cok tesekkur ederım cnımm ben hep dıyoum sızler syesınde yptım azıcık bıle olsa ne yaptysam,motıvsyon oldu herkes benım ıcın.salı gunu tartılm krarı aldım bakalım kac kılo cıkıcam cok heeycnlıyımBu kadının videolarını çok yakından takip ediyorum ama pilates tarzı şeylerden çok çabuk sıkıldığım için düzenli yapamamıştım. Dün Insanity programına başladım, onu bitirdikten sonra istediğim kiloya inersem yoluma Casey Ho ile devam edebilirim. Biliyorum çünkü ne kadar kilo versem de bacaklarım istediğim gibi incelmeyecek. :) Destek lazım onlar için. Bu yüzden konunun takipçisiyim, sana da başarılar diliyorum! Sakın pes etme. :)
aynen canım pes etmek yok incecik olucazaynen kuzu pes etmealla ben 75 kilo başladım ama ınan kı tartılmıyorum zayıflayayım diye başladım bu yola ama su an spor yapa yapa onemlı olan seyın kılo kaybı degıl vucudu sekıllendırmek oldugunu dusunuyorum , cunku ben yenı bır ucut ıstıyorum ve sanırım basarmaya basladımmmm sizler sayesınde
insanity progrmını hiç bilmiyorum ama cardiodan sonra elimi hiç bir işe süresim gelmiyor demişssin onun için bence hiç deneme böylede gayet güzel inceliyorsun ya da 25 dakikalık bir cardio vardı ben bir ar yapıyordum onu bir gün dene istersen diğer hareketlere halin kalırs cardio pilates devam edersincok tesekkur ederım cnımm ben hep dıyoum sızler syesınde yptım azıcık bıle olsa ne yaptysam,motıvsyon oldu herkes benım ıcın.salı gunu tartılm krarı aldım bakalım kac kılo cıkıcam cok heeycnlıyımcardıo da ypsam aslında cok ıyı olcak ama cadıo yu yapıp yoruldugumda bı dha elımı hıc bır ıse suresım gelmıyor ,aslında bu hafta dolunca bırde ınsanıty ya da p90x mı eklsem programa yvas yavas ne dersın ? Ne dersınız kızlr ?
sorma yaaa cok zorlanıyorum ben de bazen videoyu durdurup bı 3-4 sn dınlenıp devam edıyorum sayıları tamamlayabılmek ıcın,belki yalnış ama bilemiyorum valla.Abs hareketi çok zor yaparken öldüm canım emeğine sağlık
afferın canım motıve ola ola halledıcez her şeyiiaynen canım pes etmek yok incecik olucazkatılıyorum dediğin doğru ben mesela 57 kiloyum (bayramdan önce 56dıydım ama neyse ) benden daha fazla kiloda olupta incecik olanlar var ama insan tartıda da istediği kiloyu görünce yine mutlu oluyor ne güzel canım ya inşallah bizde başarırız az önce ilk videosunu ve what makes you bootyful butt challenge videosunu yaptım ilk videodan bir şey hissetmedim ama ikincisi fena zorladı
insanity progrmını hiç bilmiyorum ama cardiodan sonra elimi hiç bir işe süresim gelmiyor demişssin onun için bence hiç deneme böylede gayet güzel inceliyorsun ya da 25 dakikalık bir cardio vardı ben bir ar yapıyordum onu bir gün dene istersen diğer hareketlere halin kalırs cardio pilates devam edersin
ben de hafta sonu yapıcam inş yarın okul var geç olunca yapamıyorum tembellik ediyorum gündüz olunca yapabiliyorum kolay gelsin canımkızlar ben şimdi yüzme kursundan geldim bir şeyler yedim kendimi çok yorgun hissediyorum bu gün biraz daha hafif yapayım diyorum , hafta sonu yardırcam genedinlenip video seçip bismillah deyıp başlayımdiyorummm
sağol kuzucumm ben de yapamadığım günlerde azcıkta olsa yürümeye çalışıyorummben de hafta sonu yapıcam inş yarın okul var geç olunca yapamıyorum tembellik ediyorum gündüz olunca yapabiliyorum kolay gelsin canım
evet canım kesinlikle motive ola ola incecik olucaz. iyi olur önce bir baktır ona göre ayarlarsın sporunu zatenafferın canım motıve ola ola halledıcez her şeyiibi doktora gideyım diyorum belkı kansızlık falan varsa cardıo da cabuk yooruluyorumdur dıe dusundum
bozma moralini canım onlarda gidicek hiç üzülme. bende dün hiç spor yapamadım bugün daha fazla üstüne gidicem artık. yanlar için hiç bir fikrim yok canım malesef ya hep bu düşük belli pantolonlar yaptı bizi böylekızlaaaaaarrrrr bakın fotoğraflarımı yüklüyorummm , düşünün bu incelmiş halimmuffintop dedikleri şeylerim ne kadar fazla görüyorsunuzdur napıcam ben bakalımm böyle görüne çok moralim bozuldu Eki Görüntüle 1271780 Eki Görüntüle 1271780 Eki Görüntüle 1271781
bu yanlar için ekstra önerisi olan varsa bekliyorum kızlar
aynen kuzu ya , ne cok gyerdım dusuk bellıyı gec aklım basıma geldı :/ bende dun bıraz yuuyus yaptım grıp oluyorum galıba ,hava bırden sogudu burda , bugun yuklenırım dıorum bende hepomıze kolay gelsnnnnbozma moralini canım onlarda gidicek hiç üzülme. bende dün hiç spor yapamadım bugün daha fazla üstüne gidicem artık. yanlar için hiç bir fikrim yok canım malesef ya hep bu düşük belli pantolonlar yaptı bizi böyle
neyse en azından aklımız artık başına geldiaynen kuzu ya , ne cok gyerdım dusuk bellıyı gec aklım basıma geldı :/ bende dun bıraz yuuyus yaptım grıp oluyorum galıba ,hava bırden sogudu burda , bugun yuklenırım dıorum bende hepomıze kolay gelsnnnn
Şu p90x i ben de çok merak ediyorum :)cok tesekkur ederım cnımm ben hep dıyoum sızler syesınde yptım azıcık bıle olsa ne yaptysam,motıvsyon oldu herkes benım ıcın.salı gunu tartılm krarı aldım bakalım kac kılo cıkıcam cok heeycnlıyımcardıo da ypsam aslında cok ıyı olcak ama cadıo yu yapıp yoruldugumda bı dha elımı hıc bır ıse suresım gelmıyor ,aslında bu hafta dolunca bırde ınsanıty ya da p90x mı eklsem programa yvas yavas ne dersın ? Ne dersınız kızlr ?
kuzu ben bı ara yaptım resmen öldürücü darbe gibi ,şu an yap desen yapamm valla ahahhaŞu p90x i ben de çok merak ediyorum :)
yok kuzu ya halam rahatsızlanmıştı onunla ilgilendim falan derken biraz boşladım bi kaç gün , akşam yürüyüşü ve sporumu yapıp yarın tam anlamıyla diyet egzersiz devam edeceğimmm,sizlerinde şevkini kırdıysam kusura bakmayın kızlarnasılsın canım ? dün hiç uğramamışsın moral bozukluğuyla bıraktın mı yoksa umarım öyle bir şey yoktur. ben dün 2 karın videosu yapmıştım