Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Daha sevgiliyken bu kvdecilik meraki nedir ya?Sakasina bile gelsin kalsin neden deniyor?Suna atlamayacak erkek yok.

Şimdi siz evli değilsiniz ama erkek arkadaşınız ve annesi siz de mi yaşıyor?

ne saçma bi sentez bu
hani suşiyi lahmacuna sarıp yemek gibi saçma yani. olmaz
birlikte yaşıyoruz özgürlüğü diktatör kaynanayla aynı eve girme gelenekselliği çok acaip değil mi
bu kk da bu gözler daha neler okucak rabbim allam

kapalı kız isteyen adam sizle nikahsız birlikte yaşıyor kapalı gelin isteyen anne de yanınıza mı yerleşiyor. ay bayilciiimmnerden buldunuz bu saçma insanları cidden merak ettim. yobazlıkta kaçıncı seviye bu

Annene de çok güvenemedim... Onunla ilgili fazla bilgi vermemişsin ama senin profilindeki kadinlar genelde tamamen annelerinin eseridir. Çünkü manipulasyona yatkınlık ve empat yapı anneden gelen hasarlardir...Kendi çıkarları (maddi olmak zorunda değil , aklına bile gelmeyecek, sana asla soylemedigi sebepleri olabilir) için seni bu asalaklarla uzlaştırmaya falan kalkarsa anla ki annenle de yollarını ayırmanın zamanı gelmis demektir.... Sağlam bir terapi almazsan ve annenle bağını koparmazsan bundan sonraki bütün ilişkilerin benzer olacaktır....

Son düzenleme:
Evet karakter olarak annemde bu tarzda, belki de annem dolayısıyla bu kadar kabullenebilenlerde yapıya ulaştım bilmiyorum. Annem de en çok sevmediğim huy olarak şunu söyleyebilirim. Çok uysaldır. Örnek veriyorum bugün bi kız arkadaşıma sinir olduğumu anlatıp kötü yorum yaptığımda annen katılır o da kötüleyen şeyler söyler. Ertesi gün arkadaşımın bana yaptığı bi iyilikten bahseder onu översem o da över. Ertesi gün tekrar kötüleyeyim bu zaten böyleydi felan diyeyim annemde öyleydi zaten ben sana geçende söyledim der. Yani karar açısından yetkinlik pek fazla yok. Size göre düşünür karar verir. Yani ben yarın bir gün anne seviyorum olur kabul ederim derse kabul eder. Ama bunın farkında biriyim. Peki sizce konuşmak için annemi beklemeli miyim yoksa konuşmamı yapmalı mıyım?

Annen geldiginde destek olmaktan ve sana sahip çikmaktan ziyade kafanı ve işleri daha çok karıştıracak gibi görünüyor...Erkek arkadaşınla iki yetişkin olarak konusup , anneleri karıştırmadan kesin bir ayrılık kararı alsanız daha sağlıklı olmaz mi?

Son düzenleme:
kendini bu duruma neden sokuyorsun?

kadinin neden surat astigini soyleyeyim, kendi yaptigi b biliyor, o yuzden de sana yansitma yapiyor. surat asiyor. annesini de erkek arkadasini da gonder gitsin. ayrica ailen de cok bilincsiz, seni koruyamamislar. atese yuruyorsun.

cok zeki insanlar da degiller bu arada, cok uyanik olsalar simdi sessiz durur evlendikten sonra cokerlerdi.

Haklısınız aslında ama alabileceğim tepkiler ve konuştuğumuz gün gitmelerinin mümkün olmayacağını bildiğimden sanırım. Sonrasında bi saat bile ev içinde kalmak tepkilere tavırlara neden olucak bundan eminim. Bu süreçte tek başıma olmaktan biraz çekiniyorum neler duyuyoruz neler görüyoruz çünkü. Ben evden uzaklaşsam da geride iki kedim kalıyor ne olur ne olmaz. İşler çirkinleşirse bilemiyorum yani.artık herkesten her şeyi bekliyorum. Neyse sakinleşip bekleyip beklememe konusunda karar almakta fayda var sanırım.

cok zeki insanlar da degiller bu arada, cok uyanik olsalar simdi sessiz durur evlendikten sonra cokerlerdi.
Aynen öyle...İmzadan sonra kurtulmak ise konu sahibinin profilinde bir kadın için imkansıza yakın olurdu...Altın yumurtlayacak tavuğu bir depozito bir kira uğruna erkenden kesmiş enayiler Verilmiş sadakan varmış konu sahibi, sen de bir horoz kestir, önune bak...

Ah bende bilmiyorum inanın. Gözlerine perde değil kat kat çarşaf inmiş.

Aile konusunda da haklısınız. 6 yıldır tek başıma hayat sürüyorum babam sağ yaşıyor, annemle hala evliler. Ama bir kere evime gelmedi, adresimi bilmez. 5 kere taşındım. Çalışmam lazım diye hiçbir yere gitmez pekte umursamaz. Annem sağolsun en çok desteği ondan gördüm. Ama işte yanlış kararlar aldığımda durduran olmadı

Annenizle yaşadığınız eve önce erkek arkadaşınız sonra da annesi geldi ve birlikte yaşıyorsunuz.Doğru anladıysam bu durum çok garip .Diyelim ki sizi yanlış anladı,1 aylık bir süreden bahsettiniz.Bu süre zarfında arkadaşınıza yanlış anladığını, aslında espri yaptığınızı söyleyebilirdiniz.Ve yabancı bir kadın geliyor direkt mutfağınıza giriyor Bütün bunlar olurken anneniz nerede?

Çok gençsin ve 6 yılını bu adama harcamışsın. Niye böyle diyorum çünkü adamın annesi ile yaşamayı kabul etmediğin için evlenmenin geciktiğini söylüyorsun. Fikri belli adamın evlenince anasını alacak yanına. Şimdi de bunun önünü açtın.
İkisini de yollayın ve şu güzel yaşların değerini bilip ona göre yaşayın.

Sen niye evden gidiyorsun onları yolla. Allah Allah işe bak ya senin kurduğun eve önce oğlu sonra anası çöreklenip seni yolluyorlar. Ohhh kadının istediği bir gözmüş sen ikinciyi de evi onlara bırakıp veriyorsun.

5 yaş büyüğüm ama yavrum evladım diye seslenesim geldi artık size. Manevi olarak daha güçlü hissederim, erkek arkadaşım ve annesine karşı net bir tavrı daha kolay gösterebilirim diyorsanız, annenizi bekleyin.
Yok ben tek başıma da hallederim, düştüğüm bu durumdan tek başıma sıyrılabilirim diyorsanız beklemeyin derim.
Bu gece bu ikisini iyice bir düşünün, yarın ona göre aksiyon alırsınız. Ne dersiniz?

Telefonunuza kades indirin, güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa onu
acil durum aramasına atayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…