Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

merhaba canım kullandığın modelin ana kucağı değilde diğer kısmı tam yatıyormu. birde ayakları kalkıyormu birde genişmi? ikinci bebeğimi bekliyorum ilk bebek arabmızda bu konularda sıkıntı çekmiştik oyüzden değiştiricem
tam yatıyor ayak kısmı da kalkıyor. ben çok memnumum. o kısmıda kullanmaya basladım

Bayanlar merhaba. 6 aylık hamileyim ve bebeğime travelsistem puset almak istiyrm. Büyük hantal birşey istemediğimden casual storm ilgimi çekti. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen..?

hangi modeli kullanıyorsunuz ve neden memnun değilsiniz?
Model adını hatırlamıyorum, ama çok kalitesiz bir kullanımı var katlandığında o kadar ufak da olmuyor benimki dikine katlanıyor, yolda giderken tek elle süremiyorsun mesela sağa sola yalpalıyor illaki , sepeti ufacık oda kullanışsızdı yırttım attım sinirden, alalı 1 yıl olmadı ama yamuldu sanki araba. yani ben casualın kalitesiz bir maddeden yapıldığını düşünüyorum tavsiye etmiyorum ama tabii herkesin kendi fikri bana hediye geldi yoksa hayatta bunu almazdım kendim alsam

Model adını hatırlamıyorum, ama çok kalitesiz bir kullanımı var katlandığında o kadar ufak da olmuyor benimki dikine katlanıyor, yolda giderken tek elle süremiyorsun mesela sağa sola yalpalıyor illaki , sepeti ufacık oda kullanışsızdı yırttım attım sinirden, alalı 1 yıl olmadı ama yamuldu sanki araba. yani ben casualın kalitesiz bir maddeden yapıldığını düşünüyorum tavsiye etmiyorum ama tabii herkesin kendi fikri bana hediye geldi yoksa hayatta bunu almazdım kendim alsam

hangı modelı oldugunu az cok hatırlamıyormusunuz acaba cunku bu dedıklerınız cok onemlı bende arastırıyorum bu aracıda

bEN mağazasında inceledim. cadillac modeli hoşuma gitti.

sizin model neydi ki. hiç böyle bir şikayet yok kullanıcı yorumlarında da.

hangı modelı oldugunu az cok hatırlamıyormusunuz acaba cunku bu dedıklerınız cok onemlı bende arastırıyorum bu aracıda
canım valla şimdi internette resimlere bakarak arıyorum ama model adını bulamadım ama bizim arabanın birebir aynısı olan bir başka araba buldum http://www.bebefix.com/Babymax-Ultima-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-D-128_51709.html#0 bu sitedeki bu model rengi bile aynısı işte bizim araba ama casual marka. ama bence model önemli değil çünkü marka çok kalitesiz üstelik ucuzada almadım bi yıl once 400 e almıştı ablam bana, yazık o da bilemedi yoksa bu arabayı alma hatasına düşmezdi. ben hiç memnun değilim ama umarım size çok iyisi denk gelir ve mutlulukla sağlıkla kullanırsınız

Bunu kullanıyorum ben. Oğlum 6 aylık. Henüz anakucağını kullanıyorum. şimdilik memnunum. Diğer kısmı kullanmadım daha.
Merhaba ben de bu arabadan kullanıyorum anakucağında sanki bebeğimin boynu rahatsız olacak gibi yerleşiyor gibi geliyor bana içinde başı için destek var o duracak mı hep birkaç aylık olunca çıkarmak mı lazım pek çıkacak gibi de durmuyor gerçi ama :KK43:

Merhaba ben de bu arabadan kullanıyorum anakucağında sanki bebeğimin boynu rahatsız olacak gibi yerleşiyor gibi geliyor bana içinde başı için destek var o duracak mı hep birkaç aylık olunca çıkarmak mı lazım pek çıkacak gibi de durmuyor gerçi ama :KK43:
Duracak canım, yan darbelere karşı koruyor o destek..başı çevreleyecek hep...

Merhabalar..

Hafta sonu bizde casual storm marka arabaya baktık.Normalde 739 TL olan model 599 TL'ye inmiş. Satıcı bizi bayağı bilgilendirdi ancak ben kullanan birileri varsa önerilerini duymak isterim. Aradığım en önemli özellik arabanın hafif olması. Ben bel fıtığı hastasıyım, daha önce ameliyat falan olmuştum. Bu nedenle ağır bir modeli tek başıma kullanmam imkansız. Ayrıca arabamızın modelinden dolayı çok fazla yer kaplamaması öncelikli tercih sebebi. Tek taraflı olması dezavantaj ama çok önemli bu bilemiyorum. Ana kucağında ilk aylar için bel desteği var, destek kullanışlı mı onu merak ettik? Casual marka olarak iyi bir marka mı? Araba kısmı tamamen kapanmıyor sanırım,soğuk havalar için tamamen kapanması önemli bir özellik değil mi?

Kullanan, bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim :KK25:

Merhabalar

Bende 7.5 aylık hamileyim. Bebeğim için birçok araştırma yaptım birçok dukkan gezdim ama en çok içime sinen model Casual Cadillac oldu. Magaza görevlisi zaten bu markanın şuan rekor kırdığını soyledi. Birçok kadın sitesindede oldukça popüler. Ürün genel olarak bence kalite kokuyor. Daha cocuğumla kullanamadım ama sağlam ve kaliteli duruyor özellikle kapandıgında az yer kaplaması bizim için önemli bir detaydı. :KK52:

Merhaba kızlar bende çok araştırdım bu bebek arabası konusunu. Bebek arabasında benim için en önemli özelliklerden biri arabamızın bagajında az yer kaplaması hafif olması ve rahatlıkla kapanıp açılması. Çünkü kullananlar hep ağırlığından dolayı bebek 1 yaşını geçince bastona geçmek zorunda kalıyorlar. Cadillac casual modelini gidip inceledim hatta forumlarda çok araştırdım hafif ve az yer kaplıyo denmesine rağmen internette araba bagajına katlanmış konmuş resmini görünce hiç iç açıcı gelmedi. Ayrıca tek başıma katlı şekilde taşımaya çalıştığımda baya bi hantal geldi. Altta resmi eklicem.
IMG_20131123_142006.jpg

Benim asıl sorum casual otto tronayı kullanan varmı aranızda sanırım yeni çıkmış ve katlandığında uçak kabinine bile konabiliyormuş. Katlanması çok kolay tam yatar ana kucağıda var fakat puseti çift yönlü değil. Hatta açıklamasında 'uçak kabin içi bagajı boyutları 56x46x25 cm. olup bu ölçülere göre tasarlanmıştır.' yazmakta uçakta bagaja bile verilmek zorunda kalmamaktaymışız. Yorumları bekliyorum.:anneadayı:
4313_kucuk.jpg

Merhabalar ben de çok araştırmaya başladım . Yorumları okudum. Arkadaş tavsiyesi de aldım . Casual cadillac modelini düşünüyorum gibi ama baklımda başka bir marka daha vardı.
# bebe confort streety plus ( kapandığında baston model oluyor. Çok iyi ama tekerlekleri dördü de aynı boy ve küçük. Marka maxi cossinin yan ürünü fransız markası diye biliyorum.) Çok hoşuma bitti aslında.
# kanz 'ın doll marka cosmo lux modeli. Tek duyduğum tekerleklerinde sorun çıkarmasıymış. Bir de oturma ünitesinin baş mesafesi kısa kalıyormuş. Çocuklar için.)

Şimdi gelelim
#casusal cadillac modeline

Merak ettiğim nokta ise;
Casual hangi ülkenin ürünü bilen var mı acaba? Aynı zaman da garantisi olduğunu söylüyorlar. Böyle bir durum da garanti için neresi ile muhattap olacağız. Aldığımız mağaza yada internet sitesi mi yoksa casual'ın orjinal sitesini mi? Bu da çok önemli bence.

Teşekkürler şimdiden herkese.

X