- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
aynen ben hafiften topukluyorum..söylemedi demeyin birazdan mune gelir herkesin kirli çarşafını k k nın duvarına tek tek asar.....sonra hangsi benimdi diye arar durursunuz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben hafiften topukluyorum..söylemedi demeyin birazdan mune gelir herkesin kirli çarşafını k k nın duvarına tek tek asar.....sonra hangsi benimdi diye arar durursunuz....
1 ay önce aynısı başıma geldi.hadi o neyse,ama bakire olmayanlara sümük muamelesi yapılıyor forumda...
Bak canım,burda kimse bekaretin özelliğine laf etmiyor zaten,tabiki de o gün senin ilk deneyimin olacaksa çok heyecanlı olursun,senin için önemlidir,buna kimse bir şey diyemez..Millet diktirme gibi saçma işlemlerle bu çarşaf gösterme gibi saçma adetler ve kocalarının görüşleri yüzünden uğraşıyor,bez kırmızı renk olsun diye değil..Bazıları için ilk gece çok önemlidir,hatta çoğu için,kocaya namus kanıtlamak önemlidir.Tamam bu oldu,kan beze bulaştı kocanızın oldunuz bu güzel bir şey,peki o bezi saklamanın manası nedir,nasıl da bakireydim o gün diyemi saklanıyor bu bez...İsteyen saklar istemeyen saklamaz ama burada paylaşılıyorsa ben de düşüncemi belirtme hakkına sahibim,o bezi saklamak benim için saçma,bunu buraya yazıyorsa,özelini bu kadar açıyorsa,eleştirilmeyi de sindirebilmeli insan..Keşke bu koruyucu tutumunuzu 'acaba hamilemiyimm çok korkuyorum.' tarzındaki konularda konu sahibini yargılarken de gösterseniz..
düş peşimeaynen ben hafiften topukluyorum..
Size özel söylenmiş bir şey değil,forumdaki bayanlara genel bir eleştiriydi.Benim icin özel. Kan oldugu icin degil. Eger zarim esnek olsaydi kanamasaydi yine saklardim ben o bezi. Dedigim gibi o benim icin özel.
Ayrica hamile miyim diyenlere korunun diyerek elestiri yapıyorum. Cocugu aldirmaya asla tahammulum yok. Bu konuda yaparim elestirimi sadece. Ha bi de haram iliski konusunda... tovne etmiş bir insani elestirmem. Hatta bir yazimda Hz.Omerin bile bakire olmayan bir kizi babasinin gelip soylemesi uzerine adama kizdigini ve Allahin affettigini sen neden aciga vuruyorsun dedigini de gonlunun rahat olmasi gerektigini de soylemistim.. baya oldu bakabilirsiniz. .
nereye gidiyoruz..düş peşime
Konu dine dogru yoneldi kacalimaynen ben hafiften topukluyorum..
kanın gövdeyi götürmediği başka bi topicenereye gidiyoruz..
Görümcenize göstermişsiniz, çocuğunuza göstermeseniz ne olacak ki? O gecenin hatırasınıdır sizin için ona tamam da eğlencesine göstermek demenize şaşıp kaldım hem de görümceye. Ve konu sahibine göster akıllarında kuruntu kalmasın demenize diyecek kelime bulamıyorum. Neden başkası sizin namusunuzu sorgulasın? Neden izin verir ki bir insan buna? Kocanla sizin özelinizse bırakın öyle kalsın. Neden ona buna gösteriliyor.
Konu dine dogru yoneldi kacalim
kanın gövdeyi götürmediği başka bi topice
Yok benim aklım almıyor sizin keyfine göstermelerinizi. Herkesin fikri kendine diyor kendimce konuyu kapatıyorum.Siz benim gorumcemin bebeklegimden beri tanıdığım ve kardesim gibi oldugumu bilmiyorsunuz tabi. Bakin öyle aileler var ki şok olursunuz. Demekki kizin ailesi kapi onunde bekleyecek kadar feci bir seyler ve gostersin dirdirlarindan kurtulsun. Eğer gostermezse o tarz kaynanalar ne yapar bilir misiniz? Bosarlar aralarini bozarlar. Ha basta kapida kimsenin beklemesine izin vermeyecek. Bu konuda katiliyorum size. Kimse kimsenin özelini bilmek zorunda değil. Gönlü isterse istediğine gosterir. Benim gorumcemin köyün ortasinda kan falan gelmemiş. Ama kimse de bi sey sormamis. Benim gorumcem de keyfine bana gösterebilir dedigim gibi kardes gibiyiz..
sızın gıbıler yuzunden o dolapları cevırmek zorunda kalıyorlar kısa ve net
kocanınız namusunu kanıtladı mı pekı o ne olacak ?
Geri donup seni alicaz bekle biziii :)Beni tanıdılar, siz kaçın
Hanfendi niye her mesajınızda namus vurgusu yapıyorsunuz,kimse kimsenin namusuna laf edemez,ben de sizinkine edemem eden varsa gelin ağzının payını beraber verelim.Biz sadece kanlı bezin saklanmasını tuhaf bulduk..Ama siz şu diktirmiş yok bu dolap çevirmiş diye çok güzel yargılıyorsunuz maşallah..
Geri donup seni alicaz bekle biziii :)
bekleme,seni burda yerler.Önce ben gideyim, sonra seni de yanıma aldırırım diyorsunuz yani. Oralarda yabancı avrat bulur, beni unutursunuz. Ama neyse ben bekliyorum
Arkadaslar yapmayin Allah askina. Bu ne ya? Bu benim de ozelim. Ve ben de sakliyorum. Ömür boyu da saklayacagim insallah. Çünkü esimle aramdaki özel bir seydir bu. Ne demek pedini saklamak gibi bir sey? Lütfen bu kadar basite indirgemeyin artik bunları. Madem bu kadar basit madem hemen yikanip atilacak bir seydir bu kan neden millet diktirmek icin 4 takla atiyor? Neden ilk gece telasi düşüyor?
Herkes istedigini saklamakta ozgurdur. Kimse kimseyi eleştiremez ki bu elestirilecek bir sey degil.
Siz namusuyla iliskisini yasayip da bezini saklayanlara laf edeceginize o bezlere yapma kan dokenlere laf edin bence.
Konu sahibi, bizimkiler istemedi ama gorumcemle cok samimi olduğum icin sirf eglencesine gosterdim. Ablamlara da gösterdim. Kimse de bir sey istemedi. Bazi yoreler istuyormus hatta pencereye falan asiyorlarmis genelde iç anadolu bölgesinde gecerliymis. Sizinkiler istiyorsa göster kimsenin icinde kuruntu kalmasin. Ha onlara ne ben kendime guveniyorum dersin ama o ayri bir konu. Bu guvenle alakali degil. Boyle seylere takan insanlar bakislariyla seni rahatsiz ederler..