ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim icin özel. Kan oldugu icin degil. Eger zarim esnek olsaydi kanamasaydi yine saklardim ben o bezi. Dedigim gibi o benim icin özel.
Ayrica hamile miyim diyenlere korunun diyerek elestiri yapıyorum. Cocugu aldirmaya asla tahammulum yok. Bu konuda yaparim elestirimi sadece. Ha bi de haram iliski konusunda... tovne etmiş bir insani elestirmem. Hatta bir yazimda Hz.Omerin bile bakire olmayan bir kizi babasinin gelip soylemesi uzerine adama kizdigini ve Allahin affettigini sen neden aciga vuruyorsun dedigini de gonlunun rahat olmasi gerektigini de soylemistim.. baya oldu bakabilirsiniz. .

Size özel söylenmiş bir şey değil,forumdaki bayanlara genel bir eleştiriydi.

arkadaşlarda sizde yok diye olanları neden yadırgıyorsunuz anlamıyorum.bende belli gelenek görenekle yetiştim ve bana göre bu gelenek görenekler normaldir.çarşaf görme adeti bizim zamanımızda vardı ve benim zoruma gitmedi gösterdim.eltim evlendiğinde bana sen bak dediler ben kabul etmedim,şu anda kalmadı ama bizim zamanımızda vardı.dalga geçmenin anlamı yok

Siz benim gorumcemin bebeklegimden beri tanıdığım ve kardesim gibi oldugumu bilmiyorsunuz tabi. Bakin öyle aileler var ki şok olursunuz. Demekki kizin ailesi kapi onunde bekleyecek kadar feci bir seyler ve gostersin dirdirlarindan kurtulsun. Eğer gostermezse o tarz kaynanalar ne yapar bilir misiniz? Bosarlar aralarini bozarlar. Ha basta kapida kimsenin beklemesine izin vermeyecek. Bu konuda katiliyorum size. Kimse kimsenin özelini bilmek zorunda değil. Gönlü isterse istediğine gosterir. Benim gorumcemin köyün ortasinda kan falan gelmemiş. Ama kimse de bi sey sormamis. Benim gorumcem de keyfine bana gösterebilir dedigim gibi kardes gibiyiz..

Yok benim aklım almıyor sizin keyfine göstermelerinizi. Herkesin fikri kendine diyor kendimce konuyu kapatıyorum.

Diktirmelerini yargilamiyorum. Gocunmayacaklari seyleri yapmalarini yadirgiyorum kusura bakmayin..

Neyse, benim ve benim gibilerin sakladiklari seylere ilk baslarda ogggh bogggh iyyy yoo bilmem ne diyip simdi de baska seyler soylemeniz ilginç. Neyse siz dediniz diye yikayacak degilim.. Herkese selam olsun. Tartisacak gücüm yok bu aralar. .

kimse kimseyi yargılayamaz. Nasıl ki bekar bir kadın olarak benim cinsel hayatımdan dolayı kimsenin bana hakaret etme hakkı yoksa bu hanıma da aynı şekilde. Kanunen kocası olan sevdiği adamın kadını olduğu ilişkiye dair bir iki ufak koleksiyon yapmış kime ne!
belki o seksi uzun zaman bekledi, belki rüyalarına bile girdi, hep o anın hayalini kurdu; gerdek gecesi de bezi atmaya kıyamadı hepsi bu!

Peki görümce - ablalara kadın kadına bir ortamda bezi gösterince nasıl bir muhabbet döndü merak ettim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…