- 3 Şubat 2018
- 6.126
- 24.089
- 27
- Konu Sahibi Zamaneinsan
Nasıl kafalar yaşıyorsunuz siz? Etrafta bir tane bile makul insan da mı yok napıyorsunuz siz diyecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlara göre sanırım engel olabileceğim bir durum bundan sonra oluşmaz. Bir hata yaparak evlenmeden kabul etmek, evlendikten sonra kabul etmeme hakkımı da çürütebilir. Kaldı ki düşününce hem erkek arkadaşım hem de annesi için yapılan yorumlara konduramasam da katılıyorum sanırım. Kendi annesiyle anlaşamadığını farklı kafaları olduğunu onunla yaşamak istemediğini söyleyen müstakbel kayınvalidem aynı durumu benim yaşayabileceğimi düşünmüyor. Erkek arkadaşım evet beni seviyor annesini seviyor ama benimle aile kuracaksa önce benimle huzurlu olabilmesi gerekiyor, buna önem vermek yerine annesinin rahatı daha önemli. Annesini de rahat ettirsin tabi ama benim huzurum kaçacaksa benim olmamın bi manası yokturSakin evlenmeyin bu kisiyle ve annesi gider gitmez ayrilin. Daha evli degilken evinize boyle gelen kadin evlenince yaniniza yerlesecek ve asla buna engel olamayacaksiniz
Çok haklısınız. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Olmayacak şeylere amin demek fayda etmezIyi de ister kabul edin ister etmeyin. Sizin bu adamdan ayrılmaniz lazım.zaten. anneye bağlı olmak başka anne oğul bağımlı olmak başka. Bu bağımlılıkla basedilmez
Kapalı gelin isteyen kadının oğlu kız arkadaşı ile yaşıyor ne acayip şekilci insanlar bunlar böyle.. aklın varsa kaç kaç kaç…Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya
Selamlar. Erkek kıtlığı inkar edilemez seviyeye ulaştı. Maalesef tutanın elinde kalıyor tuttuğu. Erkek yani. Kolay bulunur bir şey değil ki bir de iyisini seçelim.Hoş geldin Ferhans.
Hoş geldin Ferhans.
Valla millet baya yüzsüz ya evden kovsa iş bitecek ama kovamıyor seviyorsaZaten ev kirasını ödeyemez kiralar pahalı diye evine almış kirayı ödeyecek olsa başka evde ana oğul yaşarlardı bedavadan iyi niyetten bildiğin eve yerleşmişler konu sahibi pişman çıkın diyemiyorda
Hiç tasa yapmayın, hem eve bakıp hem psikopat anasını çekmezseniz sizinle evlenmez zaten.Yorumlara göre sanırım engel olabileceğim bir durum bundan sonra oluşmaz. Bir hata yaparak evlenmeden kabul etmek, evlendikten sonra kabul etmeme hakkımı da çürütebilir. Kaldı ki düşününce hem erkek arkadaşım hem de annesi için yapılan yorumlara konduramasam da katılıyorum sanırım. Kendi annesiyle anlaşamadığını farklı kafaları olduğunu onunla yaşamak istemediğini söyleyen müstakbel kayınvalidem aynı durumu benim yaşayabileceğimi düşünmüyor. Erkek arkadaşım evet beni seviyor annesini seviyor ama benimle aile kuracaksa önce benimle huzurlu olabilmesi gerekiyor, buna önem vermek yerine annesinin rahatı daha önemli. Annesini de rahat ettirsin tabi ama benim huzurum kaçacaksa benim olmamın bi manası yoktur
Bana dedi ya. İrmik veya ekürisi olabilecek tarzda birinin konusuydu. Erkek yok piyasada dedi. Yani düzgün olan yok demek istedi. O yüzden kötünün iyisine razı olmalıymışız gibi kastetti.Ahahah Ferhans dememistir onu ya malum meshur 3 partner olayi benim aklimda yer etti :)
Bana dedi ya. İrmik veya ekürisi olabilecek tarzda birinin konusuydu. Erkek yok piyasada dedi. Yani düzgün olan yok demek istedi. O yüzden kötünün iyisine razı olmalıymışız gibi kastetti.
Herkes sevişmek istese, herkes herkese söylese, anlatsa vs. diye hayal kuruyordu. Bayağı adının çıkmasını istiyor kadın.yani ferhansin duzgun anlayisini biliyoruz, en buyuk hayali hastanedeki herkesle sevismek olan birinden bahsediyoruz sonucta :) duzgun olanlar var demeyin cok kiskaniyor
Bekar evine kayinvalide geldi ve sizinle kaliyor?!?!?!?!?!?Merhabalar, ilk defa yazıyorum. Tecrübesi olan değerli hemcinslerimden fikri yardımı bekliyorum.
En kısa haliyle konuyu anlatayım. Erkek arkadaşımla üniversite zamanı tanıştık ve 6 yıldır birlikteliğimiz var. Aşırı detaylı bi konu ama ilişkimizin 3.yılı erkek arkadaşımın babasını kaybettik ve erkek arkadaşım tek çocuk. Ondan öncede kaynanam diyeyim evlenirseniz birlikte yaşayalım ben oğlumdan ayrılmam deyip duruyordu ama rahmetli babacım diyeyim hep sustururdu onu. Ama oğluyla yıllardır ayrılardı ve doğru düzgün arayıp sormazdı onu bana tuhaf gelirdi. İlk tanışmamız berbat geçmiş olup(inanın ben kaynaklı değil), zamanla arayı düzeltebilmek için akla gelmeyecek fedakarlıklar, alttan almalar bir başkası olsa yüzüne bakmayacağım olaylar yaşadık. Annesi yüzünden defalarca ayrıldık ama birbirimizi sevdiğimiz için kopamadık.
Erkek arkadaşımın evsiz kaldığı için mecburen benim yanıma taşındı annemde kabul etti. Yazın başında konuşurken annemde gelse felan dediğinde boşluğuma gelip temizlik yemek her şeyi yapacaksa ah ne iyi olur dedim. Ama ciddi değiliz sanıyordum. Erkek arkadaşım konuyu ciddiye almış annesini çağırdı. Ve kadın beni her Allah’ın günü arar halimi hatrımı sorar oğlunun neler yaptığını sorar(oğlu hiçbir şey anlatmaz) kendi dertlerinden bahsederdi. Geleceğini öğrendiği günden sonra beni hiç aramadı yaklaşık 1 aylık bi süreç ve gelirken bi şey ister misin diye oğlunun zoruyla otobüsünden 3 saat önce sordu. Nitekim geldiği ilk dakika mutfağıma girip mutfağı eline aldı. Hiçbir şey sormadan etmeden kafasına göre her şeyi yapmaya çalıştığı için sinir olup uzak durdum. Benimle sohbet etmek yok, güler yüz yok, evlenin diye baskı kuran kadın evlilikle alakalı konuşmaz. Şimdi kısaca huylarından bahsedeyim. Kadını kendi ailesi dahil kocasının ailesi(evlerine almazlar) kimse kabul etmiyor. Kimseyle geçinemiyor. Kimin yanına gitse erkek arkadaşıma telefon gelir anneni al burdan biz baş edemiyoruz hiçbir şeyi dinlemiyor diye.Hoş kendi oğluyla da geçinemez asla. Oğlu her seferinde annesinden uzak kalabilmek içim türlü bahanelerle annesini köye bırakır. Siz bir şeyden rahatsız olun nazikçe kibarca bir şey söyleyin hemen ağlar. Ki ben hiçbir şey söylemedim söylemem. Hiçbir şey konuşamazsınız onun istemediği, hemen ben çok çektim deyip ağlamaya başlar. Ona göre a’:dan z’ye herkes kötü herkes onun kötülüğünü düşünüyor. Tek sohbet edebileceğiniz konu akrabalarının onlara çektirdikleri. Siz ne derseniz deyin sonunda ölüm olsa bildiğini yapar. Asla kimseyi dinlemez tamam der ama bildiğini yapar. Bu durum başkalarının haklarına tecavüz etmekle alakalı. Ve enerji olarak inanılmaz bi negatif enerjisi var yanında asla neşeli olamıyorsunuz. Ki ben havadaki neme neşelenen biriyim. Bu kış benim yanımda kalacaklar ama daha 4.gün ve ben kendi evimden kaçıp gitmenin planını yapıyorum. Ve erkek arkadaşım annesini tek bırakmak istemiyor daha doğrusu annesi oğlunu bırakmak istemiyor. Ve biz bu şekilde boşanırız bunu biliyorum. Daha çok anlatırım doluyum ama uzatmak istemiyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama annesine katlanabilme ihtimalim yokmuş gibi