merhaba canım aynı arabayla bende ılgılenıyorum ama bende pek yorumla karsılasmadım. ama magazada ınceleme sansım oldu ve satıs temsılcısı cok onerdı bu urunu.buyuk hantal bır travel sıstem aldıgınızda ılerde muhakkak tekrardan baston araba almanız gerekıcek en bastan bunu tercıh etmenız daha ıyı olur falanda dedı. ayrıca arabanın butun kuması cıkıp yıkanabılıyor ve agır bır araba deıl.yanı kımsenın yardımı olmadan tek basına da arabayı tasıyabılırsın. sımdılık benım dusuncelerım bunlar arabayla alakalı...inşallah yardımcı olabılırız bırbırımıze ...
cnm cvbın için sağol arabayı bugün sipariş verdim görmeden bulunduğum şehirde yok çünkü yorumunu okuyunca sevindim çünkü ya iyi çıkmazsa diye endişe ediyordum..erken doğum ihtimalim var bugün,yarın bekliyoruz artık..kullandığımda sana bilgi veririm insallah..
kızlar ben kullanıyorum,2 aylık bebeğim, memnun olduğumu söyleyemeyeceğim
pusette çocuık hiç rahat değil, altına yastık battaniye sürekli destek bişeyler koyuyorum, yine bile rahat olduğunu söyleyemem
puseti bebek arabasına monte etmek çok kolay ama tek başınıza çıkarmak zor , tek elle katlanmıyor bebek arabası
kızlar ben kullanıyorum,2 aylık bebeğim, memnun olduğumu söyleyemeyeceğim
pusette çocuık hiç rahat değil, altına yastık battaniye sürekli destek bişeyler koyuyorum, yine bile rahat olduğunu söyleyemem
puseti bebek arabasına monte etmek çok kolay ama tek başınıza çıkarmak zor , tek elle katlanmıyor bebek arabası
biz de casual cadillac aldık
arkadaşlarda graconun iyi bi modeli var onlar bizimkini görünce çok hafif ve güzelmiş dediler
şahsen evimiz asansörlü olduğundan aşağı indirmesi sorun olmayacak,monte eder indiririm
bi de araba bagajı da büyük,biyere giderken o da sorun değil
yani memnun kalıp kalmamak kişinin beklentisine ve duruma göre değişir.şimdilik sıkıntı yaşarmıyız bilmiyorum
evde incelediğimiz kadarıyla memnunuz
canım nerelerdesinnnn??
ses seda yok sendenn uzun zamandırr
iyimisin canımcım
Canım iyiyim işler çok yoğun nihayet döndüm aranıza
hele bi doğum iznine çıkaydım hayırlısıyla yaww çıkmıyacam KK dan
Benim de daha bebegim dogmadi ama biz de casual marka aldik arabamizi. Bizimki casual cadillac.
Cok da iyi geldi bize. Hem hafif olmasi hemde iki yonlu olmasi. travel sistem istiyorduk bizde, ama kraftin twist rlx modeline baktik mesela. Cok hantal geldi bize. Hemde pusetiyle katlanamiyordu o hepsini ayri ayri cikarman gerekir. Bunu pusetle katlayabiliyorsun ileride. Anakucaginin monte edilmesi de kolay gibi. Ama bebekle kullanimini bilemiyorum tabi henuz.
Bir tek bunda eksik olan yagmurluk ve ayak ortusu. Kis bebegi olacagi icin iyi olurdu. Ama biz arabayla avm de falan gezeriz zaten diye cok da onemsemedim. Zaten battaniye vs ile sararim bebegimi. Birde yagmurluk ekstra satiliyor da.
Eki Görüntüle 795923
hala memnunmusunuz ben de bu arabayı beğendim ama görme inceleme şansım olmadığı için kalitesini bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..