Sayfamın ilk bölümünde program var neden kafan karışıyorCanım ben şimdi 9.günü yapıcam. Reset günlerini de sayacak mıyım? Kafam çok karıştı.
Şimdi şöyleBundan önce Chole Ting 14 günlük programı yapmıştım. Dinlenme günleri 14 güne dahildi. 14 gün aktif spor yapılmıyor. Sanırım o yüzden kafam karıştı. Ben epicte 50 günlük programı yapıyorum. 9.günü yaptım. Dinlenmeleri eklersen daha fazla oluyor. Kafamı bu karıştırdı.
Youtube caroline girvan yaz cikarBu programları nerden buluyorsunuz kızlar youtube ddan yazınca çıkıyor mu yoksa satın mı alıyorsunuz
Tamam canımYoutube caroline girvan yaz cikar
Biraz zor bi program ama aşırı etkili haberin olsunTamam canım
Ayyy baktım bakalım bugün başlayacağım kızımla beraber inşallah sürdürebilirimBiraz zor bi program ama aşırı etkili haberin olsun
Bundan sonra böyle devam edeyim. Çok teşekkür ederim canım.Şimdi şöyle
Ilk başladın 1. Gun 2. Gun 3. Gun bitti
4. Gun of
5. Gunu bitirdin
6.gun off
7.gun yaptın bittii böylece ilk hafta bitti
8.gun dewam.... Bu sekilde
Epic 1 serisinin ilk gününü yapayım dedim 10. Dk dan sonra ayaklarım titredi resmen devam edemedim daha fazla 2 saattir ayaklarım titriyor dahaBiraz zor bi program ama aşırı etkili haberin olsun
Epic 1 serisinin ilk gününü yapayım dedim 10. Dk dan sonra ayaklarım titredi resmen devam edemedim daha fazla 2 saattir ayaklarım titriyor daha
Ve sen bu serileri bitiriyorsun helal sana vücudunu merak ettim açıkcası