ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koylerde devam ediyo galiba. asla kabul edemeyecegim bir olay.
annemin koyunde dugun ertesi gelinin evine yemek yemeye gidilir. kanli carsaf perdeye asilir isteyen girer bakar .
cok igrenc bir adet bu yuzden butun teyzelerim kollarindan kesip akitmislar bi iki damla. bizde esneklik genetik biraz. ailede hemen hicbir kadinin kanamasi olmadi,

Tabi ki belirtebilirsiniz, herkesin kendi görüşü ama bunu belirtirken ulübumuza dikkat etmeliyiz. Halay çekin bari falan diye alay edici bir şekilde olması gerekmiyor değil mi bunun? Arkadaş o şekilde yazmış.
Saklamak benim için alçaltıcı değil mesela, oğlumun kırk suyuna koyduğum kırk minik taşı hangi akla hizmet saklıyorsam, bezimi de o akılla şekilde saklıyorum. Haaa kimseye göstermem, kimse görmek istediğini dahi söyleyemez, söyletmem. Ama saklıyorum diye alay edilmeyi de hak etmiyorum.

kanlı çarşafı bılıyozda,kanlı bez ne ola ki??

altınıza onu serip,üstünde sevişiyormusunuz..

bezın dışına çıkmadan??
arkadasima annesi dikti bezi...
Hemide üstünde nişanlısıyla baş harflerini işlemiş kadın...
Kız psikolojik olarak çöküntüdeydi ne yapacağım.diye...
İş olunca bezi alıp vajini silecekmissin...
Allahtan nişanlısı bu adete uymadı...
Ama gerçekten hala var...

Ben açıklamıştım yukarıda ama tekrar yazayım: oğlumun kırk suyuna koyduğum kırk minik taşı hangi akılla saklıyorsam, onu da aynı akılla saklıyorum.
Benim için çok güzel ve özel bir andı. Eşimin, sevdiğim adamın oldum ve saklamak istedim. Kendim için saklıyorum.

Haa, birde şunu ekleyeyim, tabiki çarşaf istemek çok küçük düşürücü, bunu bir başkasına göstermek de öyle. Ama siz, bunu saklayanların bunu millete gösterdiğini nereden çıkardınız? Saklayan kendine saklıyor.

Carsaf gostermek mi?
Canim bekleyeniniz olacakmi kapida yani yuhh insan o stresten yapamaz bile.. olmadi cercevelet ve assinlar evlerine. Ne merakli insanlar yaa

Kan gelmese sizin psikolojiyi düşünemiyorum ben.. Hayatınız kararırdı herhalde.

Ben öyle bir cümle mi kurmuşum? Yoo.

Psikolojimi düşünmene gerek yok zaten, herkes kendi psikolojisiyle ilgilensin yeterli.
"Bezini saklayanlar... böyle küçük düşürücü birşeye nasıl alet olursunuz..." gibi bi cümle okumuştum yukarıda, ordan çıkardım. Bezimi sakladığım için nasıl birşeye alet olmuşum da haberim yokmuş.

Bir de şunu anlayamadım;
hani herkes ayy, iğrenç, 10. yy falan demiş ya (saklama konusunda) bazı kişiler hem bunun önemsiz olduğunu düşünüp sonunda neden "KOCAN GÖRSÜN YETER" diye belirtmiş. Madem öyle, koca görmese de olur o zaman dimi? Bu ne yaman çelişki o zaman arkadaşlar?

KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI ....

normal bir erkek karısının özelini ifşa etmez..
o sizin mahreminiz..
benim düğünüm de köyde oldu..kimsenin böyle bir beklentisi yoktu gerçi ama sonuçta kendi evimizde değildik..
kv.lerin evindeydik..malum, beyaz çarşafı da sermişler yatağımıza..
eşim sağolsun çarşafın üstüne eski bir minder buldu, kirlendiği vakit aldı, gece gizlice imha etti..
açık açık yazdım kusura bakmayın ama olay eşinizde bitiyo..
düğünden önce hiç konuşmamıştık bu konuyu, ama şükür ki o gece sorunsuz hallettik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…