- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam yatıyor ayak kısmı da kalkıyor. ben çok memnumum. o kısmıda kullanmaya basladımmerhaba canım kullandığın modelin ana kucağı değilde diğer kısmı tam yatıyormu. birde ayakları kalkıyormu birde genişmi? ikinci bebeğimi bekliyorum ilk bebek arabmızda bu konularda sıkıntı çekmiştik oyüzden değiştiricem
hangi modeli kullanıyorsunuz ve neden memnun değilsiniz?casual marka bebek arabası bende kullanıyorum ama hiç memnun değilim
Model adını hatırlamıyorum, ama çok kalitesiz bir kullanımı var katlandığında o kadar ufak da olmuyor benimki dikine katlanıyor, yolda giderken tek elle süremiyorsun mesela sağa sola yalpalıyor illaki , sepeti ufacık oda kullanışsızdı yırttım attım sinirden, alalı 1 yıl olmadı ama yamuldu sanki araba. yani ben casualın kalitesiz bir maddeden yapıldığını düşünüyorum tavsiye etmiyorum ama tabii herkesin kendi fikri bana hediye geldi yoksa hayatta bunu almazdım kendim alsamhangi modeli kullanıyorsunuz ve neden memnun değilsiniz?
Model adını hatırlamıyorum, ama çok kalitesiz bir kullanımı var katlandığında o kadar ufak da olmuyor benimki dikine katlanıyor, yolda giderken tek elle süremiyorsun mesela sağa sola yalpalıyor illaki , sepeti ufacık oda kullanışsızdı yırttım attım sinirden, alalı 1 yıl olmadı ama yamuldu sanki araba. yani ben casualın kalitesiz bir maddeden yapıldığını düşünüyorum tavsiye etmiyorum ama tabii herkesin kendi fikri bana hediye geldi yoksa hayatta bunu almazdım kendim alsam
canım valla şimdi internette resimlere bakarak arıyorum ama model adını bulamadım ama bizim arabanın birebir aynısı olan bir başka araba buldum http://www.bebefix.com/Babymax-Ultima-Cift-Yonlu-Bebek-Arabasi-D-128_51709.html#0 bu sitedeki bu model rengi bile aynısı işte bizim araba ama casual marka. ama bence model önemli değil çünkü marka çok kalitesiz üstelik ucuzada almadım bi yıl once 400 e almıştı ablam bana, yazık o da bilemedi yoksa bu arabayı alma hatasına düşmezdi. ben hiç memnun değilim ama umarım size çok iyisi denk gelir ve mutlulukla sağlıkla kullanırsınızhangı modelı oldugunu az cok hatırlamıyormusunuz acaba cunku bu dedıklerınız cok onemlı bende arastırıyorum bu aracıda
Ben de cadillac modelini aldım. Bana önerenler hep çok memnundu. Henüz bebeğimle kullanmadım ama kullanışlı gibi görünüyor.bEN mağazasında inceledim. cadillac modeli hoşuma gitti.
sizin model neydi ki. hiç böyle bir şikayet yok kullanıcı yorumlarında da.
Hangi mağazadan ne kadara aldınız acaba ?Ben de cadillac modelini aldım. Bana önerenler hep çok memnundu. Henüz bebeğimle kullanmadım ama kullanışlı gibi görünüyor.
Ben istanbulda haşim işcan geçidinden pazarlıkla dokuz taksit 900 tl ye aldım geçen haftasonu.Hangi mağazadan ne kadara aldınız acaba ?
Ben hala indirim bulur muyum diye takipteyim siteleri.
Ben istanbulda haşim işcan geçidinden pazarlıkla dokuz taksit 900 tl ye aldım geçen haftasonu.
Avrupa yakasında Unkapanı'nın orda Haşim İşcan geçidi. Bisiklet ve bebek eşyaları satan dükkanlarla dolu. Yalnız sıkı pazarlık yapmanızı tavsiye ederim.Istanbulun neresınde acaba o gecıt ) Bende ıstanbuld ayasıyorum oraya bakabılırım tesekkurler
Merhaba ben de bu arabadan kullanıyorum anakucağında sanki bebeğimin boynu rahatsız olacak gibi yerleşiyor gibi geliyor bana içinde başı için destek var o duracak mı hep birkaç aylık olunca çıkarmak mı lazım pek çıkacak gibi de durmuyor gerçi amaBunu kullanıyorum ben. Oğlum 6 aylık. Henüz anakucağını kullanıyorum. şimdilik memnunum. Diğer kısmı kullanmadım daha.
Duracak canım, yan darbelere karşı koruyor o destek..başı çevreleyecek hep...Merhaba ben de bu arabadan kullanıyorum anakucağında sanki bebeğimin boynu rahatsız olacak gibi yerleşiyor gibi geliyor bana içinde başı için destek var o duracak mı hep birkaç aylık olunca çıkarmak mı lazım pek çıkacak gibi de durmuyor gerçi ama