Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

Quantum da kotu araba degil o da alinabilir gayet guzel ve saglam, fakat o parayi vermisken biraz daha verip cadillac air almak dha mantikli geliyor bana.

Diger arabalara gore agir deniyor 15kg sanırım, aslında bu cok onemli hafif ve yorucu olmaması gerekiyor ama arabinin dizayni kumaşı cok hosuma gitti,düşünülebilir.Şişme teker sorunu hangi modelinde vardı lastikler zamanla catlayip yariliyor diyen kullanici yorumları okumuştum?

Ben de bebek arabası bakıyorum. Wellgro baktım ama internette çok fazla kötü yorum var. Casual quantum düşünüyorum. Cadillac serisi ağır ve kapatınca çok yer kaplıyor. Arabam var, sitede oturuyorum, yani çok engebeli yollarda kullanmam muhtemelen. Asansor de var ama yine de apartman girişi merdivenli, çocuğu tek başıma parka cikaramayacaksam, hiç bir kıymeti yok. O yüzden biraz daha hafif olarak quantum düşündüm. Yeşil olanı da çok sevimli. Ama memnun olan kadar olmayan yorum da okuyorum. Kararsizliktan yoruldum

Quantum kullanıyorm; ama tıpkı senin gibi arabam var sitede oturuyorm apartmanın çıkışnda engelli rampaları var. AVMde hastanede filan kullandm bir iki defa çarşı pazar gezmişliğim var. Şartlara göre alınmalı bence bebek arabası. Sık kullanılacaksa eğer hafif ürünlere bakılmalı

merhaba bende casual cadillac air i arastırıyorum izmirliyim nerden aldınız acaba

Casual cadillacı çok beğenerek aldım ama istediğim kadar kullanamadım. Bagajda çok yer kaplıyor ve çok ağır.

Ben de e bebekten casual quantum siparis ettim gelmesini bekliyorum

Kizlar arabamiz geldi kurduk inceledik cok begendik Rengi tam istedigim gibi Mor renk diye geçiyor ama bordo aslinda
Fakat araba neredeyse benim kadar var ya Cok büyük Nasil olacak bilmiyorum

Bu modeli ikinci el olarak aldim, ikinci el almama ragmen kondusyonu gayet iyi. Tekerleklerinden gicirti geliyordu yagladim sorun cozuldu. Tum parcalarin yikanabilir olmasi buyuk avantaj.

Ancak katlandiginda cok ta kuculen bir araba degil, bagaja koydugumuz anda baska hicbirseye yer kalmiyor bicimsiz bir alan kapliyor bu benim icin negatif yonlerinden.

Onun disinda tek elle toplanip acilmamasi da pek yalniz disari cikmadigim icin simdilik beni yormuyor ama muhtemelen yalnizken sorun olur.

Ana kucagindan cok memnunum. Biraz kucuk sadece, 6 aylik bebegim zor sigiyor.

Kizlar arabamiz geldi kurduk inceledik cok begendik Rengi tam istedigim gibi Mor renk diye geçiyor ama bordo aslinda
Fakat araba neredeyse benim kadar var ya Cok büyük Nasil olacak bilmiyorum
Merhaba ben de bebek arabası bakıyorum ve casual modeli ilgimi çekiyor kullanıcı olarak yorumun nedir kullanışlı mı tek elle kapatılabilir mi fazla mı yer kaplıyor sürüşü rahat mı ? Ürünü detaylı anlatabilirsen çok sevinirim forumda yeniyim bir hatam olursa kusura bakma

Merhaba daha kullanmaya baslamadik odada bir köşede bekliyor Dogumdan sonra tecrubelerimi yazarim tabi ki

Casual quantum kullanan var mı? Güzel görünüyor almak istiyorum ama travel sistem olduğundan pişman olmakta istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…