Çaresizim.... :(((

Kızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
Nereden başlasam kı bu yazdıklarımı hayatımda olan kimseye anlatamıyorum hatta kendi mantığıma bile...30 yaşında evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var. eşimle modern görücü usulu ile evlendik yani aile dostları tanıştırdı anlaştı ve evlendik 6 yıllık evliyiz normal bir evlilğimiz var ama evliliğimizde hiç dolu dolu aşk olmadı ama alışkanlıklar fena gitmeyen bir evlilik. Ama asıl hikaye 4 ay önce başladı bir iş gezisinde bir adamla tanıştım oda evli once arkadaş gibiydik sonra ne olsuysa gece eglence ortamına gittik grup olarak ve orada bi yakınlaşma oldu. sonra o gece sadece baş başa konuştuk ve ben olmayacağını eşime ve çocuğuma yapamayacağımı söyledim öyle kaldı farklı illerdeyizz sonra mesajlaşmalara başladık yazdıkları hissettirdikleri aşık oldum oda bana eminim onun aşkındanda sonra eşlerimize bahaneler ile iki kez daha buluştuk toplam 4 gün ve gece geçirdik birlikte rüya gibiydi yan yana herşeyi unuttuk ama tabi ikimizinde gerçeklikleri yani çocuklarımız var bu sebeble eşlerimizden ayrılamıyoruz ama ayrıda yapamıyoruz bir taraftan eşime karşı vicdan azabı bir taraftan onun aşkı berbat bir haldeyim
tam olarak ne maksatla açtın bu konuyu?
eşini aldatman konusunda denebilecek bişey yok,bulmaya çalıştığın mazeretlerin bir geçerliliği yok.
aynı şekilde sevgilinin de.
kaldı ki ileride bu gayrimeşru ilişkin ispatlanırsa mahkemede çocuğun velayeti babaya verilir.
o aşkın başına ummadığın sorunlar açar.
ama sorumda ciddiyim gerçekten amacın ne?
vicdan aklamak mı,dertleşmek mi,gerçekten uyarı almak mı nedir yani?
çünkü bu tür konularda konu sahibi bikaç mesajdan sonra "sizin de başınıza gelebilir" den tut ta
"insan kınadığını görmeden ölmezmiş" vb. gibi savunmalara geçerler.

Sizin gibileri insandan saymıyorum kusura bakmayın. Türünüzü çözemedim daha. Yaptıklarınız erdemli insan olmakla çelişiyor. Eee insan dediğinde erdem sahibi olmalıysa siz bu gruba girmiyorsunuz bu durumda.

Ben ne düşündüm biliyor musun? Kocan o eğlendiğin adamın karısıyla seni aldatsın, senle o adam birleşin, o adam seni komşu kızıyla aldatsın, komşu kızından bir çocuk olsun. Komşu kızının çocuğu da seni aldatsın. Böyle işte. Eski kocanla yeni kocanın eski karısı mutlu mesut yaşasın. Siz de hep birbirinizi aldatın, böylece herkes layığını bulmuş olur....

Hey Allahım, sabır...!!

ay biz burda erkekleri nasıl dize getirirz diye dusunurken kadınlar yoldan cıktı karşı komşuda başka adama kaçmış noluyor yahuu.

Ben ne düşündüm biliyor musun? Kocan o eğlendiğin adamın karısıyla seni aldatsın, senle o adam birleşin, o adam seni komşu kızıyla aldatsın, komşu kızından bir çocuk olsun. Komşu kızının çocuğu da seni aldatsın. Böyle işte. Eski kocanla yeni kocanın eski karısı mutlu mesut yaşasın. Siz de hep birbirinizi aldatın, böylece herkes layığını bulmuş olur....

Hey Allahım, sabır...!!

Fena da olmazdı hani :KK14:

Oooo bir sürü namus bekçisi varmış süper yaa.
Bu yaşananları kimse haklı görmüyor ya da savunmuyor bilmem farkında mısınız?
Arkadaşın eşi karısını aldatsa ve Erkekler Kulübüne bunu yazsa eminim diğer erkekler "yürü beee koçummm" derlerdi hatırlatayım. Tabi söz konusu kadın olunca işin içine namus giriyor. Eleştirilerinizi biraz daha dozunda yapabilirsiniz bence.
Arkadaşım ben sana dinen ya da örfen hiç bir söyleyemem. Sana tek diyeceğim en başta kendi psikolojin için bu durumdan kurtul. İnsanın duygularıyla mantıgı arasında kalması hele hele işin içine vijdan azabının girmesi dünyanın en zor işidir. Çocugunu sevgisiz bir ailede büyütmektense boşanman daha mantıklı bence. Bunu kendi ruh sağlıgın ve her iki ailenin iyiliği için yap.

Bu kadar azgın kadın neden ve nerden türedi anlamış değilim. Evli erkek peşinde koşan, çocuk peydahlayıp boşatmaya çalışan, kendi de evliyken başka evli adamla yaşadığı cinsel fanteziyi aşk adı altında meşrulaştırmaya çalışan kadınlar nerden çıktı? Hangi noktada kaybettik insan olma bilincini? Gelecek adına endişeliyim

Kaldıki bekar insan ne yaparsa yapsın ama çocuğunuza bunu yapmayın nası annesiniz siz yahu!

özel mesajda sınır var canım yaaa
ben konu açmada da sınır var sanıyordum eğer yoksa olsun bence de

O konuda sana katılıyorum, bunu aklından geçirmesi bile iğrenç bir durum. Ama sabahta buna benzer bir konu okudum çocuklarım var birisiyle arkadaşlık kurdum hoşlanıyorum gibi bir şeyler söylemişti. Aynı gün içinde bu tür bir konuya ikinci kez rastlayınca ergenlerin bugün yine canı sıkılıyor herhalde diye de düşünmeden edemedim.
evet sabahkini ben de gördüm utanıyorum böyle insanlardan gerçekse de değilse de iğrençliğin rezilliğin kabul edilebilir bir yanı olamaz :KK12:

Çocuklarınız için değil yasak aşk tatlı geldiği için boşanmıyorsunuz.

Diyecek bir şey yok. çok büyük bir günah.

Bakın,sizi tanımıyorım ama yalvarıyorum hemen bu ilişkiyi kesin,aynı ortamda bulunmamak için gerekirse işten çıkın. eğer inançlıysanız tövbe edin.

Ama ne olursa olsun bu ilişkiyi hemen kesin,sonra çok pişman olursunuz...

evlisiniz, baska bir sehirde, tanimadiginiz insanlarla gece eglenmesine giderseniz, aranmissiniz demek oluyor.
Belanizi bulunca, niye buldum demeyin.

Siz evliyken, başka şehirde, tanımadığınız insanlarla gece eğlenmesine gitseydiniz, biriyle bir şeyler yaşar mıydınız? Hayır.

Demek ki konunun bununla alakası yokmuş. Eşi zaten sevmiyor olmakla ilgiliymiş, değil mi?

Kızlar merhaba yazdıklarımı okuyunca eminim bir çoğunuz beni eleştirecek eleştirseniz de cevap yazın lütfen.
Nereden başlasam kı bu yazdıklarımı hayatımda olan kimseye anlatamıyorum hatta kendi mantığıma bile...30 yaşında evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var. eşimle modern görücü usulu ile evlendik yani aile dostları tanıştırdı anlaştı ve evlendik 6 yıllık evliyiz normal bir evlilğimiz var ama evliliğimizde hiç dolu dolu aşk olmadı ama alışkanlıklar fena gitmeyen bir evlilik. Ama asıl hikaye 4 ay önce başladı bir iş gezisinde bir adamla tanıştım oda evli once arkadaş gibiydik sonra ne olsuysa gece eglence ortamına gittik grup olarak ve orada bi yakınlaşma oldu. sonra o gece sadece baş başa konuştuk ve ben olmayacağını eşime ve çocuğuma yapamayacağımı söyledim öyle kaldı farklı illerdeyizz sonra mesajlaşmalara başladık yazdıkları hissettirdikleri aşık oldum oda bana eminim onun aşkındanda sonra eşlerimize bahaneler ile iki kez daha buluştuk toplam 4 gün ve gece geçirdik birlikte rüya gibiydi yan yana herşeyi unuttuk ama tabi ikimizinde gerçeklikleri yani çocuklarımız var bu sebeble eşlerimizden ayrılamıyoruz ama ayrıda yapamıyoruz bir taraftan eşime karşı vicdan azabı bir taraftan onun aşkı berbat bir haldeyim
Oncelikle caresiz degilsiniz sürtüksünuz burda bi anlasalim. Sonrasinda esinize gidip ne kendisini ne de cocugunuzu haketmediginizi soyleyip ayrilin. Siz o gunahsiz yavrudan ve esinizden uzak olup sürtmeye devam edebilirsiniz pek tabi. Alin size çözum

Konu sahibi takmış çocuklarının mutluluğuna.

Anlamıyorum ki evde çocuklarını bırakıp o adamla aşk gecelerine gittiği zaman mutluluklarından çalmadı mı?

Ya da eve iş gezisinden döner gibi döndüğünde nasıl yüzlerine bakabildi ki? En merak ettiğim nokta.

Eşiniz kısmı zaten sorun ama siz yasak aşkınızla aşkınızı dolu dolu yaşarken evladınız hiç mi aklınıza gelmedi? Eşinize yaptınızda evladınıza nasıl yaptınız ya hu? Size hiç vicdan edep anlayışı öğreten olmadı mı?

düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz

Çocuğunuz için boşanmayın kesinlikle. Boşanmanız çocukları çok mutsuz edecek, ama siz istediğinizle düşün kalkın kim bilecek. İyi böyle iyi. Evliyken çocuğu kocasına bırakıp başka adamın kollarına koşan kadın boşanınca çocuğu rezil eder zaten.

Apla yanlış sitedesin burası kadınlar kulübü Burda kadınlar var.

Oooo bir sürü namus bekçisi varmış süper yaa.
Bu yaşananları kimse haklı görmüyor ya da savunmuyor bilmem farkında mısınız?
Arkadaşın eşi karısını aldatsa ve Erkekler Kulübüne bunu yazsa eminim diğer erkekler "yürü beee koçummm" derlerdi hatırlatayım. Tabi söz konusu kadın olunca işin içine namus giriyor. Eleştirilerinizi biraz daha dozunda yapabilirsiniz bence.
Arkadaşım ben sana dinen ya da örfen hiç bir söyleyemem. Sana tek diyeceğim en başta kendi psikolojin için bu durumdan kurtul. İnsanın duygularıyla mantıgı arasında kalması hele hele işin içine vijdan azabının girmesi dünyanın en zor işidir. Çocugunu sevgisiz bir ailede büyütmektense boşanman daha mantıklı bence. Bunu kendi ruh sağlıgın ve her iki ailenin iyiliği için yap.
Evet sanki namus sadece kadınlar için var. Öyle düşünenleri boğazlamak istiyorum. Erkekler birbirlerini teşvik ediyor öyle şeylere. Ama bana göre yanlış olan onların yaptıkları. Sinir olduğum nokta namusun sadece kadınlar için olduğunun düşünülmesi:KK62:

düşünüyorum boşanmayı oda düşünüyor ama çocuklar var diye kendi mutlulugumuz için çocuklarımızı mutsuz etmekten korkuyoruz

Eşlerinizi tanıştırsanız. Belki onlarda birbirlerini sizlerden daha çok beğenirler. Yeni bir aşk fikri onlara da iyi gelir.
Hem onlar sizden kurtulmuş olur, hem siz de sevgilinizle yolunuza bakarsınız. Win-win.

X