canım ben daha baştaki hareketleri yapıyorum zaten olur mu canım hem ne kusurukızlar eve yenı gırdım ,ev arkadasım ıntenet fatırasını odemedıgınden su an cep telefonundan gırrıyoum,yenı vıdeolar bulmadım cep tlefonumdan dandık bı tlefon oluu kendılerı,daha onceden pc ye ındıdıgım leslıeee 4 mıle ı yapıcam ,kusura bakmayın kızlar aksılık ıcın
tamam canım katıl bize sendebn yapmak istiyorum
ne kadar zamandır yapıyodun hareketleri ?Kızlar ölçü güncellemem geldiiii
Kalça : 111 cm1 cm incelmiş muhteşemmmm
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem: 106 cm2 cm incelmişş
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 79,5 cm2,5 m incelme
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 63,5 cm1,5 cm cm gitmişşşş
Sarkık kollarım : 32 cmkollarda değişme yok kızlarrr
1 hafta oldu canımne kadar zamandır yapıyodun hareketleri ?
canım sen pilatesi her gün bir video şeklinde mi yapıyorsun yoksa hepsini birden mi yapıyosunkızlarrr casey ho nun ekım takvımı yayınlanmıs pc bsına gecer gecmez egzersızlerı ve takvımı yukleyecegımm , ıngılızce karslıgını bılmedgınımız seyler cok olursa turkceye cevırıp atıcam once bı orjınalı yukleyımde
baya baya gitmişs o zaman1 hafta oldu canım
yok attıklarımın hepsını o gun yapıyorumm ve ıse gıdıp gelırken yuruyorum ama yurume ısı hep var bı 15 dklık mesafee hızlı yuruyuncecanım sen pilatesi her gün bir video şeklinde mi yapıyorsun yoksa hepsini birden mi yapıyosun
tamam canım ben de dediğin gibi yapayım öyleyseyok attıklarımın hepsını o gun yapıyorumm ve ıse gıdıp gelırken yuruyorum ama yurume ısı hep var bı 15 dklık mesafee hızlı yuruyunce
kendini zorlamıcak şekilde ayarla kuşum 3 video fazla geliyorsa 2 yap herkesin yapısı farklı ya da 3 az da gelebilir daha fazla yap ,yeter ki yansın kalorilerrrrrtamam canım ben de dediğin gibi yapayım öyleyse