çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

Bildiğim kadaryla zeytinyağıda tüylenme yapıyo tatlım yine en iyisi bebek yağı

İlk hamile kaldığımdan beri mustela ve bebe yağı kullanıyorum her gün.. Sonuç çatlamış bir karın

Paranızı boşa harcamayın pahalı kremleri para vererek.. En son lierac aldım ama çatlamasına hiçbirşey engel olmadı. Günde 1,5 lt su da içtiğim halde.. Bebeğim iyi olsun bişey istemem hiç te umrumda değil :) kafanıza takmayın bu kadar.. Sonuçta içinizde günden güne büyüyen bir canlı var çatlaması olağan ama aza indirmek mümkün olabilir. Çatlamasına engel olamazsınız. Bol bol kalsiyum da alın derinin fazla çatlamaması için.

Canım senin çokta olmamış ne çabuk bu kadarşey kullandığın halde çatladı çokmu kilo aldın

Canım senin çokta olmamış ne çabuk bu kadarşey kullandığın halde çatladı çokmu kilo aldın
Ergenlikte oluşan çatlaklarım vardı benim. 20 yaşında evlendim evlendiğim sene de karnımda bi kaç yerde çatlak oluştu. Pco oldugu için bende kilo almamaya dikkat etmem gerekiyordu ama aşırı kilolu değildim zaten.. Şimdi de o çatlakların devamı çatladı malesef .. Valla önüne geçemedim ne yaptıysam ben. 7 kilo aldım bu zamana kadar

Benimde belimin her iki yanında var daha evlenmeden önce vardı bakalım hala pek bi değişiklik yok ama tabi daha çok var

Benimde belimin her iki yanında var daha evlenmeden önce vardı bakalım hala pek bi değişiklik yok ama tabi daha çok var
Yapacak birşey yok canım İnşallah olmaz.Benim çok erken oldu daha 3.CÜ ayımda başladı. Cilt kalitesiyle alakalı bence. Eskiden kremler mi vardı? Vücudunda hiç çatlak olmayan kadınlar var çevremde, 3-4 çocuk doğurmuşlar ama çatlak yok bir tane :)
Stres yapma bence

Bildiğim kadaryla zeytinyağıda tüylenme yapıyo tatlım yine en iyisi bebek yağı

çok şükür bende tüylenme olmadı. bide kullandığımız kremlerde ne olduğunu bilmediğim için doğal yolla engel olmaya çalıştım. şuan tüylenmede yok çatlakta

geçen hafta bio oil diye bişey aldım şişesi minnacık 1 haftada şişe azaldı ben bunu 3-4 haftada bitiririm dedim kendi kendime... hemde 40 lira çok pahalı. sinir oldum anlicagınız. bende düşündüm şişe bitince kakao yağı ve badem yağına dönücem.

dün akşam yağlanacağım sırada aynada karnımı görünce şok oldum bio oil'e daha etkili olur diye başladım birde ne göreyim karnım kırmızımsı morumsu çatlaklarla dolmuş şok oldum!!! bilseydim badem yağıma devam ederdim bu nedir ya... bugün aktara gideceğim kakao + badem yağı karma yapmayı düşünüyorum bio oil'ide artık gün içerisinde sürerek bitiricem bi daha da almıcam !

Canım belki sana alerji yapmıştır

Reklama gerek yok lütfen!

Canım lıerac o kadar çok var ki serumu kremi jeli hangisi iyi geliyo bilemedim ayrıca fiyat olarakta baya tuzlu
Lierac'ın içeriğinde paraben var, bu yüzden onu kullanmayı düşünmüyorum. Belki bu konuya önem verenler vardır benim gibi diye belirtmek istedim.

Kızlar başka neler kullanıyorsunuz
Ne kullandığıma gelince henüz erken dönemlerde olduğum için Jhonson's Baby Bedtime Lavanta (kokusu bir harika) ve Vaseline Cocoa Glow Krem aldım, yeni kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum.

Çatlaklar sadece sürdüğün bölgede mi? Kollarını, göğüslerini ya da başka yerlerini gözlemledin mi? Emin misin ondan kaynaklandığına?

Tatlım onlar fazla kilo almamaya dikkat ediyor sürekli doktor kontrolünde ee kozmetikle destekleyincede olmaması normal bence
Ama yani genetikse varsa kilo almasan bile olabiliyor. Bilemedim... benim arkadaşlarım var, cok az kilo alıp catlayan da var, cok fazla kilo alıp catlamayan da...

Ama yani genetikse varsa kilo almasan bile olabiliyor. Bilemedim... benim arkadaşlarım var, cok az kilo alıp catlayan da var, cok fazla kilo alıp catlamayan da...
Canım valla bende sürekli diuorum kilo alıyım da çatlak olmasın kiloları bi şekilde veririmdr çatlak kalıcı inşallah olmaz

Günaydın anneler. Çatlaklar için SebaMed'in anti-stretch mark denen hamilelere özel kremini aldım. Bu markanın ürünlerine güveniyorum, tabi ne kadar etkili bir krem olduğunu zaman gösterecek. Yağlı bir krem değil ama nemlendirdiğini hissediyorum, kokusu da çok güzel.
Aranızda daha önce kullanıp, memnun kalan var mı?

Ondan kaynaklandığına emin olduğuma dair bir ibare yok yazımda.
Çatlak demedim ayrıca tüylenme dedim.
Sürdüğüm yerde çatlak yok. Ama tüylenme evet sadece sürdüğüm yerde var.
Ama tekrar söylüyorum bu benim kendi vücut hormonlarımın marifeti de olabilir. Ben bio-oil'den şüphelenip bıraktım sadece. Eminim tüylenme yapıyo zinhar kullanmayın diyecek kanıtım yok, gerek de yok insanları huylandırmaya zaten.
Hatta yine söyleyeyim bilmiyorum onunla mı alakalıdır ama üşenip yalnızca göbeğime sürdüm bir süre. 7. Ayıma yaklaştım göğüslerim ve bacaklarımda çatlak olmasına rağmen göbeğimde yok.
Yani işe yarayıp işlevini yerine getirmiş de olabilir, kısa bir dönem de olsa sürdüğüm yerde çatlağım olmadı henüz. Fakat ben düzenli kullanımı kestim tüy olayı yüzünden. Hepsi bu...

Evet ben yanlışlıkla tüylenme yazacağıma çatlak yazmışım. Emin olduğunu söylemediğin için sordum "emin misin?" diye zaten.. Rahatsızlık verdim sanırım. Hayırlı doğumlar.

Ben duştan sonra bebe yağı günlükte vazelin sürüyorum şuan bişey yok gibi ama olcak olsa bu aylarda başlardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…