ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok anam yok gercek. Resmen hayatimin shockunu yasamistim..Bunlarda cok tuaf seyler var. Simdi burda yazarsam mune beni engeller sonra:):):) ama ben faslilarda ne yemek yerim ne bisey icerim okadar soylim yani.

Öyyykkkk
Bi dizi vardı, adını bilmiyorum ama Jade diye Fas'lı bir kadın vardı. Orda görmüştüm de gerçek değildir diye düşünmüştüm.

yıl olmuş 2014 millet marsa yaşamaya gidiyor kimileri de çarşafta ki kandan fal bakıyor .Siz bu kafayla gidin gidin ama anca geri gidersiniz.Bana karşımdaki adam karakterimi sorsun okuduğum kitapları sorsun sevdiğim şeyleri dinlediğim müzikleri gezdiğim yerleri sorsun.Ama tutup bacak aramın şeceresini sorarsa ve bende soruyu yanıtlamaya kalkarsam iki ezik birbirimizi bulmuşuzdur birbirimize layığızdır korkularımızdan bir ilişki oldurmaya çalışacağız demektir.

Ne çok seviyor bazıları namusunu bununla ispatlamayı.Bilmiyorlar ki namus önce beyinde başlar.
Bu konu daha ne kadar uzayacak merak ediyorum.

KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI .... :KK43:
ıy o ne ya hayatta göstermem millete ne bi de yüzsüz gibi kapıda beklicekler hepsini terlikle kovarım valla evimden

Yok anam yok gercek. Resmen hayatimin shockunu yasamistim..Bunlarda cok tuaf seyler var. Simdi burda yazarsam mune beni engeller sonra:):):) ama ben faslilarda ne yemek yerim ne bisey icerim okadar soylim yani.

Abooooowww çk merak ettim, ne ola kio_O

Ben de oraları merak ediyorum, kısmet olsa gitsem yanlış bir şeyler yedirmesinler bana.

Bööğğğkkk:KK35:

kan gövdeyi götürmüş burda :KK14:

Ban da gövdeyi götürürdü zira terbiye sınırları aşılmış, polemik, geyik hak getire.
Bildirim yapanlar bile mevzunun içine dalmış, cezaya başlarsam BDV de üye kalmaz.
Bu ilk ve son ikazım olsun, yine tartışma görürsem kimsenin gözünün yaşına bakmam.

Konuyu hortlattığım için tüm üyelerin affına sığınıyorum ancak bu saçma sapan adet hala var. Üstelik ben turizmin göbeğinde yaşıyorum. Kaynanam böyle bir konuyu açmadı, ima da etmedi ama kuzenim elime iki mendil tutuşturdu ben de bu mendille ilişki sonrası terimi siler çöpe atarım dedim. Uyduruk uyduruk adetler. Cinsel ilişkiye tabu derler ama çiftin arasındaki mahrem konuları da kurcalarlar. Dün nişanlımla detaylıca konuştum bu konuyu. İstemem yapmam dedim. İkimizin de bir geçmişi var birbirimizi öyle kabul ediyoruz, geçmişi kurcalamanın kafaya takmanın sağlıklı insan davranışı olmadığını biliyoruz. Dün adeta şok oldum ya benim yaşadığım ilişkiden akrabalara ne... her erkekle birlikte olan kız namussuz ama her kadınla birlikte olan erkek şerefli. Bu ne mentalite böyle. Bakire de olsanız asla kabul etmeyin karşı çıkın. Sizin kanınızdan millete ne... Net olun asla yapmam diyin olmayacaksa da olmasın zaten bu zihniyete sahip aileye gelin gitmeyin.

Konuyu hortlattığım için tüm üyelerin affına sığınıyorum ancak bu saçma sapan adet hala var. Üstelik ben turizmin göbeğinde yaşıyorum. Kaynanam böyle bir konuyu açmadı, ima da etmedi ama kuzenim elime iki mendil tutuşturdu ben de bu mendille ilişki sonrası terimi siler çöpe atarım dedim. Uyduruk uyduruk adetler. Cinsel ilişkiye tabu derler ama çiftin arasındaki mahrem konuları da kurcalarlar. Dün nişanlımla detaylıca konuştum bu konuyu. İstemem yapmam dedim. İkimizin de bir geçmişi var birbirimizi öyle kabul ediyoruz, geçmişi kurcalamanın kafaya takmanın sağlıklı insan davranışı olmadığını biliyoruz. Dün adeta şok oldum ya benim yaşadığım ilişkiden akrabalara ne... her erkekle birlikte olan kız namussuz ama her kadınla birlikte olan erkek şerefli. Bu ne mentalite böyle. Bakire de olsanız asla kabul etmeyin karşı çıkın. Sizin kanınızdan millete ne... Net olun asla yapmam diyin olmayacaksa da olmasın zaten bu zihniyete sahip aileye gelin gitmeyin.
Kuzenin neden eline mendil tutuşturdu anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X