- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
size normal ama bizlere tuhaf. o yüzdende hoş gelmediğini söyleme hakkına sahibiz. evet bence çok çok alçaltıcı bir kadın için. bunu saklamakta öyle. ha bu benim görüşüm. . bunuda belirtebilirim elbette.
arkadasima annesi dikti bezi...kanlı çarşafı bılıyozda,kanlı bez ne ola ki??
altınıza onu serip,üstünde sevişiyormusunuz..
bezın dışına çıkmadan??
Hımmm, 2 damla temiz kan bulunan temiz bir mendil-bez vs. Kurtlanmaz siz merak etmeyin.Sakladiginiz kanli bezler kurtlanmasin naftalin koyun bari :)
Bezi saklayanlar..
Ben gerçekten merak ediyorum kadını böyle küçük düşürücü hareketlerin bir parçası nasıl oluyorsunuz? Arada açıp "ah canım zarım ne de güzel yırtılmıştın seneler evvel" falan mı diyorsunuz?
Bezi saklayanlar..
Ben gerçekten merak ediyorum kadını böyle küçük düşürücü hareketlerin bir parçası nasıl oluyorsunuz? Arada açıp "ah canım zarım ne de güzel yırtılmıştın seneler evvel" falan mı diyorsunuz?
Kan gelmese sizin psikolojiyi düşünemiyorum ben.. Hayatınız kararırdı herhalde.Ben açıklamıştım yukarıda ama tekrar yazayım: oğlumun kırk suyuna koyduğum kırk minik taşı hangi akılla saklıyorsam, onu da aynı akılla saklıyorum.
Benim için çok güzel ve özel bir andı. Eşimin, sevdiğim adamın oldum ve saklamak istedim. Kendim için saklıyorum.
Ben öyle bir cümle mi kurmuşum? Yoo.Haa, birde şunu ekleyeyim, tabiki çarşaf istemek çok küçük düşürücü, bunu bir başkasına göstermek de öyle. Ama siz, bunu saklayanların bunu millete gösterdiğini nereden çıkardınız? Saklayan kendine saklıyor.
Hımmm, 2 damla temiz kan bulunan temiz bir mendil-bez vs. Kurtlanmaz siz merak etmeyin.
Kendi gibi düşünmeyenle alay etmek moda oldu galiba.
esimdeki sen misinhönkkkkkkk
Ben öyle bir cümle mi kurmuşum? Yoo.
Nesilden nesile saklarsiniz artik
KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?
KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....
İlk regli oldugunda pedini saklamak gibi birseySaklamış olmam, birilerine bezimi vereceğimi mi gösteriyor?
Benim bezim niye insanları gerdi arkadaşlar? Niye bu kadar sorun ettiniz?
Evet ben saklıyorum benim için çok önemli..İlk regli oldugunda pedini saklamak gibi birsey
resimdeki evet benim.oky r
esimdeki sen misin
İlk regli oldugunda pedini saklamak gibi birsey