Quantum trona travel sistem
Casual kullanıp memnun olan var mı.
Çok hoşuma gitti. Fiyatı 1.300
Bende air olmayanı var. Bagajın tamamını dolduruyor. Başka şeye yer kalmıyor.Casual Cadillac Air Sistem Bebek arabasını e-bebek mağazasında inceledim çok hoşuma gitti. İnternetten tanıtım videolarını da izledm.. Bu ürünü kullanıp memnun olmayan var mı ? Tavsiyesi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum
Casual Cadillac Air Sistem Bebek arabasını e-bebek mağazasında inceledim çok hoşuma gitti. İnternetten tanıtım videolarını da izledm.. Bu ürünü kullanıp memnun olmayan var mı ? Tavsiyesi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum
Bizde henüz dışarıda kullanmadık ama evde eşim sürekli alıp sürüyor her seferinde sürüşü be manevraları çok rahat diyip duruyor bende ana kucağını çok beğendim hem geniş hemde çok konforlu görünüyor, geçen gün bütün herşeyini çıkarıp yıkadım temiz ve hijyenik olsun diye bu bakımdan da hoşuma gitti, inşallah yakında bebişimle de kullanmak nasip olurCasual Cadillac Air Sistem Bebek arabasını e-bebek mağazasında inceledim çok hoşuma gitti. İnternetten tanıtım videolarını da izledm.. Bu ürünü kullanıp memnun olmayan var mı ? Tavsiyesi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum
Air olan daha mı büyük yoksa daha mı küçük Can'ım bi Bilgin var mı ?Bende air olmayanı var. Bagajın tamamını dolduruyor. Başka şeye yer kalmıyor.
Can'ım bende henüz araştırma aşamasındayım henüz çok erken almak için.Henuz kullanmadim ama bende uzun arastirmalar sonucu cadillac air aldim umarim memnun kalirim :)
Bizde mağazada inceledik eşimin hoşuna gitti bayaa.. Tüm kumaşı çıkıp yıkanıyo mu yani bak bu da hoşuma gitti.Bizde henüz dışarıda kullanmadık ama evde eşim sürekli alıp sürüyor her seferinde sürüşü be manevraları çok rahat diyip duruyor bende ana kucağını çok beğendim hem geniş hemde çok konforlu görünüyor, geçen gün bütün herşeyini çıkarıp yıkadım temiz ve hijyenik olsun diye bu bakımdan da hoşuma gitti, inşallah yakında bebişimle de kullanmak nasip olur
Büyüklükleri aynı tekerlekleri airın şişme tekerlek bildiğim kadarıyla.Air olan daha mı büyük yoksa daha mı küçük Can'ım bi Bilgin var mı ?
Can'ım bende henüz araştırma aşamasındayım henüz çok erken almak için.
Bizde mağazada inceledik eşimin hoşuna gitti bayaa.. Tüm kumaşı çıkıp yıkanıyo mu yani bak bu da hoşuma gitti.
Benim şimdiki aklım olsa chicco liteway alırdımBen de casual cadillac almayı düşünüyordum ama olumsuz yorumları görünce kafam karıştı. En fazla 1300 tl ye alınabilecek en kullanışlı araba hangisi olur?
merhaba ürünü saraçhanedeki hangi mağzadan aldınız acaba birde hangi modelini almıştınız remi falan varsa koyabilirmsinizCasual 2016 modeli almışsanız arabanın anakucakları harika eğer 2015 varsa sorun 2016 arkadaşım aldı fransada üretiliyormuş bel ve kafa desteği var otomobilde kulanım için adac yani çarpışma testi var istanbul saraçhaneden aldım ayhan bebe var internetleride var merkez mazasındaki arkadaşlar beni yönlendirdi çok memunum birde quantum modelinede bakmanı tavsiye ederin ben air modeli kg olarak 2 fazla ama odahada güzel