Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Yok artık daha neler
neyse ki o da ben neyin içine düştüm diye sorguladı da ayrıldı çocuktan evlendi çoktan başkasıyla.

ama bunlar da ev için eşya için paramız yok diye böyle birlikte kalıp (para lakırdısı yapıp yapıp) sonra keyfine gezmeye amerikaya filan giden tuhaf bir anne-oğuldu.

Haklısınız. Kendim gitmeyi düşünüyorum şu an. Annemin yanına dönmeyi düşünüyorum. Zaten gidecektim sadece zamanı daha yakına çekmiş olucam
Niye gidiyorsunuz? Ev sizin eviniz. Dağdan gelip bağdakini kovmak deyimi cuk oldu bu konuya he.
Anneni de al ayrı eve çıkın artık, böyle ev ev üstüne olmuyor, evde nefes alacak yerim kalmadı deyinsenize.
Siz aman sevgilimden olmayayım diye onları kovmayıp kendiniz kaçmayı düşünüyorsunuz bir bahaneyle ama evlenince bir bahaneniz de olmayacak, kaçamayacaksınız da. Baştan koparın ipleri. Önünde sonunda boşanacaksınız bu adamla ve annesiyle evlenirseniz.

Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım.Bir dakika bile beklemez bu adamı da anasını da kapının önüne koyarım siz neyi bekliyorsunuz anlamadım

Vallaha "evlenince kapanacaksin bak görürsün" diyen adami evden atarim. Aydinlanman daim olsun. Ikisini de hayatindan cikart

Adam 'sakalasirken' annesini getirmis. Evlenince yine 'sakalasirken' kizin basini da kapattirir ben o isigi gordum kendisinde.

Ay bugun de bu konuya sinirlendim. 😂

Aşkım, kadının derdi oğluyla yaşamak zaten. Buna engel olan, olabilecek birini ister mi sence?
Bebeğim, oğlu faydasız. Aç kalırlar açç. Hem oğlu tek başına çekemiyor bile kendi öz anasını, atarım benimkinin başına diye rahatladı şimdi, elin adamı nikahlı karısının emeği ile hayırlı evlat oluyor, bu onlardan da uyanık.

neyse ki o da ben neyin içine düştüm diye sorguladı da ayrıldı çocuktan evlendi çoktan başkasıyla.

ama bunlar da ev için eşya için paramız yok diye böyle birlikte kalıp (para lakırdısı yapıp yapıp) sonra keyfine gezmeye amerikaya filan giden tuhaf bir anne-oğuldu.
Bu baika birşey sanki,aynı yatakta ana oğul sevgili tövbe yarabbimm,neyseki ayrılmış.
Çok ilginç cidden para hesabı yayıp amerikayagitmekte yani.

Adam 'sakalasirken' annesini getirmis. Evlenince yine 'sakalasirken' kizin basini da kapattirir ben o isigi gordum kendisinde.

Ay bugun de bu konuya sinirlendim. 😂

Ben erkeklerdeki egoya da hayranim. Götünde donu yok kizin basini kapatacak. Önce erkek adam ol, ondan sonra bir göreyim seni. Allah rizasi icin kapanilir, elin culsuz oglu icin degil. Ya ben mi yaslaniyorum, ben böyle heriflere asla tahammül edemem, dilimle döverim

Bebeğim, oğlu faydasız. Aç kalırlar açç. Hem oğlu tek başına çekemiyor bile kendi öz anasını, atarım benimkinin başına diye rahatladı şimdi, elin adamı nikahlı karısının emeği ile hayırlı evlat oluyor, bu onlardan da uyanık.

Doktor olan arkadasin örnegin bir kere yazmistim burda. Kadin evde adamin psikolojik hasta annesiyle yasayip ugrasirken, sevgili kocasi gidip is yerinde kendine sevgili ayarlamisti kac ay. Yani konu sahibi tüm bunlari yaparken kiymetim olur diye düşünüyorsa yaniliyor

Ben erkeklerdeki egoya da hayranim. Götünde donu yok kizin basini kapatacak. Önce erkek adam ol, ondan sonra bir göreyim seni. Allah rizasi icin kapanilir, elin culsuz oglu icin degil. Ya ben mi yaslaniyorum, ben böyle heriflere asla tahammül edemem, dilimle döverim

30 yasindayim ama su anki 20-25 yas iliskilerini gordukce ben de aynisini hissediyorum.

Daha ozgurlesen bir nesil oldu guzel ama bir seyleri farkli oldu sanki duygusal gelisimleri geriden geliyor, gec gelisiyor??

Se sebep? Bazı insanlar hakediyor sanırım ya.
evde başka yatak yokmuş :KK70:

sadece açılan kanepeler var ya L, onlardan varmış
anne var evde oğlan var, kızı da çağırıyorlar

bu kız da demiyor ki "e ben nerede yatacam" onu geçtim ben yokken siz nerede yatıyordunuz?
güya para pul meselesi borçları varmış da krediymiş de -baba yoktu boşanmışlar veya ölmüş ,hatırlamıyorum o kadarını.

ama dediğim gibi sigara-içki ABD gezisi ne ararsan var bir ana oğul.
belki de kızın evine yerleşelim çökelim kızcağız acısın e bari siz bana yerleşin desin diye düşünüyorlardı (yani günahlarına girmeyeyim de maddi sebep bile gözüme makul geliyor, değilse çok başka acaip fantezileri mı vardı artık? bilemem) Neyse ki o tongaya düşmedi Allahtan. bu durum biraz sürdükten sonra, (ve tabii başka saçma şeyler daha vardı ama uzamasın) ayrıldı.

ama o kızın da ben mi kötüyüm ben mi yanlış düşünüyorum diye sorguladığını biliyorum.

boşluğuma gelip temizlik yemek her şeyi yapacaksa ah ne iyi olur dedim

Nitekim geldiği ilk dakika mutfağıma girip mutfağı eline aldı. Hiçbir şey sormadan etmeden kafasına göre her şeyi yapmaya çalıştığı için sinir olup uzak durdum.

Yani sizin evi çekip çevirecekse sözünüzü icraata geçirmiş

Kadın görev bilinciyle gelmiş

İyi de hayatım, o zaman kıza 3 günde cehennemi niye yaşatmış? Bari iyi davranaydı da kız durup kirayı verseydi.
Mantıksız değil mi?

yaaa ben ne okudum . evlenmeden adamı evime almamam . misafir gibbi gelir gider. kimsesin kirli çorabını donunu yıkayamam. üstüne bide annesi. sülük gibi kanını emecekler

evde başka yatak yokmuş :KK70:

sadece açılan kanepeler var ya L, onlardan varmış
anne var evde oğlan var, kızı da çağırıyorlar

bu kız da demiyor ki "e ben nerede yatacam" onu geçtim ben yokken siz nerede yatıyordunuz?
güya para pul meselesi borçları varmış da krediymiş de -baba yoktu boşanmışlar veya ölmüş ,hatırlamıyorum o kadarını.

ama dediğim gibi sigara-içki ABD gezisi ne ararsan var bir ana oğul.
belki de kızın evine yerleşelim çökelim kızcağız acısın e bari siz bana yerleşin desin diye düşünüyorlardı (yani günahlarına girmeyeyim de maddi sebep bile gözüme makul geliyor, değilse çok başka acaip fantezileri mı vardı artık? bilemem) Neyse ki o tongaya düşmedi Allahtan. bu durum biraz sürdükten sonra, (ve tabii başka saçma şeyler daha vardı ama uzamasın) ayrıldı.

ama o kızın da ben mi kötüyüm ben mi yanlış düşünüyorum diye sorguladığını biliyorum.
Evlerden ırak. Ya kızdan para asirmakti dertleri ya da dediğiniz gibi başka işler vardı işin içinde. Neyse kızcağız kurtarmış kendini zor da olsa.

X