k kartı fişinde ünalbebe yazıyor no 35merhaba ürünü saraçhanedeki hangi mağzadan aldınız acaba birde hangi modelini almıştınız remi falan varsa koyabilirmsiniz
Tesekkur ederimk kartı fişinde ünalbebe yazıyor no 35
hepsi cozulmusYolladığım linkteki sorunları okursanız arabanın devrilmesinden yamuk kasadan vs hepsinden bahsediyor. Benim ilk aldığım arabanın kasası yamuk çıktı değiştirdiler 2. Arabam yani şuan kullandığım içler acısı malesef.. 2016 model benim arabam
İnanın kızlar sadece size iyilik olsun diye bunu yazıyorum bu kadar paranız çöpe gitmesin
Siz bakmayın mağazalarda 2 dk kullanmalara alınca çok pişman olup ne demek istediğimi anlayacksıbız
https://www.sikayetvar.com/casual-bebek
Benim bebeğim şimdi 6 aylık oldu neredeyse daha yeni büyüğüne geçtim öncesinde hep puseti kullandım gerçi benim kızımın kafası küçücüktü ondan mıdır bilmiyorum Aynisini aldm ama puseti hic kullanamadik kafa kismi cok dar.suan chic. Hafif baston aldm.
Arabadan memnun musunuz?Gitmeden telefonla da olsa bide istoc tan bilgi alın fiyat için derim. Numarası casual sitesinde bayilerimiz adı altında yazıyor. Ben bugün casual quantum u 1100 e aldim erbaybebe den. Ayhan/Ünal bebe 1200 den inmedi.
Avm için uygun sadece. Sokakta berbatArabadan memnun musunuz?
Ben de quantum dusunuyorum. Hem kullanisli hem hafif hem az yer kaplamasi onemli. Araba hakkinda ayrntili bilgi verirmisniz?
Avm için uygun sadece. Sokakta berbat
Çok zorda kalarak o kadar para verdik ilk kullanimda pişman olduk her an kopacak gibi yolda sarsilmasi o kadar guvensiz ki eşim sürerken ben üstten tutuyorum istem dışı. Katlaninca hiçte küçük değil almadan çok ideal geliyordu oysa. Wellgro nun arabasına bakın derim tekerlekleri kocaman baya demirlerle çevrili süspansiyonlu. Ama mumkunse dışarda bir sürün fırsat olursa almadan.Hadi yaa
Avm için uygun sadece. Sokakta berbat
Bende özellikle yesil rengini görünce kesin bu demiştim ama inanin fırsat olsa satarım param olsa atarım.bu msja kadar kararımı vermıstım gene allak bullak oldum..
kendı arabamı alırken vallahı boyle zorlanmadım ben. napcaz böyle bilmem
İyi ki yorum yaptiniz. Yoksa cidden ben de karar vermistim, bizim icin zor da olsa bi arabaya o parayi vermek, rahattir diye istiyordum. Vallahi cok sagolun,Bende özellikle yesil rengini görünce kesin bu demiştim ama inanin fırsat olsa satarım param olsa atarım.
Öyle yapıcam 40 i çıksın da insAllah.İyi ki yorum yaptiniz. Yoksa cidden ben de karar vermistim, bizim icin zor da olsa bi arabaya o parayi vermek, rahattir diye istiyordum. Vallahi cok sagolun,
Letgodan satmayi deneyin isterseniz
Öyle yapıcam 40 i çıksın da insAllah.
Hayir casual quantumdan bahsediyoruz.casual cadillac travel system den bahsediyorsunuz dimi?
yeşili sanki yoktu da kafam karıstı
Yalniz wellgro bakıyorum sabahtan beri, sikayet varda arabanin bi kac ay sonra dagildigindan falan bahsetmisler.Çok zorda kalarak o kadar para verdik ilk kullanimda pişman olduk her an kopacak gibi yolda sarsilmasi o kadar guvensiz ki eşim sürerken ben üstten tutuyorum istem dışı. Katlaninca hiçte küçük değil almadan çok ideal geliyordu oysa. Wellgro nun arabasına bakın derim tekerlekleri kocaman baya demirlerle çevrili süspansiyonlu. Ama mumkunse dışarda bir sürün fırsat olursa almadan.