ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinle senin aranda olan özel birşey ..
bu nasıl saçmalık ..

eğlence anlayışınıza hayran oldum. görümceye kanlı bezi göstermek

Evet biz böyle egleniyoruz. Tüh keske cama assaydim tüm şehir eglenir gulerdik. Bakin hanimefendi. Benim ozelimle dalga gecersen eger ki SEN. Bana deger verdigin sakladigin özel bir seyleri soyle de onlarla ben dalga geceyim. Cok istiyorum da sizin eglencenizi görmeyi.
Benim icin ilk gece cok onemlidir ve ben kendi namusumu saklarim. Malum 2 damla kan icin millet binbir dolap çeviriyor. O cevirdigi dolaplar sonucunda bezlerini yikayacaklarsa o dolaplari nicin ceviriyorlar?
Benim fikrime tecavüz edip dalga gecemezsin. Herkesin zikri, fikri ayri. Bana özel bir seyle hele hic dalgs gecemezsiniz.
Oha be Türkiye mi böyle yoksa kkdakiler mi? Namus dalga konusu olmuş. Ha dalga gecenler de orda burda ozgurlukten bahsedenler, dusuncemize saygi duyun diyenler, bi konuda haksizlik ettiniz hatanizi anlayin diyen sana sesleniyorum. Hatani anla ve benim gibilerden Özür dile.

İkinci evliligi yapinca ne saklamak lazim
O zaman ne olacak?
Bir damla kani tabu haline getirip mukemmel birseymis gibi lanse etmek cok dogru degil bana gore herkesin bildigi kendine dogru gelir sakliyormussunuz hayirli olsun
o diktiriyorlar dediginiz insanlar 2 damla kani namus simgesi haline getiren mukemmellik temizlik saflik sanan cok afedersiniz geri kafali baskici toplumun kaliplastirdigi ezdigi insanlar
Bakire olmayanda insan onlara namussuz diyip onlari elestirmek laf soylemek ne sizin neden benim haddime

ben dalga geçmedim.. önce git mesajlarıma tekrar bak istersen.

Senin fikrin, saygı duyuyorum. Eleştirebilirsin saygı duyuyorum.
Ben dalga geçip, yok nesilden nesile aktarın, yok büyük başarı öğhh böğhhh vs. daha sayamadığım bir sürü şey söyleyen arkadaşlara kızıyorum.
Eleştirmek ya da birinin düşüncesine katılmamak farklı, tiye almak, dalga geçmek aşağılamak çok farklı şeyler. Öyle değil mi?

Hanfendi niye her mesajınızda namus vurgusu yapıyorsunuz,kimse kimsenin namusuna laf edemez,ben de sizinkine edemem eden varsa gelin ağzının payını beraber verelim.Biz sadece kanlı bezin saklanmasını tuhaf bulduk..Ama siz şu diktirmiş yok bu dolap çevirmiş diye çok güzel yargılıyorsunuz maşallah..

Kandan gülen surat çizin gezdirin herkese.
Yok daha neler ya benim oramın kanını millet görecek diye ölürdüm utancımdan.
Ayrıca hadi ilk gün yapamadınız stres oldunuz ne olacak kapıya yazı asın bari "kasıldık bi geri kaçılın" diye.
Bekaretiniz de kimseyi ilgilendirmemeli eşinizi bile.
Siz ondan kanıt istiyor musunuz?

sızın gıbıler yuzunden o dolapları cevırmek zorunda kalıyorlar kısa ve net
kocanınız namusunu kanıtladı mı pekı o ne olacak ?

Ah bana böyle kayınvalide denk gelse "bekar bir kadınım başka erkeklerle de yatmış kalkmış olabilirim; size ne benim kadınlık organımdan" cevabını yapıştırmam bir olurdu heralde.

Ben bana ithafen yazdığınız mesajı cevapladım. Kırıcı konuştuğumu da düşünmüyorum. Sizin fikrinizdir, idrak edemesem de saygı duyarım. Kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok ben de fikrimi söylüyorum bana alenen yapılmış bir mesaj söz konusu olduğu için yazdım onu da. Anlatabilmişimdir umarım. İyi günler.

Ben laf soylemem. Bakin Allah kimsenin basina vermesin ama ikinci evlilik yapanlarla ne alakasi var ki? Ben bunu önemsiyorum. Kalkip da cocuguma gostermem ki. Boyle bir salaklik yapacak degiliz. Sadece özel hissediyorum. Benim annem de ilk gece yikamis. Ama ben yikamadim sakliyorum, benim icin ozel5.onun kan oomasi degil ki sakladigim. O gecenin bir hatirasi benim icin. Bu hislerimi anlatamam ama hep de saklamayi dusunuyorim insallahmm

Görümcenize göstermişsiniz, çocuğunuza göstermeseniz ne olacak ki? O gecenin hatırasınıdır sizin için ona tamam da eğlencesine göstermek demenize şaşıp kaldım hem de görümceye. Ve konu sahibine göster akıllarında kuruntu kalmasın demenize diyecek kelime bulamıyorum. Neden başkası sizin namusunuzu sorgulasın? Neden izin verir ki bir insan buna? Kocanla sizin özelinizse bırakın öyle kalsın. Neden ona buna gösteriliyor.

Evlenmek üzereydim gördüğümde. Hoşuma gitmişti. Sonuçta ilk gece konularını hem annemle konuştum ben. Arkadaşımdan ötedir kendisi. O yüzden travma geçirmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…