tamam canım benim ayarlarım sağolkendini zorlamıcak şekilde ayarla kuşum 3 video fazla geliyorsa 2 yap herkesin yapısı farklı ya da 3 az da gelebilir daha fazla yap ,yeter ki yansın kalorilerrrrr
Bu programın faydasını gördün mü canım?sabah 05.30'da kalkıp yaptım bunlarınormalde hayatta uyanmam yalnız uykum gelmeye başladı ,insanların içinde tak diye uyuya kalıcam ve canım kuru incir istiyor bugün çok böyle 1-2 kg yerim herlade özel günüm yaklaşıyor
evet canım olculerımı yazmıstım onlara bı bak ortala 1,5 2 cm ıncelmem oldu 1 haftadaBu programın faydasını gördün mü canım?
evet canım olculerımı yazmıstım onlara bı bak ortala 1,5 2 cm ıncelmem oldu 1 haftadaBu programın faydasını gördün mü canım?
kızlarrrr ben siteye giremedim bi kaç gündür i,nternet problemınden dolayı , vıdeolarıda yukleyemedım kusra bkmayınn lutfennn , su an hepsını gun gun atıcam ve bugunu de yuklıcemmm haydı gazamız mubarek olsunnnnBen devam ediyorum kızlaarsizleerin nasıl gidiyo