- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalça : 109 cm 3cm incelmiş ay çok mutluyummmmson ölçüleriniz merak ettim :)
mari winsor kimiş neymiş bi bakayım bende kuzum , kollarım hiç incelmemiş yaaa çok üzüldüm napıcam böyleBen mesela mari winsor yapıyorum daha sonrada cassey den o gün hangi videolar varsa seçiyorum içinden onu yapıyorum hepsini yapamıyorum
Kalça : 109 cm 3cm incelmiş ay çok mutluyummmm
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerinide içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 105 cm 3 cm incelmişş
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79 cm 3 cm incelme
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 61 cm toplamda 4 cm incelmişşş
Sarkık kollarım : 32 cm kollarda hala değişme yok napıcammm ben ya :
valla 3 haftadır yapıyorum canım ama işte kollar öldürcek beni hiç incelmedii bu hatunun videolarını öneririm kesinlikle sana daHuhhuuu Tebrikler valla helal olsun :) yakın bi zamanda bende başlıyorum platese bu incelmeler kriter oldu iyi oldu çok güzel oldu :) :)
ay kuzummmm çok sağolllll siz varsınız diye azcıkta olsa disiplinli gitmeye çalışıyorum valla ,şimdiye kadar pes etmiştim yoksaaa daha çok incelmeler ,daha çok giden kilolar sizlerin olsun canım benimmmmcanım benim sen harikasın yaaa : D
verdiğin emekler için çok çok teşekkürleer :)
ay kuzummmm çok sağolllll siz varsınız diye azcıkta olsa disiplinli gitmeye çalışıyorum valla ,şimdiye kadar pes etmiştim yoksaaa daha çok incelmeler ,daha çok giden kilolar sizlerin olsun canım benimmmm
gerçekten başarılııKalça : 109 cm 3cm incelmiş ay çok mutluyummmm
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerinide içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 105 cm 3 cm incelmişş
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79 cm 3 cm incelme
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 61 cm toplamda 4 cm incelmişşş
Sarkık kollarım : 32 cm kollarda hala değişme yok napıcammm ben ya :
teşekkür ederimm kuzuuuuuu sizim sayenizdegerçekten başarılıı
canım ben bölglerime göre karışık gidiyorum , takvimde her bölge için bir gün var genelde ama ben sabırsızım hergün her bölgeden minikte olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sorunlu bölgelerine yönelik git bence çünkü oraların değişimini görmek inan ki insanın şevkini çok arttırıyor , aramıza geldiğin için de çok mutluyum hepimiz fit ve taş gibi hatunlar olacağız :d fotograf cekme ımkanım olmadı ılk hallerım ıcın ama bugun ayarlayıp cekıcem bakalım sonraları ıcın referans olsunmerhabalar. konuyu şimdi gördüm güncel olmasınada sevindim bütün sayfaları okudum ölçülerini gördüm incelmeler süper maşallah diyorum. bende dün itibariyle ebru şallı skinny jeans a başladım buna ek olarak sabah ne yapsam diye düşünüyordum bugün mari winsoru yaptım ama konunu okuyunca ve incelmelerini görünce bende bunu mı yapsam diye düşündüm ekim takvimine baktım o takvime göre mi başlamalıyım?
evet kesinlikle fit ve taş gibi hatunlar olucaz burda zaten cuma zayıflama yarışmasında yarışıyorum 3 kilo fazlam var bir türlü veremiyorum onu ama bacaklarım kalçalarım berbat durumda içler acısı ozman bende o bölgelere yönelik hareketler yapayım arada da karın kol yaparım yarından itibaren başlıyayım ozaman bende bugün ölçülerimi alayım :dcanım ben bölglerime göre karışık gidiyorum , takvimde her bölge için bir gün var genelde ama ben sabırsızım hergün her bölgeden minikte olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorum, sorunlu bölgelerine yönelik git bence çünkü oraların değişimini görmek inan ki insanın şevkini çok arttırıyor , aramıza geldiğin için de çok mutluyum hepimiz fit ve taş gibi hatunlar olacağız :d fotograf cekme ımkanım olmadı ılk hallerım ıcın ama bugun ayarlayıp cekıcem bakalım sonraları ıcın referans olsun
aynen kuzu pes etme alla ben 75 kilo başladım ama ınan kı tartılmıyorum zayıflayayım diye başladım bu yola ama su an spor yapa yapa onemlı olan seyın kılo kaybı degıl vucudu sekıllendırmek oldugunu dusunuyorum , cunku ben yenı bır ucut ıstıyorum ve sanırım basarmaya basladımmmm sizler sayesındeevet kesinlikle fit ve taş gibi hatunlar olucaz burda zaten cuma zayıflama yarışmasında yarışıyorum 3 kilo fazlam var bir türlü veremiyorum onu ama bacaklarım kalçalarım berbat durumda içler acısı ozman bende o bölgelere yönelik hareketler yapayım arada da karın kol yaparım yarından itibaren başlıyayım ozaman bende bugün ölçülerimi alayım :d