Genel hattiyla memnunum. Su sıralar genelde anakucagini takıp kullanıyoruz.
Avm'de kullandık cok rahat. Bir iki kere de dışarıya çıktık. Tek rahatsız oldugum kısım suspansiyon yok tekerlerinde yani yay sistemi, bu yuzden dışarıda engebeli yollarda bebek hissediyor sallanmayı.
Bir de pusetini bir kere kullandık. Onun da tentesi daha uzun olabilirmiş. Puseti portbebe gibi yatırdığımızda güneşi pek engellemiyor. Ama ileride dik durumda oldugunda sorun olmaz herhalde.
merhaba arkadaslar;
37 haftalık hamileyim ve hala araba konusunda karar veremedim..travel sistem bebek arabası arastırıyorum bi çok markaya baktım memnun kalanda var aldığına pişman olanda..ben evim stüdyo ev olduğu için katlandığında yer kaplamayan bi model arıyorum..
linkteki arabayı begendim her travel sistem hem yer kaplamaz gibi ama kullanıcı yorumu bulamadım..var mı kullanan?
merhaba arkadaşlar; 6 aylık bebeğim var ve casual travel sistem cadilac model bebek arabasını kulanıyordum.gecen gün yolda iki sapı birden kırıldı çocuğum az kalsın yola savruluyordu.çok kullanışsız bir araba ve hiç sağlam değil.sapları kırldı daha ne diyeyim sadece yolda arabaları yavaşlatmak için konulmuş bariyeri atlatmak isterken oldu bu kaldırıma çıkmak zaten tamamen eziyet.tekerlekleride kırıldı bir kere buna göre düşünün alırken daha 6 ay kullandım iki üç sene kullanılır mı bu araba?
merhaba arkadaslar;
37 haftalık hamileyim ve hala araba konusunda karar veremedim..travel sistem bebek arabası arastırıyorum bi çok markaya baktım memnun kalanda var aldığına pişman olanda..ben evim stüdyo ev olduğu için katlandığında yer kaplamayan bi model arıyorum..
linkteki arabayı begendim her travel sistem hem yer kaplamaz gibi ama kullanıcı yorumu bulamadım..var mı kullanan?
merhaba arkadaşlar; 6 aylık bebeğim var ve casual travel sistem cadilac model bebek arabasını kulanıyordum.gecen gün yolda iki sapı birden kırıldı çocuğum az kalsın yola savruluyordu.çok kullanışsız bir araba ve hiç sağlam değil.sapları kırldı daha ne diyeyim sadece yolda arabaları yavaşlatmak için konulmuş bariyeri atlatmak isterken oldu bu kaldırıma çıkmak zaten tamamen eziyet.tekerlekleride kırıldı bir kere buna göre düşünün alırken daha 6 ay kullandım iki üç sene kullanılır mı bu araba?
merhaba konuyu ben acmıstım baya bi yorum gelmiş yeni fark ettim çok saırdım sizin yorumunuza ben cok memnunum 8 aydır kullanıyoruz hiç bi problem yasamadım hatta restorantlarda kullanı mı çok kolay ana kucagını cıkartım koltuga koyuyorum mama sandalyesi derdi olmadan rahatca yemegimizi yiyoruz..
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım 34 haftalık hamileyim ,erken doğum riskim var ve bebek arabamı daha alamadım biraz da kararsızım.uzun bir süre baktıktan sonra bütçemize göre casual cadillac modelini beğendim netten . Erken doğum riskim olduğu için ben gezemedim . Eşim bakmaya gitti . Katlanmasının arabanın videosunu cekti beğendim. Fakat arabanın amörtisör dedikleri tekerleklerde bulunan yayları yokmuş , bu benim canımı baya bir sıktı ,sonuçta bebeğim bu durumda yolda gezdirirken sarsılmaz mı herhangi olumsuz bir durum olur mu ? Siz değerli arkadaşlardan ,bu arabayı kullananlar olarak fikir alabilirmiyim ?
Canım çok teşekkürler cevabın için . cadillac air modelini gördüm onda da süspansyon yok ama şişme lastik olduğu için sarsıntıyı fazla hissettirmiyor.peki canım Eminönü havuzlu handa fiyatlar uygunmu ben en uygun saraçhanede diye biliyordum.Dün Jokere gittim onunda kendi markası varmış tripper diye fiyatlarıda gayet makul estetik özelliklerde benziyor ama duyulmadık bir marka acaba düşünülür mü ? bir de aldıktan sonra izlenimlerinide aktarırsan sevinirim canım. Şimdiden teşekkürler.
kizlar ben kullandim ozellikle ana kucagi cokrahatti arabaya monteli olmasi ve tek basina takiliyo olmasi araba iki koldan nasil kiriliyor hayret ben cekic vursam kiramam zaten kol baston tip ddgil boydan boya . cok sasirdim dogrusu. modelimi farkli ? arabanjn suspansiyoni manevrasi cok guzel. Simdi satip baston model alcam yeterince isimi gordu almak isteyen olursa ozelime yazabilir
Merhaba arabanızı gule gule kullanın ben de izmirde yaşıyorum hangi mağazadan aldınız arabanızı sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Allah bi nefeste kurtarsin inşallah kasımda olacak heralde bebisKonuyu gorunce yazmak istedi bende gecen gun casual cadillac aldim bende air ile arasindakalmistim sisme tekerler harici hicbir fark yok dedisatici zaten 200 tl fark vardi ikisinide kullandim orda cadillac duz modelini aldim evi icinde 3 gun boyunca ablamin oglunu oturtup denedik bize cok kulanisli ve rahatgeldi ben izmirden aldi yaninda hediyeceki ile birlikte 100 tl yede visko yatagkmizi aldim bebegi doguncada insallah memnun kaliriz pusetine sineklik hediye ettiler ayakortusu zaten icinden cikiyor butceniz el veriyosa air modelide cok guzel
Merhaba arabanızı gule gule kullanın ben de izmirde yaşıyorum hangi mağazadan aldınız arabanızı sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Allah bi nefeste kurtarsin inşallah kasımda olacak heralde bebis
Casual kullaniyorum bn oglum 2 aylik dumduz olluyo portbebe seklinde cukur kalmiyor yani canim ben altina battaniyelerden koyuyorum daha raht olsun diyeMerhaba; ben de bebek arabası araştırmaya başladım ve şu an için Casual cadillac modelini beğendim ama, bu özelliklere sahip pusedi daha düz bir model bilen var mı acaba? Yeni doğmuş bir bebek için o pusetler biraz fazla çukur bir pozisyonda sanki ve ilk aylarda dümdüz olması öneriliyor. Bu konuda tavsiyesi ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler cnm, daha mağazada detaylı bakamadım ama videoda izledim portbebe olabilen 1 yaşından sonrası için araba içi diye biliyorum. Puset, anakucağı ve araç koltuğu olarak kullanılan kısım biraz çukur gibi, yurt dışında o küçük pusetlerin de tam düzü var ama burda pek yok sanırım. Neyse gördüklerim içinde şimdilik en güzeli bu gibi, lastiklerden şikayetçi bazıları sadece şişme değil diye sarsma yapabilir gibisinden, sizce bi olumsuz yanı var mı bu modelin?Casual kullaniyorum bn oglum 2 aylik dumduz olluyo portbebe seklinde cukur kalmiyor yani canim ben altina battaniyelerden koyuyorum daha raht olsun diye
Teşekkürler cnm, daha mağazada detaylı bakamadım ama videoda izledim portbebe olabilen 1 yaşından sonrası için araba içi diye biliyorum. Puset, anakucağı ve araç koltuğu olarak kullanılan kısım biraz çukur gibi, yurt dışında o küçük pusetlerin de tam düzü var ama burda pek yok sanırım. Neyse gördüklerim içinde şimdilik en güzeli bu gibi, lastiklerden şikayetçi bazıları sadece şişme değil diye sarsma yapabilir gibisinden, sizce bi olumsuz yanı var mı bu modelin?
Teşekkürler cnm, daha mağazada detaylı bakamadım ama videoda izledim portbebe olabilen 1 yaşından sonrası için araba içi diye biliyorum. Puset, anakucağı ve araç koltuğu olarak kullanılan kısım biraz çukur gibi, yurt dışında o küçük pusetlerin de tam düzü var ama burda pek yok sanırım. Neyse gördüklerim içinde şimdilik en güzeli bu gibi, lastiklerden şikayetçi bazıları sadece şişme değil diye sarsma yapabilir gibisinden, sizce bi olumsuz yanı var mı bu modelin?