Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

Casual Cadillac Air Sistem Bebek arabasını e-bebek mağazasında inceledim çok hoşuma gitti. İnternetten tanıtım videolarını da izledm.. Bu ürünü kullanıp memnun olmayan var mı ? Tavsiyesi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum

Bende air olmayanı var. Bagajın tamamını dolduruyor. Başka şeye yer kalmıyor.

Henuz kullanmadim ama bende uzun arastirmalar sonucu cadillac air aldim umarim memnun kalirim :)

Bizde henüz dışarıda kullanmadık ama evde eşim sürekli alıp sürüyor her seferinde sürüşü be manevraları çok rahat diyip duruyor bende ana kucağını çok beğendim hem geniş hemde çok konforlu görünüyor, geçen gün bütün herşeyini çıkarıp yıkadım temiz ve hijyenik olsun diye bu bakımdan da hoşuma gitti, inşallah yakında bebişimle de kullanmak nasip olur

Bende air olmayanı var. Bagajın tamamını dolduruyor. Başka şeye yer kalmıyor.
Air olan daha mı büyük yoksa daha mı küçük Can'ım bi Bilgin var mı ?
Henuz kullanmadim ama bende uzun arastirmalar sonucu cadillac air aldim umarim memnun kalirim :)
Can'ım bende henüz araştırma aşamasındayım henüz çok erken almak için.
Bizde mağazada inceledik eşimin hoşuna gitti bayaa.. Tüm kumaşı çıkıp yıkanıyo mu yani bak bu da hoşuma gitti.

Büyüklükleri aynı tekerlekleri airın şişme tekerlek bildiğim kadarıyla.

Kullananlar veya almayi dusunenler yorumlariniz nelerdir bende en bastan beri bu arabayi istiyor gibiyim ama arastirdikca insanin kafasi daha bir karisiyor..

Urun casual cadillac ama modeli hangisi air mi trona mi otto mu comfort mu hangisidir bunun en hafifi kullanislisi

bende air cadillac air var bizdede buseti yatan şişme teker. HİİİİİÇÇÇÇÇÇ MEMNUN DEĞİLİZ kullandıktan sonra pişman olucaksınız.. ön tekerlek problemi çok ciddi arabayı deviriyo diyebilirim kaldırımdan inerken özellikle çok amatör hiç memnun değiliz almayın bu markayı.
Bu giyatlara çok güzel arabalar var

Ben de casual cadillac almayı düşünüyordum ama olumsuz yorumları görünce kafam karıştı. En fazla 1300 tl ye alınabilecek en kullanışlı araba hangisi olur?

Casual 2016 modeli almışsanız arabanın anakucakları harika eğer 2015 varsa sorun 2016 arkadaşım aldı fransada üretiliyormuş bel ve kafa desteği var otomobilde kulanım için adac yani çarpışma testi var istanbul saraçhaneden aldım ayhan bebe var internetleride var merkez mazasındaki arkadaşlar beni yönlendirdi çok memunum birde quantum modelinede bakmanı tavsiye ederin ben air modeli kg olarak 2 fazla ama odahada güzel

Kızlar üzerine basa basa söylüyorum araba ön tekerleklerinin takılması ve kötü bi sistem olmasından dolayı devriliyo gerçekten yazık kesinlikle parasının arabasındeğil yazık olur verdiğiniz paraya..!!!
Gitmiyo araba itmekten kollarınız ağrıyacak tekerlekleri dandik ve gitmiyo o yüzden var gücünüzle itmek zorunda kalıyosunuz kollara muthiş bi ağrı yapıyo
Ben air kullanıyorum ana kucağı hem yatabiliyor hem koltuk oluyor ama bunun hiç bir önemi yok araba o kadar berbat, konforsuz, ağır ve kullanışsızki o özelliğini göz görmüyo..!!!
Ayrıca Ana kucağının ayarlanabilir mandalları kırıldı servise gitti geldi yaptılar ama yine kırılır çünkü malzeme kötü..!!! Benden tavsiye bu arabaya kesinlikle bakmayın o kadar muhteşem arabalar varken en kötülerinden birine takılıp kalmayın

Yorumlarda eski modelerden bahsediyorlar 2016 2017 modelinde air den bahsediyorum tekerlekler dubleks yani şişme lastik gibi kulanılıyor ve patlamıyor sadece mimada var çok kolay katlanıyor anakucağı adac testinden geçmiş üretim yeri fransa prc değil içinde beldesteği kafa desteği var chiccoda bile yok artı strafor cevrili kasası 2000 tl ye alacağınız bir çok üründe yok

türkiyenin her yerinde mevcut denemek lazım nasıl devriliyormuş aynı kasa isponyol jane firmasının bir modelindede var devriliyorsa vay hallerine

Bende 2016 casual cadillac modelini aldim ve cok ama cok memnunum. Hem pusetinde hem normal kullaniminda cok rahat ediyorum. Kullanimi cok ama cok rahat. Tek sorun biraz bagajda fazla yer kapliyo o kadar. Su ana kadar hic bi problem yaalsamadik cok sukur

Yolladığım linkteki sorunları okursanız arabanın devrilmesinden yamuk kasadan vs hepsinden bahsediyor. Benim ilk aldığım arabanın kasası yamuk çıktı değiştirdiler 2. Arabam yani şuan kullandığım içler acısı malesef.. 2016 model benim arabam
İnanın kızlar sadece size iyilik olsun diye bunu yazıyorum bu kadar paranız çöpe gitmesin
Siz bakmayın mağazalarda 2 dk kullanmalara alınca çok pişman olup ne demek istediğimi anlayacksıbız

https://www.sikayetvar.com/casual-bebek

merhaba ürünü saraçhanedeki hangi mağzadan aldınız acaba birde hangi modelini almıştınız remi falan varsa koyabilirmsiniz

Zahide Ş. Teşekkür Mesajı
24 bunun sonunda firmadan Sedat bey telefonla arayıp urunle ilgili şikayetler sonucu urunu taraflarına karşı odemeli olarak göndermemi urundeki aksakliklarin sorunlarin giderilecegini en kısa surede arabama kavuşacağımi veya cozulemeyeck bir sorunsa talebim doğrultusunda yenisinin verilecegini ya da ücret iadesi yapacaklarini urunlerinin arkasında olduklarini belirtti. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Umarım erken yapılmış bir teşekkür değildir ve gerçekten zikzak çizmekten kurtulur bebegim.

şikayet lingi vermişsiniz ve o şikayete verilen cevabı buraya ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…