Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için,,ben hala göremedim ama birkaç güne elimde olucak inşallah.tentesinin kısalığıyla ve ayak örtüsü olmaması nedeniyle tereddütlerim vardı aslında ama buna yakın özellikte birsey de denk gelmedi önerileriniz olursa beklerim

kizlar ben kullandim ozellikle ana kucagi cokrahatti arabaya monteli olmasi ve tek basina takiliyo olmasi araba iki koldan nasil kiriliyor hayret ben cekic vursam kiramam zaten kol baston tip ddgil boydan boya . cok sasirdim dogrusu. modelimi farkli ? arabanjn suspansiyoni manevrasi cok guzel. Simdi satip baston model alcam yeterince isimi gordu almak isteyen olursa ozelime yazabilir

Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım 34 haftalık hamileyim ,erken doğum riskim var ve bebek arabamı daha alamadım biraz da kararsızım.uzun bir süre baktıktan sonra bütçemize göre casual cadillac modelini beğendim netten . Erken doğum riskim olduğu için ben gezemedim . Eşim bakmaya gitti . Katlanmasının arabanın videosunu cekti beğendim. Fakat arabanın amörtisör dedikleri tekerleklerde bulunan yayları yokmuş , bu benim canımı baya bir sıktı ,sonuçta bebeğim bu durumda yolda gezdirirken sarsılmaz mı herhangi olumsuz bir durum olur mu ? Siz değerli arkadaşlardan ,bu arabayı kullananlar olarak fikir alabilirmiyim ?

Merhaba canım. Ben de cadillac modelini beğenmiştim, satıcı da fiyat-performans olarak özellikle önermişti bize. Sonradan cadillac air modelini gördüm ve onu daha fazla beğendim. Şişme tekerlek ve pusete ek yatma pedi eklemişler, kol kısmına da fermuarlı deri kaplamışlar yırtılmaya karşı. Pek çok arabaya göre de oldukça hafif hala... cumartesi günü Eminönü havuzlu handan alıcam bu modeli.

Ayrıca modeli beğenip dönerken yolda normal cadillac kullanan bir kadın gördüm, memnun musunuz diye sordum çok memnun olduğunu söyledi. Hatta öyle ki Eminönü'nün arnavut kaldırımlı rahatsız sokaklarında arabanın içindeki bebek mışıl mışıl uyuyordu... süspansiyon benim de aklıma takılan bir konuydu ama canlı örneği görünce tereddütüm tamamen yok oldu.

Araba arayışındaki herkese tavsiye ederim Casual Cadillac modelini (veya Air modeli, hangisi bütçenize uygunsa)

Canım çok teşekkürler cevabın için . cadillac air modelini gördüm onda da süspansyon yok ama şişme lastik olduğu için sarsıntıyı fazla hissettirmiyor.peki canım Eminönü havuzlu handa fiyatlar uygunmu ben en uygun saraçhanede diye biliyordum.Dün Jokere gittim onunda kendi markası varmış tripper diye fiyatlarıda gayet makul estetik özelliklerde benziyor ama duyulmadık bir marka acaba düşünülür mü ? bir de aldıktan sonra izlenimlerinide aktarırsan sevinirim canım. Şimdiden teşekkürler.

Ben saraçhaneye de gittim canım. Orada da fiyatlar internetten hiç farklı değil.Air için mesela 950 lira dedi taksitli fiyatı, peşinde de 900'e düştü en son. Havuzlu handa ise taksitli 940, peşinde ise 840 demişti. Biraz daha da düşer gibi geldi eşim ilgilenecek o işle artık

Tripper'ı ben hiç duymamıştım. Aslında kalitesi iyi ise düşünülebilir. Sonuçta biraz da markaya para veriyoruz, markalı bişi almaktansa uygun fiyatı ama kaliteli, duyulmamış bir ürün de tercih edilebilir, neden olmasın.

Özge Hn ben ilgileniyorum fiyat bilgisi verrmısınız

Konuyu gorunce yazmak istedi bende gecen gun casual cadillac aldim bende air ile arasindakalmistim sisme tekerler harici hicbir fark yok dedisatici zaten 200 tl fark vardi ikisinide kullandim orda cadillac duz modelini aldim evi icinde 3 gun boyunca ablamin oglunu oturtup denedik bize cok kulanisli ve rahatgeldi ben izmirden aldi yaninda hediyeceki ile birlikte 100 tl yede visko yatagkmizi aldim bebegi doguncada insallah memnun kaliriz pusetine sineklik hediye ettiler ayakortusu zaten icinden cikiyor butceniz el veriyosa air modelide cok guzel

Merhaba arabanızı gule gule kullanın ben de izmirde yaşıyorum hangi mağazadan aldınız arabanızı sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Allah bi nefeste kurtarsin inşallah kasımda olacak heralde bebis

Merhaba arabanızı gule gule kullanın ben de izmirde yaşıyorum hangi mağazadan aldınız arabanızı sakıncası yoksa öğrenebilir miyim. Allah bi nefeste kurtarsin inşallah kasımda olacak heralde bebis

Amin tesekkur ederim.oncelikle tabiki kemeraltinda mina bebek var ordan aldim ben biraz toplu alisveriste yapmistim indirim yaptilar simdilik evde kullaniyorim memnununm :) bebek gelincede insallah memenun kaliriz air modelide vardo ama arasindaki tek fark tekerlekleri sisme ve dis kasasi dedi satici air modeli daha agir oldugu ici tercih etmedim insallah sizde memnun kalirsiniz alirsaniz saglikla kucaginiza alin bebeginizi sizde insallah

Merhaba kizlar bizde casual cadillac air aldik daha kullanamadik bekliyoruz oglusumuzu kurdukda. Bence tavsiye edilcek bir bebek ar
Ar
Abasi puseetinin ic sungerleri falan kalin guvenilir geldi

Uzun süredir bebek arabası araştırıyorum, denemediğim çok az model kaldı sanırım :) bebe confort, maxi cosi, chicco, kraft twist rlx güzel arabalar ama çok ağırlar..ortalama 12 kg..concord ağır ama tekerleri sayesinde itmesi falan kolay, o da katlanınca çok büyük.. quinny ler hafif ama onlar da çok oyuncak gibi geldi bana.. tutamağı sabit bir de, yükseklik ayarı yapılamıyor..bugaboo tentesinin renkleri ile çok sempatik ama yere çok yakın ve yandaki korumaları yetersiz geldi bana..mamas papas nispeten hafif ama tipleri çok kaba..profillerini beğenmedim..graco nun kumaşını beğenmedim..ana kucağı kesinlikle maxi cosi olmalı diyordum, karşılaştırınca nerdeyse hepsi aynı..içinde bel desteği, başın yan koruması olmayanlar için, ayrıca satılan aparatlar var..hatta cybexin anakucağı daha rahat geldi bana...
en son casual cadillac a çok yakın hissediyorum kendimi...hafif ve aradığım tüm özelliklere sahip.. mağazada çok ilgimi çekmemişti, markasını bilmiyorum diye...netten araştırınca gayet de iyi yorumlar okudum..bir aksilik çıkmazsa bu arabayı alacağım inşallah.. :)

Merhaba; ben de bebek arabası araştırmaya başladım ve şu an için Casual cadillac modelini beğendim ama, bu özelliklere sahip pusedi daha düz bir model bilen var mı acaba? Yeni doğmuş bir bebek için o pusetler biraz fazla çukur bir pozisyonda sanki ve ilk aylarda dümdüz olması öneriliyor. Bu konuda tavsiyesi ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Casual kullaniyorum bn oglum 2 aylik dumduz olluyo portbebe seklinde cukur kalmiyor yani canim ben altina battaniyelerden koyuyorum daha raht olsun diye

Casual kullaniyorum bn oglum 2 aylik dumduz olluyo portbebe seklinde cukur kalmiyor yani canim ben altina battaniyelerden koyuyorum daha raht olsun diye
Teşekkürler cnm, daha mağazada detaylı bakamadım ama videoda izledim portbebe olabilen 1 yaşından sonrası için araba içi diye biliyorum. Puset, anakucağı ve araç koltuğu olarak kullanılan kısım biraz çukur gibi, yurt dışında o küçük pusetlerin de tam düzü var ama burda pek yok sanırım. Neyse gördüklerim içinde şimdilik en güzeli bu gibi, lastiklerden şikayetçi bazıları sadece şişme değil diye sarsma yapabilir gibisinden, sizce bi olumsuz yanı var mı bu modelin?

cadillac air modelinin tekerleri havalı..yoldaki bozukluğu daha iyi sönümler..ben de mağazada kontrol edip, karar vereceğim..

Evet o puset dedigimiz parcanin ortasi cukur aslnda icinde destej yastigi var ama ilk aylarda az gelio ben destek koyuyorum onu kullanirken cok rahay oluyo lastikleri sisme degil sarsinti yapio ama sisme tekerleeklerde yapio emin ol okadar rahaysiz edici bir sarsinti degil benim bebegim rahatsiz olmuyo yani abartili degil fakat.kotuyani cok buyik :)ben tek basima cocuk kucagima alip arabayi kapatip dolmusa falan binemiyorum ama soguk havalarda cok korunakli cok rahat o yonden azdaha buuuyince sicaklarda gezmek ici pratik birsey alcam.mutlaka hafif ve kolat tasinan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…