Ben 4. Aydan beri düzenli hergun 1 kere kullaniyorum phytolastil jel bnm kullandığım. Ama Karnım com fazla yok inşallah çatlamaz şu anda da 25 haftaligim. Birde badem yağı ve zeytinyağını karistirip kullanıyorum arada da bebe yağı sürüyorum, ne bulduy Sam suruyom kısaca duşta kullanılan nivea nemlendirici ve kakao kremi de suruyomen iyi krem lierac catlak kremi diyorlar kullanan varmı
36. Haftaya kadar çatlamadıysan daha catlamazsınnBu sabah catlakla uyandim sandim Allahtan degilmis iz olmus gecti tekrar, korktum bi an :)
Ayy insallahh, kimisi dogumdan sonrada gözükebilir diyor, insallah öyle biseyde olmaz36. Haftaya kadar çatlamadıysan daha catlamazsınn))
Bio-Oil tavsiyemdi ancak bilemiyorum hamileliğim dolayısıyla hormonlarım mı sebep oluyor yoksa Bio-Oil'in marifeti mi ancak 6. Ayımı bitiriyorum ve aşağı yukarı 1.5 - 2 aydır kullanıyorum, göbeğimde tüylenme oldu ve küçücük sarı tüyler siyahlaşıp gürleşti. Bembeyaz tenli biri olarak da berbat bir görünüm aldım.
Hamilelikten kaynaklanıyor da olabilir kesinlikle Bio Oil e kabahat bulmuyorum. Neticede vücut baştan aşağı değişiyor bu hormonlarımız sağolsun...
Kendi annelerimizde çatlak olup olmaması da çok önemli tabii. Ne hikmetse bazen ne yaparsak yapalım annede varsa çiçeği burnunda anne adayı olan bizlerde de oluşuveriyor Kırkpınar güreşçilerine dönmemize rağmen...
Ben birkaç gündür bu tüylenmeye kafamı takıp Bebak'ın zeytinyağlı kremini kullanmaya başladım. Basit bir vücut kremi nemlendirici...Ama tüylenmeden rahatsız olunca işi nasip'e bıraktım ve kreme geçtim...Umarım çatır çatır çatlamam
Ben ilk catlagimla dün karsilastim, son 10 gün kala tirnak izi gibi iki catlak olusmus karnimin alt kisminda. Bugünde 2 tane daha yerlesmis yanlarinaOnu bunu birakalimda :)) tecrubeli bayanlar catlaklar tam olarak ne zaman basliyor