çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

iyi ki yazmışım o zaman, bişeyin doğrusunu öğrenmiş olduk sayende teşekkürler laden nereden aldın peki, pahalı olduğu söyleniyor, ben de gidip alayım hemen

Evet iyi ki yazmışsın. Konuşarak aydınlatmış olduk böylece konuyu. Eczaneden aldım ben 85 Liraydı. Şimdilik memnunum eğer böyle devam ederse doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum.

canım eczanede satılıyor dimi

Daha yeni 5.haftadaymışın nr ara başladın bunları yapmaya
3+5 te basladim. Karnim cok cabuk ciktigi icin catlamaya müsait olabilecegimi düsünüyorum. Doktorumda böyle önerdi.

Epey erken baslamissin dur hele bir uc aylik olsun :)) gerci zarar yok, ben normal vucut lotionumu suruyorum goyuslerim zaten iri ve catlak yok, sanirim fazla yara almadan ilerliyecek, zira kuzenimin goyusleri benden ufak olmasina karsin catlak icinde.. Birazda genetik yapiyla alakali sanirim.

O degilde daha naturel yontemler yok mu kizlar? Bir kreme 200tl veremem yani gereksiz marketing urunlerine ihtiyacim yok..

Evet testi görür görmez basladim, ödüm kopuyor cirkinlesicem catlicam diye :))) Bu konuda cok hassasim. Valla bizim ailede kimsede olmadi catlak eger genetikse sansliyim demektir, yine de tedbir almak sart.

Yani benim bildigim badem yagini tavsiye ediyorlar.

Ailede yoksa 99% sanslisin demektir .. Ben cok stresli degilim ya hani saglikli besleniyim yeterli benim icin, ama 3 aylikta birseylere baslarim sanirim.. yaaa ben hemen buyusun karnim istiyorummm

Ben johnsons bebe losyonu aldm beyaz bir losyon cok guzel yumusatiyor

bio-oil yağ
jhonsons baby bedtime lavanta
vaseline kakao glow krem

3+5 te basladim. Karnim cok cabuk ciktigi icin catlamaya müsait olabilecegimi düsünüyorum. Doktorumda böyle önerdi.
Valla doktorundan yani şanslısın o zaman benimki anca 5.ayda çatlak kremi istermisin diyr sordu evet dedim elime direk bio-oil reçetesini tutuşturdu neyseki şuan başka bi doktordayım

Bende 12. Haftada her dustan sonra bebek yagina basladim 20. Haftadan itibarende her gun badem yagi suruyorum su an bir sorun yok cok sukur son olarak birkac gundur badem yagi bebek yagi kayisi yagi zeytin yagi karistirip kullaniyorum daha guzel oluyor sanki

her gün mü sürüyorsun, ay ben şimdiden üşenmeye başladım ya

Sakınn çatladıktann sonra ahh keşke keşke dersin ben mesela şuan keşke daha önce başlasaydım diye kızıyorum kendime ilk zamanlar mide bulantısı hassasiyet mahfetti hiç aklıma gelmedi

Evet canim baslarda sadece dustan sonra surdum 20. Haftadan sonra karnim buyumeye basladi yatmadan her gece suruyorum surmezsem kasinmaya basliyor daha yolumuz uzuuun insallah catlamadan atlatiriz

Evet canim baslarda sadece dustan sonra surdum 20. Haftadan sonra karnim buyumeye basladi yatmadan her gece suruyorum surmezsem kasinmaya basliyor daha yolumuz uzuuun insallah catlamadan atlatiriz
hmm anladım, bi 4 hafta daha banyodan sonra sürerek idare edeyim ben de o zmn, teşekkürler narin

Sakınn çatladıktann sonra ahh keşke keşke dersin ben mesela şuan keşke daha önce başlasaydım diye kızıyorum kendime ilk zamanlar mide bulantısı hassasiyet mahfetti hiç aklıma gelmedi
Bnm de bulantılı geçti ilk 3 ay, sadece iki haftadır genel olarak rahatım. Yağı da 13. haftamda aldım ama her gün sürmüyorum. Karnım da yeni yeni belli olmaya başladı zaten. Ama dikkatli olmaya çalışırım lou teşekkürler

Ailede yoksa 99% sanslisin demektir .. Ben cok stresli degilim ya hani saglikli besleniyim yeterli benim icin, ama 3 aylikta birseylere baslarim sanirim.. yaaa ben hemen buyusun karnim istiyorummm
Benim ic karnim dar oldugu icin karnim cok erken cikiyor, bebek daha büyümeden rahmin büyümesiyle karnim cikmaya basliyor, ilk hamileligimdede öyleydi, birazda o yüzden erkenden önlem almaya basladim. Hakikaten cok tatli oluyor karin bende cok seviyorum :)

Valla doktorundan yani şanslısın o zaman benimki anca 5.ayda çatlak kremi istermisin diyr sordu evet dedim elime direk bio-oil reçetesini tutuşturdu neyseki şuan başka bi doktordayım
Haklisin evet, cok erkenden bir cok konuda beni bilgilendirdi, hatta gögüslerin büyüdü diye gidip büyük beden ic camasiri alma onun yerine emzirme südyenlerinden al dedi, ki bu da cok pratik bir bilgi diye düsünüyorum :)

Slm bende lierac jelimsi gibi kullanıyorum aklıma geldikçe arada bebe yağı dustan çıkınca
Birde haftada 4 gun yüzüyor hergüne gibi 35 dak yürüyorum ama yine de 4kilo aldım

Slm bende lierac jelimsi gibi kullanıyorum aklıma geldikçe arada bebe yağı dustan çıkınca
Birde haftada 4 gun yüzüyor hergüne gibi 35 dak yürüyorum ama yine de 4kilo aldım
Bende elimden geldiği kadar yürüyorum dikkat ediyorum daha doğrusu hamile kalmadan önce yediğğm gibiyim ama kilo alıyorum hiç bişey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…