HarikasinGirvsn.. 9 gün... kardio yaptim 2 gün... muhtelem adrenalin... kalp atışını hissetmeyi çok seviyorum... alın terii döküyorum
.iyi besleniyorum...
Neden tartıya odaklanıyorsunBir şey soracağım. Epic program kilo aldırır mı? Saçma bi soru mu bilmiyorum ama uzuuuuun yıllardır ilk defa 60 kiloyu, görünce canım çok sıkıldı açıkcası
Bende beli inceltip kalcayi büyütmeye calisiyrmPantolonum aynı oluyor. Sanki popom büyümüş gibi
Egzersizler kilo aldırmaz. Ama kas miktarımız arttığı için(metabolizmayı arttıran,vücudu sıkılaştıran faktör bu) ama üzerinde yağlarımız olduğu için ilk başta kalınlaşıyormuşuz gibi duruyor. Bu konuda bilimsel olarak Akın Saatçi'nin YouTube kanalına bakabilirsinizBir şey soracağım. Epic program kilo aldırır mı? Saçma bi soru mu bilmiyorum ama uzuuuuun yıllardır ilk defa 60 kiloyu, görünce canım çok sıkıldı açıkcası
Sabah Caroline girvanın bir egzersizini denedim. Üst vücut egzersiziydi. Çok yorucu geldiVeee 32. Gun
Kalca bacak günü
Hadi bitirelim bu işi
Asla kolay değil ama etkisi muhteşemSabah Caroline girvanın bir egzersizini denedim. Üst vücut egzersiziydi. Çok yorucu geldi
Tabi,orası öyle. Yorucu olan şeyin sonucu da güzel oluyor. Ama yeni başlayan birisi için zorlayıcı olabilirAsla kolay değil ama etkisi muhteşem