cadillac air comfort modelini aldık bu modelde tekerler şişme ekstra iç ped var ve en önemlisi puset tam olarak arkaya yatabiliyor ilk aylarda devamlı yatacağını düşünürsek çok kullanışlı ve büyük puseti iki yaşına kadar kullanabiliyosunuz normallerden daha büyükEvet o puset dedigimiz parcanin ortasi cukur aslnda icinde destej yastigi var ama ilk aylarda az gelio ben destek koyuyorum onu kullanirken cok rahay oluyo lastikleri sisme degil sarsinti yapio ama sisme tekerleeklerde yapio emin ol okadar rahaysiz edici bir sarsinti degil benim bebegim rahatsiz olmuyo yani abartili degil fakat.kotuyani cok buyik :)ben tek basima cocuk kucagima alip arabayi kapatip dolmusa falan binemiyorum ama soguk havalarda cok korunakli cok rahat o yonden azdaha buuuyince sicaklarda gezmek ici pratik birsey alcam.mutlaka hafif ve kolat tasinan
İlgilendiğim casual storm trona modelini aldım. Daha doğrusu hediye edildi ve memnunum. Tek sıkıntı ilk aylarda anakucağı. Onu da ebebekten bel desteği alarak hallettim.canım valla şimdi internette resimlere bakarak arıyorum ama model adını bulamadım ama bizim arabanın birebir aynısı olan bir başka araba buldum http://www.bebefix.com/Babymax-Ultima-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-D-128_51709.html#0 bu sitedeki bu model rengi bile aynısı işte bizim araba ama casual marka. ama bence model önemli değil çünkü marka çok kalitesiz üstelik ucuzada almadım bi yıl once 400 e almıştı ablam bana, yazık o da bilemedi yoksa bu arabayı alma hatasına düşmezdi. ben hiç memnun değilim ama umarım size çok iyisi denk gelir ve mutlulukla sağlıkla kullanırsınız
merhaba arkadaslar;
37 haftalık hamileyim ve hala araba konusunda karar veremedim..travel sistem bebek arabası arastırıyorum bi çok markaya baktım memnun kalanda var aldığına pişman olanda..ben evim stüdyo ev olduğu için katlandığında yer kaplamayan bi model arıyorum..
linkteki arabayı begendim her travel sistem hem yer kaplamaz gibi ama kullanıcı yorumu bulamadım..var mı kullanan?
Casual Storm Trona Seyahat Sistem Bebek Arabası Apron - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Hayırlı olsun Güle güle kullanın. Benim aklıma takılan bir soru var cevaplarsanız sevinirim.puset evet oldukça büyük tek taraflı mı kullanılıyor yoksa çift taraflı mı? Yani bebeğin yönü sadece anneye mi bakıyor yoksa hem anneye hem de dışarıya dönük olabiliyor mu?cadillac air comfort modelini aldık bu modelde tekerler şişme ekstra iç ped var ve en önemlisi puset tam olarak arkaya yatabiliyor ilk aylarda devamlı yatacağını düşünürsek çok kullanışlı ve büyük puseti iki yaşına kadar kullanabiliyosunuz normallerden daha büyük
Merhaba Vista dan memnunmusunuz acaba birde ne kadara aldınız merak ettimmerhaba bakmış olduğunuz ürün 2015 bu üründe ana kucağı adak yani çarpışma teslerinde yok 2016 modelinde mevcut 2016 vista olarak şu anda satışta istanbulda saraçhane geçidinden aldık arkadaşımız 2015 i almıştı yanyana gelince bariz farklar var baston olark katlandığndan tercih ettik 1 aydır kulanıyoruz şikayetimiz yok
4000 mi casual comfort air alın 1500 lira. Kullananlar çok memnunBegendigim bebek arabasi cok pahali bunun bilincindeyim 4 bin bi arabaya verilmez ama onu istiyorummima'dan vazgecip bende casual anlmaliyim sanirim. Ne dersiniz
Evet canim herkes onu oneriyor. Casual alicam sanirim4000 mi casual comfort air alın 1500 lira. Kullananlar çok memnun
Casual air mı modeli yoksa air comfort mu?Kızlar bende 5 aydır casual air kullanıyorum hiiiç memnun değilim 1400 aldık ama şimdiden yeni araba almayı düşünüyoruz idare edilicek gibi değil.
Ön tekerler berbat ufacık bi taşa bile takılsa gitmiyor arabayı resmen zıplatıyo hiç rahat değil.
Pusrti hem yatar hemde koltuk şeklinde olabiliyor diye aldık ama ayarlama aparatı içten kırıldı yamuk duruyo.
En önemliside çok hantal ağır bi araba dışarıdan eve gelince kollarım ağrımış oluyo çok yoruluyorum.
Merhaba arkadaşlar bende casual cadillac aldım henüz kullanmadım ama puseti 3 ayarlı yazıyor nerden ayarlandığını bulamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
cnm cvbın için sağol arabayı bugün sipariş verdim görmeden bulunduğum şehirde yok çünkü yorumunu okuyunca sevindim çünkü ya iyi çıkmazsa diye endişe ediyordum..erken doğum ihtimalim var bugün,yarın bekliyoruz artık..kullandığımda sana bilgi veririm insallah..