Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Doğru mu anladim
KONU SAHİBİ ERKEK ARKADAŞİNİ EVİNE ALİYOR, BERABER YAŞİYORLAR. SONRA ANNESİ "OĞLUMDAN AYRİ DURAMAM"DİYOR VE O DA OĞLUNUN BERABER YAŞADIĞI KADİNİN EVİNE YERLEŞİYOR!!!!
E ama bu çok komik
Gerçek olamayacak kadar da absürt

Onlar seni asla birakmazlar konusahibi!!!
İkisini de kapı önüne koy diyor mantiğim ama sen bilin

Evlendikten sonra ,sen zaten evlenmeden oğlumla aynı evde yaşadın diye hakaret edecek.oglunu göklere çıkarırken, kızı yerin dibine sokacak.bu olmayan sey degil.iste ben bu yüzden neden ailelere söyleniyor diyorum.para yok,iş yok, hiçbirşey yok ama biz ailemizin parasıyla evlenmeden aynı evde yaşayacağız.yahu evli insanlar bile bu durumda aileden para istediğinde bir dünya laf isitiyor. Şimdi kızın ailesi birde damat adayının mi masraflarını karsilasin?böyle diyincede ,sen neden beraber yaşamalarına karşı çıkıyorsun ?deniyor.sonuc bu çünkü.

Ay ne alaka elin kadınını anneniz gibi göreceksiniz ben kaç yıllık kaynanamı annem gibi görmüyorum çünkü niye göreyim 30umdan sonra tanıştğım kadını? Siz evlilik hayali de kurmayın şu durumda kimse ekstra masraf yapıp düğün takı eşya yapacak gibi görünmüyor be yazık ki maddi manevi sömürülğyorsunuz

Ev senin degil mi yahu. Paketle koy kapinin onune ikisinide.

Bilerek yapıyor o yüzden. Çaresizim falan demişsiniz bu hayatta yetişkin bir birey asla çaresiz değildir. Ayrılırsınız olur biter dünyanın sonu değil ya :)

Size destek olacak bir akrabanız falan yok mu, onlar gidene kadar bir iki gün sizinle kalabilecek biri. Bu işi uzatmayın, savsaklamayın, iyice yerleşmelerine izin vermeyin

evli olmadiginiz erkek arkadaşınizdan ayrilmak icin neden bu kadar çaresiz olduğunuzu düsünuyorsunuz acaba

Akrabalarının bile gel al dedikleri annesi hakkında önnyargılı olduğunızu nasıl söyleyebilmiş tuhaf. Annesinin huyunu biliyorken ilerde kuracağınız ortak hayata fazla dahil etmeden denge kurmak in bir çözüm araması lazım. Eğer yapamazsa o eblilik uzın sürmez

Merhaba bunu biraz açar mısınız? Empatlığı? Annemiz öyle olduğu için mi böyle oluyoruz

ya ben birsey anlamadim sen evlimisin . Evli degilsen ne bosanmasi. Annene ayri sasirdim hadi oglu geldi anasinin ne isi var. Biraz kafam Karisti tuaf geldi bana bu muhabbet. Ikisini birden gönderin bu ne canim. Sacma sapan olaylar

Burada bazı konuları okurken hayret ediyorum resmen çile çekeyim diye uğraşmışsınız. Allah vermiş hayırlı olsun

Kocan bile değil
Erkek arkadaşınızın annesini çekmek zorunda değilsiniz
Ayrılın
Ana oğul toptan kurtulun

Annesini evden yollardım. Erkek arkadaşım sorun çıkaracak olursa onu da kovardım ne yapayım. Başta kabul etmeniz hata olmuş

Ne isleri var sizde anlamadım ki. Hadi adamla beraber yaşıyorsunuz. Bu gayet anlaşılabilir. Kadını ne sıfatla getirdi. Insan kendi evine getirirken çekiniyor. Ben olsam adamı da bırakırım. Kendine düzen kuramayıp anasını sevgiline yamayandan koca olmaz zaten.

Zamanında eski erkek arkadaşım da kız kardeşini bana kilitlemeye kalkmıştı. Kız abisinin yanına tatile gelmişti. Neymiş benim ev bayan evi olduğu için daha rahat edermiş. Bir gece kaldı, ertesi gün annem gelecek diye postaladım bunu. İzin versem eve postu serecekti yüzsüz. Başkasının evinde geniş geniş kalan biri hakkında hiç iyi şeyler düşünmem zaten. Nasıl rahat ediyorlar hiç anlamam.
Keşke baştan izin vermeseymişsiniz hele evlenince hiç gitmez bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…