Estağfurullah yanlış ifade ettim kendimi belli ki. Rahatsızlık yok elbette sadece kötülemek amacıyla yazmadığım hatta emin olmadığımı vurguladığım bi konuda emin misin gibi bir cevap alınca bunu tekrar belirtmek istedim. Emin değilim. Bio oil'i kötüleyecek kadar kanıtım yada buna ihtiyacım yok. Başıma geldiği için yazdım. Benle alakalıysa kimseyi arada derede bırakmak istemem belki kullanıp çok memnun kalan vardır ki bu kadar insan yanılıyor olamaz. Çok kullananı memnun kalanı var. Ben de tavsiye üzerine almıştım. Benim yüzümden kimse etkide kalsın istemiyorum sadece. Yine de cevabım kırıcı olmuşsa hakkını helâl et. Hamilelik çok hassas bir dönem, çok incitmiş olabilirim istemeden kusuruma bakma. İnsan jest ve mimiksiz bu kadar anlaşabiliyor daha doğrusu yanlış anlaşılabiliyor. Ben de seni yanlış anladım belli ki. Hayırlı ve bol keyifli günler bebişinle...Evet ben yanlışlıkla tüylenme yazacağıma çatlak yazmışım. Emin olduğunu söylemediğin için sordum "emin misin?" diye zaten.. Rahatsızlık verdim sanırım. Hayırlı doğumlar.
Öncelikle nezaketin için teşekkür ederim. Vakit ayırıp cevap yazman yeter. Olabiliyor böyle şeyler, yazışmanın riskli tarafı bu, haklısın. Sana da sağlıklı gebelik ve kolay doğum dilerim tekrar.Estağfurullah yanlış ifade ettim kendimi belli ki. Rahatsızlık yok elbette sadece kötülemek amacıyla yazmadığım hatta emin olmadığımı vurguladığım bi konuda emin misin gibi bir cevap alınca bunu tekrar belirtmek istedim. Emin değilim. Bio oil'i kötüleyecek kadar kanıtım yada buna ihtiyacım yok. Başıma geldiği için yazdım. Benle alakalıysa kimseyi arada derede bırakmak istemem belki kullanıp çok memnun kalan vardır ki bu kadar insan yanılıyor olamaz. Çok kullananı memnun kalanı var. Ben de tavsiye üzerine almıştım. Benim yüzümden kimse etkide kalsın istemiyorum sadece. Yine de cevabım kırıcı olmuşsa hakkını helâl et. Hamilelik çok hassas bir dönem, çok incitmiş olabilirim istemeden kusuruma bakma. İnsan jest ve mimiksiz bu kadar anlaşabiliyor daha doğrusu yanlış anlaşılabiliyor. Ben de seni yanlış anladım belli ki. Hayırlı ve bol keyifli günler bebişinle...
Daha yeni 5.haftadaymışın nr ara başladın bunları yapmayaHamileler icin olan dus jelleriyle yikaniyorum onlar cildi kurutmuyor, birde her gün dusa giriyorum önce sicak tam cikmadan ilik hatta soguk suyla catlayabilecek yerlerimi yikiyorum. Sabah karnima ve gögüslerime krem sürüyorum aksam yatmadan önce yag. Insallah ise yarar :)
Valla çok şaşırdım ben 8 haftalık ken yeni öğrenmiştim hamile olduğumu zaten bulantı kusma tuhaf duygular derken hiç aklıma gelmedi 4.aydan sonra başladım ben zaten o aydan sonra anca kilo alıp karın şişmeye başlıyor. Ama bravo valla çok şaşırdım ikinizedebende daha yeni hamileyim catlak fln yok suan tabı ama yınede devamlı dalin bebe yagı kullanıyorum
ıyı mı bılemıyorum ama cıldımı nemlendırıyor
benım cıldım cok kuru oldugu ıcın hamılelıkten oncede kullanıyordum :) ama sımdı hamıle oldugumu ogrenınce yagı boca edıyorum ıyımı yapıyorum bılmıyorum ama anca paklıyor benı cok kuru cıldımmValla çok şaşırdım ben 8 haftalık ken yeni öğrenmiştim hamile olduğumu zaten bulantı kusma tuhaf duygular derken hiç aklıma gelmedi 4.aydan sonra başladım ben zaten o aydan sonra anca kilo alıp karın şişmeye başlıyor. Ama bravo valla çok şaşırdım ikinizede
Çok iyi yapıyorsun canım hiç bırakma o zaman 9ay boyuncabenım cıldım cok kuru oldugu ıcın hamılelıkten oncede kullanıyordum :) ama sımdı hamıle oldugumu ogrenınce yagı boca edıyorum ıyımı yapıyorum bılmıyorum ama anca paklıyor benı cok kuru cıldımm
Kayısı yağı iyi mi geliyormuş?her gün kayısı yağı sürüyorum.
Kayısı yağı iyi mi geliyormuş?
Lierac'ın içeriğinde paraben var, bu yüzden onu kullanmayı düşünmüyorum. Belki bu konuya önem verenler vardır benim gibi diye belirtmek istedim.
Lıerac iyi geliyo diye biliyorum biraz tuzlu ama değiyoMerhaba ben Lierac kullanıyorum. İçeriğini de inceledim. Bu tür şeylere dikkat eden biriyim. Fakat ben içindeki maddelerde parabene rastlamadım. Tam olarak hangi maddeden bahsediyorsunuz?
Ne güzel erkenden başlamışın bakBen de öğrendiğim andan itibaren başladım kullanmaya. şimdilik bebek yağı kullanıyorum. internetteki tavsiyelere bakarak body shop kakao butter aldım fakat içindekileri okuyunca iki çeşit paraben olduğunu gördüm ve vazgeçtim kullanmaktan. birkaç hafta içinde de kakao yağı, susam yağı, zeytin yağı karıştırıp sürmeyi düşünüyorum.
İnternetten sorgulatmıştım ben de içeriğini, yeni bir ürün almadan önce bunu bazen yapıyorum. Yoksa elime alıp incelemedim. Yanlış bilgi edinmiş olabilir miyim acaba, buradan yanlış yönlendirmek istemem kimseyi. Baktığım sitelerde içeriğinde ethyl paraben, butyl paraben vs.. birkaç paraben türü daha olduğunu okudum ama...Merhaba ben Lierac kullanıyorum. İçeriğini de inceledim. Bu tür şeylere dikkat eden biriyim. Fakat ben içindeki maddelerde parabene rastlamadım. Tam olarak hangi maddeden bahsediyorsunuz?
Ben de aynı senin gibi biliyorum birkaç sitede paraben olduğu yazıyorduİnternetten sorgulatmıştım ben de içeriğini, yeni bir ürün almadan önce bunu bazen yapıyorum. Yoksa elime alıp incelemedim. Yanlış bilgi edinmiş olabilir miyim acaba, buradan yanlış yönlendirmek istemem kimseyi. Baktığım sitelerde içeriğinde ethyl paraben, butyl paraben vs.. birkaç paraben türü daha olduğunu okudum ama...
İnternetten sorgulatmıştım ben de içeriğini, yeni bir ürün almadan önce bunu bazen yapıyorum. Yoksa elime alıp incelemedim. Yanlış bilgi edinmiş olabilir miyim acaba, buradan yanlış yönlendirmek istemem kimseyi. Baktığım sitelerde içeriğinde ethyl paraben, butyl paraben vs.. birkaç paraben türü daha olduğunu okudum ama...
Paraben oldğuna inanmıyorum dünyaca ünlü bir marka ve ünlülerin hemen hemen hepsi kullanıp memnun kaldığını sölemişlerBen de aynı senin gibi biliyorum birkaç sitede paraben olduğu yazıyordu
iyi ki yazmışım o zaman, bişeyin doğrusunu öğrenmiş olduk sayende teşekkürler ladenBu fotoğrafı evdekı kutudan çektim, paylaşıyorum. İçinde paraben yok.
Eki Görüntüle 1566128
Eki Görüntüle 1566130
Yalnız internette arattığımda aynı isimle fakat farklı dış görünüşle çıkan ürün içeriğinde paraben gördüm. Şu linkte;
http://www.skincareheaven.com/produ...name=Lierac_Phytolastil_Gel_for_Stretch_Marks
Fakat dediğim gibi bendeki ürünün dış görünüşüyle internetteki ürünün dış görünüşü aynı değil.