ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet cok şükür hayatim boyunca kocama kavusacagim günü bekledim. Kundakta ruyamda kocamla seks yaptığımı goruyordum. Okul siralarinda o seksi dusunuyordum ahhh evet ve ona kavustugum icin koleksiyon yapıyorum. Ama yanildigin bir nokta var. Koleksiyon yapmak icin cok cesit gormek lazım. Ben tek esliligi tercih ettigim icin koleksiyon benim gibilerin isi degil cok şükür. Kimlerin işi olduğu belli de neyse!!!!!
Ha muhabbetimizi madem cok merak ettin bilseydim seni de cagirirdim yaaa kiyamammm.....!!!!

Artık terbiye sınırları aşılıyor bence.

Artık terbiye sınırları aşılıyor bence.

Evet, bence de.. bana terbiyesizlik edenlere ancak böyle cevap verilir.. Nasil benimle dalga gecilip terbiyesizlik yapiliyorsa benim ozelime. Her sey karsilikli. Üzgünüm ben peygamber değilim, iyilik ve anlayis da bir yere kadar..!! Konusmak istemiyorum zorla konusturuyorlar...

Ben sizinle dalga geçmedim ki, bilakis sizi yargılayanlara anlam veremediğimi de belirttim. neden şimdi bu şekilde yazıyorsunuz anlamadım.

Ben sizinle dalga geçmedim ki, bilakis sizi yargılayanlara anlam veremediğimi de belirttim. neden şimdi bu şekilde yazıyorsunuz anlamadım.

Ünlem isaretleri nerelerde kullanilir hanımefendi acaba?
Ayrıca bir saniyelik göstermeydi o kadar. Iceri gidip cayimizi yudumladik o kadar. Yani illa bir muhabbet olmasi gerekmiyor..

Arkadaşlar kimse kendinizi eşinize saklamanızı garipsemiyor ki,kanlı bezin saklanmasını garipsiyorlar.Ama nedense bazıları sürekli mesajlarında evlenmeden önce ilişki kuranları iğneliyor.YAPIYORUM KARDEŞİM,KEYFİMİN KAHYASI MISIN? Bunu yapmam kanlı bez saklamayı tuhaf bulamayacağım anlamına gelmiyor,bunu kabullenin.

Sizin esinizle ozelinizi neden baskasi gorsun? Hem illa kan gelicek diye birseyde yok. Kimseye gostermeyinde. Sacma sapan adetler tovbe yarabbim. Ben birkere fas a gitim(marocco) Orda dugun vardi arkadasin yigeninin. Bunlardada sacma sapan igrenc adetler var. Biz dugun bitti diye evlerine ciktik. Gelinle damat alt katta kaliyorlar. 1 saat gecmedi anam bi zilgit basiyolar bi zilgit basiyolar Kafami camdan disari cikardim ellerinde beyaz carsaf uzerinde 2 3 damla kan carsafla oynuyolar. Hayatimin shockunu yasadim..

Ic anadoluda var demssinx bu adet ben ic anadoluyum cevremde ben dahil cok kisi evlendi ve hc boyle bseye rastlamadim....siz fkrinizi soylerken sorun yok peki neden elestrldgnizde rahatsz oluyosunuz...cnselligin tabu oldgu bi ulkede kanli bezin ulu orta gosterilmesi normal tezatliga bak...oldu olucak yannda bklesnler...saklama konusna gelnce yapacagm en son seydr heralde bunun nesi hatira ozelligi tasiyo anlayamiyorm kusura bkmayinn..

Öyyykkkk
Bi dizi vardı, adını bilmiyorum ama Jade diye Fas'lı bir kadın vardı. Orda görmüştüm de gerçek değildir diye düşünmüştüm.

Bu konuda neden tartışma çıkıyor ki? İsteyen kocasını bekler isteyen beklemez. Ha çarşaf olayı iğrenç ona amenna. Kocan bildikten sonra tüm aile eşrafına bakın biz yaptık diye göstermenin anlamı ne ki?

Benim kendi inancıma göre de nikahsız ilişkinin hoş olmadığıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…