Jinekolog doktor Ayse buyukogut Jinekolog Doktor Fehmi saridan aldim kendileri beni Kalin kizlik zari ve vajinal septum problemleriden dolayi ameliyat ettiler. Kafadan atmiyorum yani doktor bana o zaman oyle bir aciklama yapti bende konu sahibine yazdim ki kotu birsey yazdigimida dusunmuyorum. Uslubunuz cok sert bir anda cıkışır gibi yazmanizi hic anlamadim.
tamam canm hamileyim ya belki birden yanlis anladim haklisin kadin anotomimizi cogumuz bilmiyoruz ogrenmek lazimEvet o siskinlik kalin olabilir fakat yirtilmaz. Sen yirtilmadan bahs ettin.
Sert çikismam, bu tür konularda yanlis biligileri gençlerde okudugu için. Bir kiz yirtilmayi okursa, cinselliktenden korkar. Vajinismus olur. Yanlis bilgilenririlmis olur.
Sadece senin yorumun degil, kaç yorum o sekilde okudum. Kadin olarak anatomimizi ögrenmemiz lazim. Bekaret kontrol edilcek birsey degil. En fazla o hafta cinsellik yasadigin belli olur bir kontrolde. Ancak hayatinda cinsel aktifmisin degilmisin belli olmaz.
Seni kötü his ettirdiysem özür dilerim fakat bu konu hep beni çok kizdiriyor. Kadinlarin kendini kandan ibaret sanmalari. Bekaret konusunda bilgisizlik,.. Bu kadinlar atilmis bir baski, kadin olarak çok zoruma gidiyor.
Avrupa'da yaşamıyorum. Türkiye de yaşıyorum. Ama örümcek beyinli erkeklerle muhatap olmuyorum.Kan çıkmazsa olay çıkıyor evet.Ama bu benim düşüncem değil maalesef içinde yaşadığımız toplumun iğrenç düşüncesi.Siz de sanırım turkiyede yasamıyorsunuz hiç duymadınız gormediniz böyle şeyleri.Bazen bu paltformda öyle şeyler okuyorum ki nerde yaşadığınızı merak ediyorum.Avrupanin hangi ülkesinde yaşıyorsunuz?
Gerçekleri bu kadar onemsiyorsak flört etmeyeceğiz yada öyle olaylara girmeyecegiz. Ya da olduysa ayrilmayip evleneceğiz.Evet çok doğru size katılıyorum.Ama içinde yaşadığımız toplumun da gerçeklerini unutmuyoruz değil mi?Keşke herkes bizim gibi düşünse ama gerçekler var bir de.
Evlatlık mı alıyor, ne münasebet!seni kabul ederim
ananızın babanızın mesleği beni ilgilendirmiyor. savcı yobaz olmaz diye bir kaide mi var? okuduğunuzu yanlış anlayıp kendinizi övmeye mi geldiniz banane sizin 3 tane oğlunuzdan? konu ile ya da benim yazdığım ile alakası ne?Herkes istediği hayatı yaşayabilir ve istedigine inanabilir fakat bu size sizin gibi düşünmeyenlere yobaz deme hakkını vermez ben evlenmeden önce ne erkek ve nede kadının iliski yaşamasını doğru bulmuyorum bu benim tercihim ve inancımın gereği ben ve eşim birbirimizin ilk görüştüğü kişileriz 21 yıllık evliyim ve gayet güzel bir cinsel hayatım var 3 tane oğlum var onlarda aynı inançla yetişiyorlar kızım yok ama olsaydı onu da öyle yetiştirdim yani özetle insanların görüşlerine ve fikirlerine saygı duymak bir erdemdir
Not. Bu arada tıp profösorü bir eşim savcı bir babam ve öğretmen bir annem var hepside benim gibi dusunuyorlar
Ben buraya akıl danışmak için yazdım sizin yazdığınız tüm şeylerin bende farkındayım ha keza bir üniversite öğrencisi olarak daha aydın düşünebiliyorum bir erkek kadını zardan ibaret görmemeli ona değer veriyorsa evlenmemeliyim tek başıma da yeterim vs vs evet ben de tüm bunları biliyorum farkındayım ama benim çevrem ve yaşadığım toplum buna müsait değil İzmirde İstanbulda yaşamıyorum keşke benim çevremde de bu kadar rahat insanlar olsa banada bu kadar basit gelebilirdi bu durum ama ben buna mecbur olmasam zaten burada dile getirip hiç tanımadığım insanlardan akıl alacak kadar düşmem emin olun
Kaptan ilk kez cok yumusak yorum yaptıgını gördüm hıssettım :))) ondada kadın düsmanı oldun valla üzüldüm.gerçekten bu kadınları anlamıyorum ya.
dünyanın en geniş mezhepli insanıyımdır yani bana bile kadın düşmanı dendi.
Teşekkürler fikirleriniz için deliha hanımValla bence söyleme boşuna evham yaptırma.
Hiçte vicdan azabı çekme.
Yaradılışımızda var cinsel istek.
Yani böyle şeyler yaşamış olman normal.
Tekrar bir doktora görün , oda kanamaz derse , diktirebilirsin.sonra kafana göre takıl.
Ve bu sır kendinle birlikte gömülsün.
Kimseyi kandırmış olmuyorsun.
Kızlık zarını ölüm kalım meselesi gören düzene rest çekiosun hepsi bu.
Erkeklerdede zar olsaydı ,bizde beklenti içinde olsaydık ozaman vicdan yapabilirdin.
Ama erkeğe gelince normal , kadına gelince tü kaka oluyosa , o işte bi terslik vardır.
Esas yobaz sensin insanların fikirlerine yaşantılarına saygı duymayan yobazdır saçma sapan düşünce ve fikirlerini kendine sakla her konu aça açana sana ters fikirde diye saldırmaya kalkma yaptığının yanlış olduğunu duymaya tahammülün bile yokananızın babanızın mesleği beni ilgilendirmiyor. savcı yobaz olmaz diye bir kaide mi var? okuduğunuzu yanlış anlayıp kendinizi övmeye mi geldiniz banane sizin 3 tane oğlunuzdan? konu ile ya da benim yazdığım ile alakası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?