O ne demekwuhuuu bebikooo ne gzel bi cümledir o
stepper hıımmm hareket berekettir ama benim gibi mars güneş 60lığı olan birine hafif geliyor
yani tenpo isteyen hız isteyen birineO ne demek
Bana yeter bu yaaa, uyuz yengecim benyani tenpo isteyen hız isteyen birine
Diyetisyenimin listesi yeterli oluyoProtein işini nasıl hallediyorsunalmam gereken makroları almak beni çok zorluyor
O kişiden kişiye degisitNe kadar protein günlük
kabaca yazmam gerekirseNe kadar protein günlük
Et yemek ölüm gibi bana 6 yıldır yapıyorum spor ama protein işi beni mahvediyor. Artık evde yapmak istiyorum spor salonu sıktı bu kadının serisine başlamak istiyorum yarın. Ama işte şu yumurta ve et olayı beni çok zorluyorkabaca yazmam gerekirse
saah 2 yumurta +biraz peynir
yada 3 kaşık lor 2-3 hindi füme
öğlen 100-120 et/tavuk/balık
akşam da öğlen aynısı oluyor yada öğlen veya akşam 100 gram mercimek /nohut tarzı (bunlar genelde haşlama yada ızgara yada fırında pişiyor)
bi de spor öncesinde muz fıstık ezmesi gibi aparatifler
eğer senin için yetersiz olduğunu düşünüyorsan protein tozu ekleyebilirsin
benim diyetisyen spor sonrası veriyordu
vejeteryan değilsin sanırım? yada et yumurta yemek zor geliyor sanırım öyle mi anlıyorum? bi tane hoca var onu mesela bakliyat tarzı besleniyor et sevmiyor onun sayfasını vereyim istersen öğünlerine bi bak ama yumurta yemeden de zor sankiEt yemek ölüm gibi bana 6 yıldır yapıyorum spor ama protein işi beni mahvediyor. Artık evde yapmak istiyorum spor salonu sıktı bu kadının serisine başlamak istiyorum yarın. Ama işte şu yumurta ve et olayı beni çok zorluyor
caroline evet can alıcı bi kadınEt yemek ölüm gibi bana 6 yıldır yapıyorum spor ama protein işi beni mahvediyor. Artık evde yapmak istiyorum spor salonu sıktı bu kadının serisine başlamak istiyorum yarın. Ama işte şu yumurta ve et olayı beni çok zorluyor
Çok iyi olur atarsanvejeteryan değilsin sanırım? yada et yumurta yemek zor geliyor sanırım öyle mi anlıyorum? bi tane hoca var onu mesela bakliyat tarzı besleniyor et sevmiyor onun sayfasını vereyim istersen öğünlerine bi bak ama yumurta yemeden de zor sanki
Evet araştırdım daha doğrusu senin konundan görüp araştırdım kadını. İleri seviye pilates ve fitness yapıyorum 6 yok olmuştur ama evde devam etmek istiyorum dediğim gibi. Bu kadının programı bana çok uygun geldi.caroline evet can alıcı bi kadınben severek yapıyorum ama ağr gelebilir şimdiden uyarayım
dm den atayım burdan belki sıkıntı olurÇok iyi olur atarsan
evet kazandım hatta kardeşim de hiiçç fitness spor yapmayan biri bu kadının programıyla baya kaslandı göbek falan gitti yani spor işin %30 asıl iş beslenme deEvet araştırdım daha doğrusu senin konundan görüp araştırdım kadını. İleri seviye pilates ve fitness yapıyorum 6 yok olmuştur ama evde devam etmek istiyorum dediğim gibi. Bu kadının programı bana çok uygun geldi.
Kas kazandın mı sen ? Benim sorunum bel ve göbek.
Yıllarca 59 cmdi şimdi 63 e sabitlendi bel kilom aynı olmasına rağmen asla incelmiyor. Bel incelsin istiyorum