Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

canım sitesine gir blogilates.com diye zaten görceksin sağda blogilates newsletter yazan bölüme adını ve e mailini yazıp lets do thise bas bi süre sonra sana bi şifre mail olarak atacak ordan o şifreyle eylül ayını açabileceksin :KK66:
canım dediklerini yaptm şifreyide aldım programı görüyorum ama videoları göremiyorum beginner gibi

Merhaba ben geçen yıl eski beginner takvimini yapmıştım..Şimdi de yeni beginneri bitirdim ve Eylül takvimine başladım.. Sıkılmazsam devam edecem.

Merhaba ben geçen yıl eski beginner takvimini yapmıştım..Şimdi de yeni beginneri bitirdim ve Eylül takvimine başladım.. Sıkılmazsam devam edecem.
canım meraba bende eylül takvimini yapmayı düşünüyorum üye oldum programı gördüm ama videoları göremiyorum neden acaba sen görüyo musun

maşallah canım harikaaa ne kadar sürede verdin o kiloyu nasıl verdin anlatırsan çok memnun olurum harikasın
şubat 2013 de leslie ile başladım o zamandan bugüne kadar ama son kalan kilolar çok inatçı oluyor basen ve iç bacak kaldı
beslenme olarak daha çok Ayça Kaya'nın önerilerini yaparak başladım .1 yıl sonrada kitabını alarak sayarak zayıflamaya başladım gerçi birebir olmasada dikkat ediyorum

X