canım dediklerini yaptm şifreyide aldım programı görüyorum ama videoları göremiyorum beginner gibicanım sitesine gir blogilates.com diye zaten görceksin sağda blogilates newsletter yazan bölüme adını ve e mailini yazıp lets do thise bas bi süre sonra sana bi şifre mail olarak atacak ordan o şifreyle eylül ayını açabileceksin
canım meraba bende eylül takvimini yapmayı düşünüyorum üye oldum programı gördüm ama videoları göremiyorum neden acaba sen görüyo musunMerhaba ben geçen yıl eski beginner takvimini yapmıştım..Şimdi de yeni beginneri bitirdim ve Eylül takvimine başladım.. Sıkılmazsam devam edecem.
canım sana gelen şifreyle açtın mı programı?canım dediklerini yaptm şifreyide aldım programı görüyorum ama videoları göremiyorum beginner gibi
actım actım ama sadece program gösteriliyocanım sana gelen şifreyle açtın mı programı?
merhaba kızlar popo ve bacakta en etkili olan videolarin ismini yazar misiniz
http://www.blogilates.com/wp-content/uploads/2015/08/September-Calendar.pngcanım sana gelen şifreyle açtın mı programı?
bir tek bunu görebiliyorum canm
bir tek bunu görebiliyorum canm
Peki teşekkürler ama new video dil onlar YouTube de yokMerhaba aylik takvimlerdeki programlari youtubede blogilates kanalindan kendin buluyorsun..beginner takvimi gibi hazir degil maalesef..
şubat 2013 de leslie ile başladım o zamandan bugüne kadar ama son kalan kilolar çok inatçı oluyor basen ve iç bacak kaldımaşallah canım harikaaa ne kadar sürede verdin o kiloyu nasıl verdin anlatırsan çok memnun olurum harikasın