benim derslerden pek vaktim olmuyo sadece hafta sonları yapıyorum sen iyi yetiştiriyosun gene
vlla kuzu parc parca da olsa yaomaya calısıyorum , am cok fark var su an bacaklarımda,gobegımde,yanlarımdabenim derslerden pek vaktim olmuyo sadece hafta sonları yapıyorum sen iyi yetiştiriyosun gene
yavaş yavaş yapıyorum benim göbekte biraz fark varvlla kuzu parc parca da olsa yaomaya calısıyorum , am cok fark var su an bacaklarımda,gobegımde,yanlarımda
az olsun duzenlı olsun kuzu ıllkı farkedecektır olculerımı yzıcam bnde sımdıyavaş yavaş yapıyorum benim göbekte biraz fark var
valla yukledıgım vıdeolara bısmıllah dıyıp başlıyorum once sırt kol sonra bacak ve en sonda karın muffıntop hareketlerını yapıyorumm , bazı hareketlerı baslangıc sevıyesınde tyapıyorum ozellıkle şınav ve planklar ama dıgerlerınde hep kendımı zorluyorum 10 tane yapıyorsa en kötüm 8 tane yapmaya ,dyanmaya calısıyorum ve kesınlıkle farkını gormeye basladım .. kotların bluzlarım resmen bacaklarım şekil onumden cekıl modundalarnasıl yapıyorsun bunları hr gün sistmin nasıl