çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

catladi diye uzunulurmu yaa?? birak catlasin gayet normal birsey bu.. bosver uzme tatli canini, bebek geliyor yani boru degil

Canım ne kullanırsan kullan, genetik yapında varsa yapılacak pek fazla bir şey yok, çatlamalar illaki olacak. Kilonu ya da çatlak oluşumunu dert etme, meleğini kucağına aldığında bunların bir önemi olmayacak.

Ben de ne kullanacagima karar veremedim.
Eczaneye danisacagim uygun ve faydali losyon veya krem markalarini. Bir de badem yagi almayi dusunuyorum

ben ne kadar nemlendirici varsa bi gün başka bi gün başka sürüyorum şimdilik bi sıkıntı yok ama 1 ay daha geçsin bende lierac alıcam

Ben de Mustela ve Lierac sürüyorum. Günde bir kere ancak.
Biooil'i de denesem mi diye düşünüyordum ama önceki mesajlarda bir arkadaş onu sürdükten sonra diğer gün çatladığını yazınca kafam karıştı. Biooil kullanan var mı?

Ayrıca Sebamed çatlak kremini de merak ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

eczacı da bana babe çatlak kremi önerdi ama emin olamadım fiyatı 95 tl idi çok geldi açıkçası

Ayrıca Sebamed çatlak kremini de merak ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim.
Ben sebamed'in kremini kullanıyorum. Tavsiye üzerine değil, tamamen markaya olan güvenimden dolayı aldım. 5 haftadır kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ama henüz işe yarayacak mı yarayacak mı bilmek için çok erken sanırım. Bir de bu işin çoğu genetiğinize bağlı diyorlar. Yani en pahalı kremi kullanıp da çatlayanlar var.

Ayrıca dün bebe yağı aldım. Her gün banyodan sonra onu da kullanıyorum artık.

İlk 3 ay bebe yagi surdum . 3 aydan 5. Aya kadar kati kakao yagi ve badem yagi surdum . kati bitti gidemedim eminonune sivi kakao ve badem yagini karistirip devam ediyorum . İki gunde bir dustan dus a suruyordum artik kasinmaya basladi aksamdan aksama suruyorum yalniz yaz oldugu icin emmekten ziyade ter atiyo vucut cekmiyor sanki yaği ufaktan kreme gecicem sanirim . Henuz yok catlak bakalim

34 haftaya kadar hiçbir catlagi olmayan ben şimdilerde çatlak kraliçesi olarak dolaniyorum ....

Öğrendiğim günden beri yaglandim bebe yağı ve argan yağı ile ama olunca oluyormuş

Durum vahim ((

Ben herseyi kullandim sanirim:) ilk ögrendigimde dustan sonra nivea losyonunu kullandim badem yagi icerikli olani, sonra kakao yagina gectim onu sirf karnima uyguladim baya yumusatiyordu, arada degisiklik olsun diye weleda catlak önleyici yagi kullanmaya gectim, su siralar yine dustan sonra ilk onu sürüyorum o cekince yinede biraz gerilme hissediyorsam sebamed nemlendirici kullaniyorum. Yani sürekli kurudukca kremleniyorum, 2 gün unutsam kasinti basliyor. Suan icin catlagim yok ama kimi inmeye baslayinca anlasilir diyor bakalim nolcak. Ha bi arada Garnier in kako yagli losyonu vardi onu kullandim oda baya yumusatiyordu. Bu sicaklarda losyonlar yapis yapis yapiyor o yüzden sirf karin bölgeme uyguluyorum.

öncelikle merhaba kızlar aranıza yeni katıldım . çok yeni hamileyim bana hamilelikle ilgili önereceğiniz durumlar varmı ? şimdi den teşekkürler .

ilk hamileliğim, başlığınız güzel olmuş teşekkürler, ben de düşünüyorum bir an evvel bebe yağı almayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…