Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

kızlar artık her güne kol ve muffintop ekleyeceğim haberiniz olsun hatta şimdi bir liste yapıp atacağım buraya

evet listemiz bu hergün ,her bölge çalışacak kızlarrrrr kaçış yok ,bayramda serdik belki kendimiz mesela ben çok boşladımmm hemen hemen toparlanmalıyızzzzzzz yarından itibaren sımsıkı çalışmaya başlıyoruzzzzz ,pes etmek yok burda yüz yazıyor o ne iş derseniz yüz için de yoga yapıcam bir kadının kitabı var bende laurdes doplıto çabuktu sanırım adı onun içinde bir topic açıp çektiğim foto veyahut videolarını atacağımm bir aya taş gibi hatunlar olacağızzzzzzz sizleri seviyorum yoldaşlarım hep beraber yağları yakacağız

bugün bunlar tamamadır kızlarrrrr şimdi yarının videolarını ayarlayıp atıyorummmm

sabah ilk iş uyanıp yüz yogası yapmak ve arkasından bunlar çok yoruluyprum ve dediği gibi yanıyor her yerım ama vazgecmıyorummmm , bıraz boşlasamda , vaz gecmeyecegımmmmm

3.günden de şu an işaretlileri yaptım gerisi akşama inşallah çünkü arkadaşlarla buluşacağım kızlarrr

Eklentiler

• haftalık çalışma programı.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 111
nasıl yapıyorsun bunları hr gün sistmin nasıl
valla yukledıgım vıdeolara bısmıllah dıyıp başlıyorum once sırt kol sonra bacak ve en sonda karın muffıntop hareketlerını yapıyorumm , bazı hareketlerı baslangıc sevıyesınde tyapıyorum ozellıkle şınav ve planklar ama dıgerlerınde hep kendımı zorluyorum 10 tane yapıyorsa en kötüm 8 tane yapmaya ,dyanmaya calısıyorum ve kesınlıkle farkını gormeye basladım .. kotların bluzlarım resmen bacaklarım şekil onumden cekıl modundalar

yarın ki videoları atacaktım ama vazgectım . nasıl olsa attıım dıe bır bosvermıslık yapıyorum ,dısıplınımı bozuyorum o yuzden ılk ısım yarın saat sabah 10 gıbı hareketlerı atmak ve yapmak yarın kendıme öldürücü bir karın muffıntop programı yapacagım ek stra olarak kol ve sırt bacaklar bır gun daha dınlensın

Ben mesela mari winsor yapıyorum daha sonrada cassey den o gün hangi videolar varsa seçiyorum içinden onu yapıyorum hepsini yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…