Casual cadillac siparişi verdim nihayet. Uzun araştırmalar sonucu tüm modellere baktım ve bizim istediğimiz özelliklere en uygun kalitede fiyatta bu model olduğu için onu sipariş ettim. Olumlu özellikleri port bebe olması, her yöne çevrilmesi, sağlamlık kalite ve muadillerine göre kolay katlanması ve ufak olması, ayak koruması olması, üst tentesinin diğerlerinden daha aşağıya 2 kademe inmesi, ana kucağı diğer modellere göre daha az çukur, bel desteği var, eşya koyma sepeti diğerlerine göre çok daha büyük. Bana göre tek olumsuz özelliği baston modellere göre biraz daha dar sanki diğerleri daha bir geniş çocuk iyice büyüdüğünde uzun ve iri olursa daha uzun süre biner normal bastonlarda. Ama zaten 2 yaştan sonra yürüsün koca çocuk olmuş hala bebek arabasında ne işi var diyorsanız bu çokta önemli değil :) Bi de ben arabayı kendime aşırı yakın kullanıyorum o zaman aşağıdaki bara yürürken ayağım değiyor, biraz da ona takıldım ama eşim kendinden 10 cm ilerde sürüyor ve bu onu hiç rahatsız etmedi. Kısacası yakından bakın mutlaka ve istediğiniz özelliklere en yakın modeli seçin. Kusursuz ürün yok, önemli olan sizin için hangi yönlerin daha önemli olduğu
Casual cadillac siparişi verdim nihayet. Uzun araştırmalar sonucu tüm modellere baktım ve bizim istediğimiz özelliklere en uygun kalitede fiyatta bu model olduğu için onu sipariş ettim. Olumlu özellikleri port bebe olması, her yöne çevrilmesi, sağlamlık kalite ve muadillerine göre kolay katlanması ve ufak olması, ayak koruması olması, üst tentesinin diğerlerinden daha aşağıya 2 kademe inmesi, ana kucağı diğer modellere göre daha az çukur, bel desteği var, eşya koyma sepeti diğerlerine göre çok daha büyük. Bana göre tek olumsuz özelliği baston modellere göre biraz daha dar sanki diğerleri daha bir geniş çocuk iyice büyüdüğünde uzun ve iri olursa daha uzun süre biner normal bastonlarda. Ama zaten 2 yaştan sonra yürüsün koca çocuk olmuş hala bebek arabasında ne işi var diyorsanız bu çokta önemli değil :) Bi de ben arabayı kendime aşırı yakın kullanıyorum o zaman aşağıdaki bara yürürken ayağım değiyor, biraz da ona takıldım ama eşim kendinden 10 cm ilerde sürüyor ve bu onu hiç rahatsız etmedi. Kısacası yakından bakın mutlaka ve istediğiniz özelliklere en yakın modeli seçin. Kusursuz ürün yok, önemli olan sizin için hangi yönlerin daha önemli olduğu
Biz de bu arabayı haftasonu gördük, ve hiç aklımızda olmamasına rağmen neredeyse alıyorduk :) eşime daha çok zamanımız var dedim de o şekilde vazgeçtik.. ama sanırım son zamanlara doğru alacağız biz de bu arabadan.. sizin ürün elinize ulaştımı acaba? nereden nekadara aldığınızı öğrenmemde mahsur var mı? güle güle kullanın inş.
Teşekkürler, ürün geldi evde kurduk denedik çok güzel. Kemeraltı Mina Baby den aldık sanırım 790 tl idi. Yanında 150 tl lik indirim çeki de verdiler, diğer alışverişlerimizde bedavaya gelmiş oldu. İnternete özel indirimler de oluyor, daha vaktiniz var ama bu fiyatın altına denk gelirseniz kaçırmayın derim. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar...
Cevap için teşekkür ederim.. Siz çok iyi almışsınız, çünkü nette hep 799 lira, ama zaman olduğu için biraz daha bekleriz heralde.. Size de güzel, kolay ve sağlıklı doğumlar..:)
14 Şubat cumartesi sanırım casual ürünlerinde indirim, gerçekten yakalayabilirsem çok uygun olacak.. Teşekkür ederim haber verdiğiniz için..sanırım bu hafta ebebekte casual marka ürünlerde %28 indirim var..gününü yakalarsanız, 570 tl ye alabiliyorsunuz..ben de 790 tl ye almıştım, hediye çekiyle...ebebek indirimi ile daha uygun oluyor..
arkadaşalar marhaba acaba ebebekte ne kdra düşmüştü fiyatı?Ya da yakın zamanda eminönünden alan varsa ne kadara inerler tahmini? Ben de bu ürünle ilgileniyorum fiyat açısından nerde uygun olur acaba ?
casual cadillac alıp da kullananlar yorumlarınızı bekliyorum memnun kaldınız mı?
merhaba canım kullandığın modelin ana kucağı değilde diğer kısmı tam yatıyormu. birde ayakları kalkıyormu birde genişmi? ikinci bebeğimi bekliyorum ilk bebek arabmızda bu konularda sıkıntı çekmiştik oyüzden değiştiricemBunu kullanıyorum ben. Oğlum 6 aylık. Henüz anakucağını kullanıyorum. şimdilik memnunum. Diğer kısmı kullanmadım daha.