsümde hafif düzelmeler var daha yeni almama ragmen içimi rahatlattı bu krem

Bende elimden geldiği kadar yürüyorum dikkat ediyorum daha doğrusu hamile kalmadan önce yediğğm gibiyim ama kilo alıyorum hiç bişey anlamıyorum
aynen sadece aksam yemeğini yemeğe başladım normal yemedim atıştırırım
68 ile başladık 73 kiloyum boy 174
Alıyorum kilo 12,5 kilo hamilelik sonunda bebek sonu artan yağ dokumuz artan kan hacmi falan denk geliyor ben 80 i bulmadan doğursam diyorum

Kesinlikle bende öle diyorum geçen ay 3 kilo almıştım bu ay dikkat ettim biraz napim acıktırıyo beni yaramaz

arkadaşlar çatlak kremlerini ne zaman kullanmaya başladınız ne zaman başlamalı
kilo almaya müsait bir vücudun varsa başla istersen, senin için daha erken olduğunu düşünüyorsan da sadece duştan sonra bebe yağıyla başlayabilirsin ilk adım olarak

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Ben badem yağı aldım umarım işe yarar

Benim arkadaşımın su an 3 çocuğu var üç hamileligindede surekli vazelin sürerdi karnına

Şimdi hiç çatlağı yok kesinlikle tavsiye ederim

Ben her akşam organik bebe yağı sürüyorum, sadece karın bölgesine değil, göğüs, bel ve bacalarıma da uyguluyorum. Umarım çatlak oluşturmaz.

Ya kızlar benim belimin yan taraflarında hafiften olmaya başladı napüm ben ya o kadarda dikkat ediyırum duştan sonra bebe yağı,badem yağı günlük olarakta vazelin sürüyorum

kızlar 23 haftalığım lierac, bebe yağı , badem yağı hepsini sabah aksam sürmeme rağmen bi gece de karnım çatır çatır çatladııııı çok üzülüyorum yaa çok erken ama karnım çok büyüdü benim 10 kilo aldım simdiden

Canım o bünye melesi bende o kadar dikkat ettim hala ediyorum yan taraflarım çatladı bile napim devam ediyorum yinede daha kötü olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…