catladi diye uzunulurmu yaa?? birak catlasin gayet normal birsey bu.. bosver uzme tatli canini, bebek geliyor yani boru degilkızlar 23 haftalığım lierac, bebe yağı , badem yağı hepsini sabah aksam sürmeme rağmen bi gece de karnım çatır çatır çatladııııı çok üzülüyorum yaa çok erken ama karnım çok büyüdü benim 10 kilo aldım simdiden
kızlar 23 haftalığım lierac, bebe yağı , badem yağı hepsini sabah aksam sürmeme rağmen bi gece de karnım çatır çatır çatladııııı çok üzülüyorum yaa çok erken ama karnım çok büyüdü benim 10 kilo aldım simdiden
Ayrıca Sebamed çatlak kremini de merak ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim.Ben de Mustela ve Lierac sürüyorum. Günde bir kere ancak.
Biooil'i de denesem mi diye düşünüyordum ama önceki mesajlarda bir arkadaş onu sürdükten sonra diğer gün çatladığını yazınca kafam karıştı. Biooil kullanan var mı?
Bir de tatlı badem yağı mı acı badem yağı bu kullanılıyor?Ayrıca Sebamed çatlak kremini de merak ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim.
Ben sebamed'in kremini kullanıyorum. Tavsiye üzerine değil, tamamen markaya olan güvenimden dolayı aldım. 5 haftadır kullanıyorum, güzel nemlendiriyor ama henüz işe yarayacak mı yarayacak mı bilmek için çok erken sanırım. Bir de bu işin çoğu genetiğinize bağlı diyorlar. Yani en pahalı kremi kullanıp da çatlayanlar var.Ayrıca Sebamed çatlak kremini de merak ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim.
tabii ki JB bedtimeBebe Yağı olarak ne önerirsiniz kızlar
Nerden bulabilirim eczaneden mi marketlerde falan mıtabii ki JB bedtime
Jhonson's Baby Bedtime, sanırım normal marketlerde bile vardır. Yoksa, eczanelerde ya da gratis/watsons'larda bulabilirsin.Nerden bulabilirim eczaneden mi marketlerde falan mı