ben daha önceden uygulamıştım karın egzersizlerini açıkçası kilo farkı görmemiştim ama sıkılaşmıştı göbeğim sanki korse giymiş gibi dik duruyordum ve sıkı görünüyordu.Bu yüzden tekrar başlama kararı aldım biraz dilbaz bi hatun ama bence farklı hareketleri var denemeye değerBende bilirim bu insanı. Harika bir enerjisi ve pozitifliği var :) ama doğru düzgün yapmışlığım yok maalesef
Bu gün hala yapamadım sporu yoğun işlerden dolayı :/ ekleyemedim de videoları. gerçi bak siteden takip edenlerde var çok güzelVay Harikasın. Bende yapacam bunları. Benimde kilom 75.7 hedefim 59.
Takibimdesin. .. :)
ekim ayına geçince bende o takvime başlıcam,cidden hareketleri çok etkili ve farklı ,pilates yaparken kaslarda ki yanma hissini çok seviyorum ve sonuna kadar yaşatıyor bunu banaBunun ekim ayı takvimini bekliyorum şuanen güzel yani farklı günlere özenle ayrılmış takvim yaratması
cidden çok değişik hareketleri var. Resmen içteki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum ama bazen baya zorluyoekim ayına geçince bende o takvime başlıcam,cidden hareketleri çok etkili ve farklı ,pilates yaparken kaslarda ki yanma hissini çok seviyorum ve sonuna kadar yaşatıyor bunu bana
çok haklısın dayanıcam falan derken bi bakıyorum pes etmişimcidden çok değişik hareketleri var. Resmen içteki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum ama bazen baya zorluyo
Hangi takvim kızlarekim ayına geçince bende o takvime başlıcam,cidden hareketleri çok etkili ve farklı ,pilates yaparken kaslarda ki yanma hissini çok seviyorum ve sonuna kadar yaşatıyor bunu bana
canım ben sana atayım bak bu eylül ayının çalışma takvimiHangi takvim kızlar
youtube da casey ho fat burning diye arat canım cardio videoları çıkar daha fazla yağ yakımına yönelik olur. ama bence kas kütlenide arttırman lazım çünkü ne kadar fazla kas o kadar fazla metabolızma hızıKadin kas yapmis genclerr biz yag yakmaya calisiyoz:) en azi dan ben kasa ihtiyacim yok