e yapmışşın bak sende anlamışsındır ne demek istediğimiBana ve esime itici geliyor bu kadar kas bende yapiyorum plates 2 yildir. Cok da severim vucuduma eaneklik katti bacaklarim sertlesti ama oyle dehset bi kas yok. :) ozellikle gebelikten sonra vucudun hizli toplanmasini sagliyor.sezeryanla dogum yapmama ragmen 6. Ayimdayim ve dumduz bi karin ve bacaklara sahibim. Herkese tavsiye ediyorum
ben de tam 5 yıl pilates yaptım çok güzeldi ozaman üniversiteye geçince maddiyat sıkıntısı,ulaşım zorluğu,dersler vs derken bıraktım aksine üstüne bir yarım saatlik yürüyüş bile yapamadığım günler oldu e bir de ilk yılım anneden babadan uzak depresyona girdim ilaçlar da eklendi bir bakmışım 90 kilo olmuşum :/Hic diyet yapmadim canim aslinda 70 kiloyum 1.70 boyum ama gostermiyorum. Sporun faydasi:)
aynen bir kaç aya oleyy 60 oldum yazıcam bende buralara kızlarrrHerkesin hayatinda olur oyle inis cikislar canim ya. İcimiz sismesin:)
Goremiyorum canım, nerden bulabilirim bu takvimicanım ben sana atayım bak bu eylül ayının çalışma takvimigörebilirsin umarım
Bende pilates yaptım fitnessa gittim bfite gittim. Bence en iyisi pilates. Ama şu sıralar okul dersler kurslar olunca bayaa yoruluyOsun. O yüzden bende evde devam edicem. Zaten bu kadının videoları da cardio ve pilates karışımı güzelBana ve esime itici geliyor bu kadar kas bende yapiyorum plates 2 yildir. Cok da severim vucuduma eaneklik katti bacaklarim sertlesti ama oyle dehset bi kas yok. :) ozellikle gebelikten sonra vucudun hizli toplanmasini sagliyor.sezeryanla dogum yapmama ragmen 6. Ayimdayim ve dumduz bi karin ve bacaklara sahibim. Herkese tavsiye ediyorum
bu hatunun sıtesıne üye olmn gerekıyor ,ya da google gorseellere bloglates september 2014 calender yaz kuşum telefondan pek ayarlayamadıım ben yınede goremezsen ekım ayını bekle ,tek tek yazar guzel bır sekılde atarım turkce halınıGoremiyorum canım, nerden bulabilirim bu takvimi
oleyy cok sevındım canım hep beaber kendımız ıcın en ıyıye ulasacagız bazen sporum bugunnku gıbı gec saate kalıyor ama aksatmıyorum hatt bı gun tatıl yapacaktım ondan da vazgectımben diyete ve pilatese bugün başladım emeğinize sağlık güzel bi paylaşım olmuş bayağı zorlandım ama tamamladım birinci videodaki hareketleri
yarın olculerımı alıcam net bılgıye yın ulasıcaz amaa annem popon mu kuculmus senın dedı habeeı yok spo yaptıgımdaan,ve daha dık duruyorum sankı butun bır korse gymısım gıbıçok işe yaradı mı kaç gün oldu sizinki
vuuu süperr umarım bir gün kendim için de bu sözleri sarfederimyarın olculerımı alıcam net bılgıye yın ulasıcaz amaa annem popon mu kuculmus senın dedı habeeı yok spo yaptıgımdaan,ve daha dık duruyorum sankı butun bır korse gymısım gıbı