çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

Ben ilk catlagimla dün karsilastim, son 10 gün kala tirnak izi gibi iki catlak olusmus karnimin alt kisminda. Bugünde 2 tane daha yerlesmis yanlarina :KK42:

Kizlar birde Kalsiyumda cok önemli diyorlar catlaklara karsi, malum son haftalarda cocuk annede ne var ne yoksa kendine topluyor. Ben bebegime kilolu dedikleri icin 2 aydir falan süt icmeyi birakmistim, sanirim bu son anda olan catlaklarin onlada ilgisi var.
bende son bir aydır başladım süt içmeye umarım çatlak hiç olmaz

Ben ilk catlagimla dün karsilastim, son 10 gün kala tirnak izi gibi iki catlak olusmus karnimin alt kisminda. Bugünde 2 tane daha yerlesmis yanlarina :KK42:

Kizlar birde Kalsiyumda cok önemli diyorlar catlaklara karsi, malum son haftalarda cocuk annede ne var ne yoksa kendine topluyor. Ben bebegime kilolu dedikleri icin 2 aydir falan süt icmeyi birakmistim, sanirim bu son anda olan catlaklarin onlada ilgisi var.
Yaa canim ne olucak sende bosver, bebek saglikli olsun :KK66:.. gecer gider catlaklar.. harita gibi kocaman her yerde olmasinda :KK70:

Kizlar badem yağı iyi geliyor diyorlar ama onun tüylenme yaptığını duymuştum. Burda kakao yağını görünce onu mu sürsem dedim ama acaba onun da öyle bir etkisi olur mu ki?
Bendede tüylenme oldu ama hamilelikten sonra gecer diyorlar. Tüylerin caresi varda catlagin yok. Badem yagini cok övüyorlar deriyi kuvvetlendiriyormus. Her etkisi olanin birde yan etkisi oluyor tabiki varsin oda sirf tüy olsun:) kakao yagi kullandim ben karni yumusacik yapiyor, herseyi kullandigim icin tam olarak hangisi tüylendirdi bilemiyorum :)
Birde suda var, hamilelikte maglum hormonlar degisiyor adet falan kesiliyor, adet olmayan insanlarda saten tüylenmeler ortaya cikabiliyor, yani belkide öylede böylede cikar.

Bendede tüylenme oldu ama hamilelikten sonra gecer diyorlar. Tüylerin caresi varda catlagin yok. Badem yagini cok övüyorlar deriyi kuvvetlendiriyormus. Her etkisi olanin birde yan etkisi oluyor tabiki varsin oda sirf tüy olsun:) kakao yagi kullandim ben karni yumusacik yapiyor, herseyi kullandigim icin tam olarak hangisi tüylendirdi bilemiyorum :)
Birde suda var, hamilelikte maglum hormonlar degisiyor adet falan kesiliyor, adet olmayan insanlarda saten tüylenmeler ortaya cikabiliyor, yani belkide öylede böylede cikar.
Ay evet orasi öyle benim göbus kasiniyor bu catlayacak mi demek acaba :KK17:
yarindan tezi yok kakao yağı alayım kokusu nasil umarim igrenc gelmezo_O

Ay evet orasi öyle benim göbus kasiniyor bu catlayacak mi demek acaba :KK17:
yarindan tezi yok kakao yağı alayım kokusu nasil umarim igrenc gelmezo_O
Benim doktorum kasinti icin hamilelik hormonu cildi kurutur ondan kasinti yapar demisti, bastira bastira tirnakla kasima sakin:) kremle birlikte ovala sirf. Kakao yagi kokusu bana normal geldi öyle agir bi koku degil, belki heryerin farkli olabilir.

X