- 25 Temmuz 2013
- 12.828
- 52.570
-
- Konu Sahibi Zamaneinsan
Gidin dese adamın ayrılmak istemesinden korkuyor. Bir bahane uydurup gidecek kendisi ama bunlar yüzsüzdür kira zamanı geldiğinde kıza hatırlatırlar ev senin evin diye.Saçmalığı bununla da sınırlı kalsa, evi onlara bırakıp gitmeyi düşünüyor
Kendi evinden gidiyor saçma ötesi. Bir de evlenince kesinlikle kapanacaksın diye baskı. Evi konu sahibi döndürüyor üstüne de misafir muamelesi görüyor. Bir insan kendine bunu neden yapar gerçekten anlamıyorum.Saçmalığı bununla da sınırlı kalsa, evi onlara bırakıp gitmeyi düşünüyor
Kiz da öder,Gidin dese adamın ayrılmak istemesinden korkuyor. Bir bahane uydurup gidecek kendisi ama bunlar yüzsüzdür kira zamanı geldiğinde kıza hatırlatırlar ev senin evin diye.
Cama kocaman SATILIK assınGidin dese adamın ayrılmak istemesinden korkuyor. Bir bahane uydurup gidecek kendisi ama bunlar yüzsüzdür kira zamanı geldiğinde kıza hatırlatırlar ev senin evin diye.
Zaten tahammül edilmemesi gerekirBen erkeklerdeki egoya da hayranim. Götünde donu yok kizin basini kapatacak. Önce erkek adam ol, ondan sonra bir göreyim seni. Allah rizasi icin kapanilir, elin culsuz oglu icin degil. Ya ben mi yaslaniyorum, ben böyle heriflere asla tahammül edemem, dilimle döverim
Hem hizmet alıp hem de ezebilecekleri fikrine kapılabiliyorlar, konu sahibinin tarzına bakılırsa haksız olmayabileceklerini düşünüyorum.İyi de hayatım, o zaman kıza 3 günde cehennemi niye yaşatmış? Bari iyi davranaydı da kız durup kirayı verseydi.
Mantıksız değil mi?
Elleri ile kurduğu evlerden bir çanta ile kah kovulan kah kendi giden bir arkadaşımız vardı..Kendi evinden gidiyor saçma ötesi. Bir de evlenince kesinlikle kapanacaksın diye baskı. Evi konu sahibi döndürüyor üstüne de misafir muamelesi görüyor. Bir insan kendine bunu neden yapar gerçekten anlamıyorum.
Kirayı ödemeyi ihmal etmeyin sakın emi.Haklısınız. Kendim gitmeyi düşünüyorum şu an. Annemin yanına dönmeyi düşünüyorum. Zaten gidecektim sadece zamanı daha yakına çekmiş olucam
Zaten ev kirasını ödeyemez kiralar pahalı diye evine almış kirayı ödeyecek olsa başka evde ana oğul yaşarlardı bedavadan iyi niyetten bildiğin eve yerleşmişler konu sahibi pişman çıkın diyemiyordaErkek arkadaşınız ev tutsun annesiyle kalsın
O konuda haklısın bak. Hasbelkader buraya konu açmasa, belki de aynen devam edecekti. Bir acaba mı demeyecekti.Hem hizmet alıp hem de ezebilecekleri fikrine kapılabiliyorlar, konu sahibinin tarzına bakılırsa haksız olmayabileceklerini düşünüyorum.
Hoş geldin Ferhans.Erkek mi var bacım? Yok işte. Bulduğumuza yapışıyoruz mecbur.
Şöyle küçük bir açıklama eklemek istiyorum. Eve geldiğinde normal ev arkadaşı kurallarını koydum. Nitekim ev arkadaşım vardı ama o gelmeden bir süre önce evden ayrılmıştı. Ortak ödüyorduk yani. Bu ay iş sıkıntım oluştuğu için benim yerime de kirayı o ödedi. Yani kirayı faturaları mutfağı maddi açıdan tek başıma idare etmedim. Şu anda da edemiyorum bu yüzden şehir değiştirme planım vardıKirayı ödemeyi ihmal etmeyin sakın emi.
Siz niye gidiyorsunuz evinizden annesiyle sevgiliniz gitsin. Sizin annenizde gelsin yanınıza.En hayırlısı en sağlıklısı sanırım bu. Annem geldiği zaman onunla birlikte dönerim. Bi yandan yıllarca emeğim olan evimi bırakmak istemiyorum ama sanırım yanlış kararlarımın bi bedeli olarak bu bedeli ödemem gerek
Iyi de ister kabul edin ister etmeyin. Sizin bu adamdan ayrılmaniz lazım.zaten. anneye bağlı olmak başka anne oğul bağımlı olmak başka. Bu bağımlılıkla basedilmezBen hemen söyleyeyim. Çaresizlik kısmı annesini istemediğimi dile getirirsem erkek arkadaşımla bitme ihtimalinin olması. Gidersem evimi bırakıcak olmam. Boşanma meselesi de nasip olursa bu yaz düşün düşünüyorduk. Evlilik sonrası da annesi bizle yaşayacağı için birlikte yaşarsam boşanırız diye düşünüyorum manasında
E bir zahmet ödeyecekti kiranın yarısını, üstlenecekti masrafların kendine düşen kısmını sevgiliniz.Şöyle küçük bir açıklama eklemek istiyorum. Eve geldiğinde normal ev arkadaşı kurallarını koydum. Nitekim ev arkadaşım vardı ama o gelmeden bir süre önce evden ayrılmıştı. Ortak ödüyorduk yani. Bu ay iş sıkıntım oluştuğu için benim yerime de kirayı o ödedi. Yani kirayı faturaları mutfağı maddi açıdan tek başıma idare etmedim. Şu anda da edemiyorum bu yüzden şehir değiştirme planım vardı
Evden hiçbir şey almadan gitmem zaten. Evdeki eşyaların bir kısmı onun maddi desteği ile alındı. Yani bazı eşyaların parasını zamanında o ödemişti. Ev tuttuğumda her eşyayı alamadım zaman alıyordu para biriktirmem. O destek çıktı.E bir zahmet ödeyecekti kiranın yarısını, üstlenecekti masrafların kendine düşen kısmını sevgiliniz.
O sonradan geldiğine göre evi siz kurdunuz, eşyaları siz aldınız. Neden bırakıp göreceksiniz şimdi onları?