Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

Seher ak hanım umarım markayla bi bağlantınız olduğu için böyle ciddi bir savunma içerisinde değilsinizdir çünkü çok büyük vebale giriyorsunuz unutmayın..!!
İsteyen dinler beni isteyen dinlemez ama arabayı aldıktan sonra nasıl pişman olucağınızı hayal edemezsiniz...
kaldırımdan inerken ön tekerleklerinin yere indirirken nasıl arabayı devşrdiğini görünce özellikle bin pişman okucaksınız..!!!
Eğer iade alan birisi varsa lütfen tel no ve bilgilerini yollarmısınız anında vermek istiyorum Arabayı..! Hiç sanmıyorum öyle bişey yapıcaklarını tabi hep blöf bunlar arabyı satana kadar taktikler..!!!

hepsi cozulmus

Gitmeden telefonla da olsa bide istoc tan bilgi alın fiyat için derim. Numarası casual sitesinde bayilerimiz adı altında yazıyor. Ben bugün casual quantum u 1100 e aldim erbaybebe den. Ayhan/Ünal bebe 1200 den inmedi.

Merhabalar daha önceki yazışmalarınızı okumadım ama buraya yazmak istedim bende casual cadillac var. Ben çok severek kullanıyorum bu zamana kadar tabiki çok atraksiyon olmamıştı ama iki gün önce uçakla bebeğim ve ben başka bir şehre gittik yanımda da bir tane valiz vardı ve ben hem arabayı sürüp hem de valizi çok rahatlıkka çektim ben böyle kolay sürüş görmedim kaldırımlarda da hiç bir sıkıntı yaşamadım iyiki almışım diyorum.

Aynisini aldm ama puseti hic kullanamadik kafa kismi cok dar.suan chic. Hafif baston aldm.

Aynisini aldm ama puseti hic kullanamadik kafa kismi cok dar.suan chic. Hafif baston aldm.
Benim bebeğim şimdi 6 aylık oldu neredeyse daha yeni büyüğüne geçtim öncesinde hep puseti kullandım gerçi benim kızımın kafası küçücüktü ondan mıdır bilmiyorum ‍ ben çok rahat gezdirdim

Gitmeden telefonla da olsa bide istoc tan bilgi alın fiyat için derim. Numarası casual sitesinde bayilerimiz adı altında yazıyor. Ben bugün casual quantum u 1100 e aldim erbaybebe den. Ayhan/Ünal bebe 1200 den inmedi.
Arabadan memnun musunuz?
Ben de quantum dusunuyorum. Hem kullanisli hem hafif hem az yer kaplamasi onemli. Araba hakkinda ayrntili bilgi verirmisniz?

Çok zorda kalarak o kadar para verdik ilk kullanimda pişman olduk her an kopacak gibi yolda sarsilmasi o kadar guvensiz ki eşim sürerken ben üstten tutuyorum istem dışı. Katlaninca hiçte küçük değil almadan çok ideal geliyordu oysa. Wellgro nun arabasına bakın derim tekerlekleri kocaman baya demirlerle çevrili süspansiyonlu. Ama mumkunse dışarda bir sürün fırsat olursa almadan.

Yalniz wellgro bakıyorum sabahtan beri, sikayet varda arabanin bi kac ay sonra dagildigindan falan bahsetmisler.
Tam buldum diyorum bise cikiyor vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…