Ayni fikirdeyim illa kaynana görümce mi görmeli ?Vallahi eşinde bitiyo iş, eşin size ne benim karımın çarşafından derse kimsecikler soramaz.
İnsan konsantre olamaz ofişim, dışarıda şenlik var 30 kişi birden evde oturuyorlar. Ve sizi onlardan ayıran 10 cmlik kapı, düşünseneinsanları kapıda mı bekleteceksin, içeri buyur et bence
Öyyykkkk
Bi dizi vardı, adını bilmiyorum ama Jade diye Fas'lı bir kadın vardı. Orda görmüştüm de gerçek değildir diye düşünmüştüm.
insanları kapıda mı bekleteceksin, içeri buyur et bence
Vay ınısını.
Ben 8-10 peçeteye silip atmıştım
Gidip geri dönüşüm mü yaptırsam napsam saklarım
al benden de o kadar ya ..
eşinle konuş,senle aramızdaki özel bu de konu sahibi ..
namus çöpe gitti
ve onlarda içeride o işi mi yapmış.Töbe yarabbim ya.benim kaynanamın kapısında akrabaları beklemiş.
ıy o ne ya hayatta göstermem millete ne bi de yüzsüz gibi kapıda beklicekler hepsini terlikle kovarım valla evimdenKIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
Yok anam yok gercek. Resmen hayatimin shockunu yasamistim..Bunlarda cok tuaf seyler var. Simdi burda yazarsam mune beni engeller sonra:):):) ama ben faslilarda ne yemek yerim ne bisey icerim okadar soylim yani.
8- 10 muVay ınısını.
Ben 8-10 peçeteye silip atmıştım
Gidip geri dönüşüm mü yaptırsam napsam saklarım
Konu da güme gitti...namus çöpe gitti
kan gövdeyi götürmüş burda
Kuzenin neden eline mendil tutuşturdu anlamadım.Konuyu hortlattığım için tüm üyelerin affına sığınıyorum ancak bu saçma sapan adet hala var. Üstelik ben turizmin göbeğinde yaşıyorum. Kaynanam böyle bir konuyu açmadı, ima da etmedi ama kuzenim elime iki mendil tutuşturdu ben de bu mendille ilişki sonrası terimi siler çöpe atarım dedim. Uyduruk uyduruk adetler. Cinsel ilişkiye tabu derler ama çiftin arasındaki mahrem konuları da kurcalarlar. Dün nişanlımla detaylıca konuştum bu konuyu. İstemem yapmam dedim. İkimizin de bir geçmişi var birbirimizi öyle kabul ediyoruz, geçmişi kurcalamanın kafaya takmanın sağlıklı insan davranışı olmadığını biliyoruz. Dün adeta şok oldum ya benim yaşadığım ilişkiden akrabalara ne... her erkekle birlikte olan kız namussuz ama her kadınla birlikte olan erkek şerefli. Bu ne mentalite böyle. Bakire de olsanız asla kabul etmeyin karşı çıkın. Sizin kanınızdan millete ne... Net olun asla yapmam diyin olmayacaksa da olmasın zaten bu zihniyete sahip aileye gelin gitmeyin.