Çareler çaresiz 😣

Yani adamlar gerçekten ilk gece çarşafa kan gelmiş mi diye bakıyorlar mı ya hu ? Benim adamda tuhaflık var heralde hiç sormadı bana benim 4 5 ilşkidede damla şeklinde belli belirsiz gelmişti. Ne ben gösterme gereği duydum nede eşim nerde kan dedi. Hiç muhabbeti geçmedi aramızda.
Böyle bişey sormaz sana ya. Hem hiç kan gelmeyen kadınlarda var. Sen kimseyle birlikte olmamışsın neden korkuyorsun kan gelse ne olur gelmese ne olur.

Evet o siskinlik kalin olabilir fakat yirtilmaz. Sen yirtilmadan bahs ettin.

Sert çikismam, bu tür konularda yanlis biligileri gençlerde okudugu için. Bir kiz yirtilmayi okursa, cinselliktenden korkar. Vajinismus olur. Yanlis bilgilenririlmis olur.

Sadece senin yorumun degil, kaç yorum o sekilde okudum. Kadin olarak anatomimizi ögrenmemiz lazim. Bekaret kontrol edilcek birsey degil. En fazla o hafta cinsellik yasadigin belli olur bir kontrolde. Ancak hayatinda cinsel aktifmisin degilmisin belli olmaz.

Seni kötü his ettirdiysem özür dilerim fakat bu konu hep beni çok kizdiriyor. Kadinlarin kendini kandan ibaret sanmalari. Bekaret konusunda bilgisizlik,.. Bu kadinlar atilmis bir baski, kadin olarak çok zoruma gidiyor.

tamam canm hamileyim ya belki birden yanlis anladim haklisin kadin anotomimizi cogumuz bilmiyoruz ogrenmek lazim

Nasıl ilişkiye girilir bilmiyorsun ama kalıcı, gecici zar dikimini biliyorsunuz... cokkk ilginç. Ayrıca kalıcı dikim yok inanmayın o olaya.Kan gelmese ne olur ki birçok kadından gelmiyor azıcık araştırın görürsünüz. Sizi siz olduğunuz için seven biri ile evlenin ve yaşayın bilmediğiniz olayı. Taciz içinse geçmiş olsun bu olaydan sonra dalavere düşünmeniz de bir garip doğrusu..

Avrupa'da yaşamıyorum. Türkiye de yaşıyorum. Ama örümcek beyinli erkeklerle muhatap olmuyorum.

Evet çok doğru size katılıyorum.Ama içinde yaşadığımız toplumun da gerçeklerini unutmuyoruz değil mi?Keşke herkes bizim gibi düşünse ama gerçekler var bir de.
Gerçekleri bu kadar onemsiyorsak flört etmeyeceğiz yada öyle olaylara girmeyecegiz. Ya da olduysa ayrilmayip evleneceğiz.
Hem öyle biriyle evlenmem diyor bunu diyenler hem ortam böyle diyor hem yapıyor. Mantiksiz yani

Kanamadım bunu da beklemediğim için ilk gece ağladım eşim benden öncen beni ilgilendirmez saçmalama dedi cahilime bakı ki istersen doktora gidebiliriz dedim olur çarşafta asalım mı dedi güldü ben ağlayınca o beni teselli etti bazı kızlar kanamaz demek ki seninki de öyle sıkma canını felan dedi ne gündü:))demem o ki her erkek beyinsiz değil kimseye bir açıklama yapıp önemsiyormuş gibi görünme farzetki değilsin ki bir şeyler yaşamışsın bakirelik yaşamamak demektir kan değil kimseye hesap verip onlara kendilerince kullanacakları koz verme ki bana kalırsa böyle bir şeyi önemseyen biriyle evlenme..

Aynı yaştayız bakire değilim ve pek çok ilişkim oldu...
Çok sevdiklerim de oldu...
Kimse bana vander sen bakiremisin ya da geçmişinde neler yaşadın diye sormadı...
Ben de karşı tarafa sormadım...
Ama ben hayat goruşumun uyuşabılecegı insanlarla birlikte oldum...

hayat gorusu farklıysa sevmek yetmiyor...
Erkek ya kendisi 3 4 defa cinsellik yaşayabiliyor ama sen evlenip boşansan bile seni yine kabul ediyor hahaha vay beee vay vay vayyy

işte gerçek sevgi
Bu bile bakın nikaha bağlı evlenip boşansan bile ama cinsellik yaşasan bile diyemiyor hahaha
Neden meşruuu

şunu yap ya da bunu yap demicem sen bilirsin...
Ama saygı kavramı olmayan insandan korkarım

Konunuzu okuyunca bir tanıdığın hayat hikayesi geldi aklıma. Yıllar önce köyde yaşayan tanıdık nişanlısı ile cinsel ilişkiye giriyor ama kan gelmiyor. Tabi adam deliriyor bu bakire değil diye köyü ayağa kaldırıyor. Kız kimseyle birlikte olmadım dese de ailesini dahi inandıramıyor ve bu süreçte bir adamla tanışıyor ve bu adamla kaçıyor köyden başka şehire. Adamla birlikte olduğu ilk gün kan gelıyor gelmesine ama adam zaten evli olan ve işi kadınları tuzağa düşürmek oolan biri çıkıyor. Ve bu bayanı başka erkeklere pazarlmaya başlıyor yıllar sonra ailesi kıza ulaşıyor ve bu bataklıktan kurtarıyor. Şimdi bu kişi yeniden evlendi 2 evladı var. Anlatmak istediğimi umarım anlamışınızdır.

Valla bence söyleme boşuna evham yaptırma.
Hiçte vicdan azabı çekme.
Yaradılışımızda var cinsel istek.
Yani böyle şeyler yaşamış olman normal.
Tekrar bir doktora görün , oda kanamaz derse , diktirebilirsin.sonra kafana göre takıl.
Ve bu sır kendinle birlikte gömülsün.
Kimseyi kandırmış olmuyorsun.
Kızlık zarını ölüm kalım meselesi gören düzene rest çekiosun hepsi bu.
Erkeklerdede zar olsaydı ,bizde beklenti içinde olsaydık ozaman vicdan yapabilirdin.
Ama erkeğe gelince normal , kadına gelince tü kaka oluyosa , o işte bi terslik vardır.

hayır niye böyle bir şey yapacaksınız ki. İlişkiye girmemişsiniz ki girseniz bile bu sizin kararınız yine de size bir şey söyleyemez.

Kendinizi bu kadar üzmeyin. İlk ilişkide illa kan gelecek diye bir şey yok. Durupta kanı mı takip edecek.
Zaten öyleyse bu adamla sakın evlenmeyin.

Dürüst olun söyleyinde demeyeceğim. Söylemek zorunda değilsiniz o sizin ondan önceki hayatınız ve onu ilgilendirmez.
Zaten dürüst olacak bir ilişkide yaşamamıssınız, sizinki tacizmiş resmen.

ananızın babanızın mesleği beni ilgilendirmiyor. savcı yobaz olmaz diye bir kaide mi var? okuduğunuzu yanlış anlayıp kendinizi övmeye mi geldiniz banane sizin 3 tane oğlunuzdan? konu ile ya da benim yazdığım ile alakası ne?

Kendinizle o kadar çelişiyorsunuz ki. Yaşadığınız topluma uymaya başlamışsınız farkında mısınız? İlla o eleştirdiğinizden toplumdan bir insanla 22 yaşında evlenmek zorunda mısınız? İstanbul’da İzmir’de herkes sizin düşündüğünüz gibi değil. İş coğrafyada değil kafada bitiyor. Evleneceğiniz insanı ona göre seçin diyoruz. İlk gece kan görmese ömür boyu başıma kakar mı diye düşündüğünüz adamla işiniz ne dünyada başka adam mı kalmadı? Üstelik üniversite okuyorsunuz Türkiye’nin dört bir yanından insanlar okumak için geliyor illa derdiniz coğrafya ise bir İzmirli İstanbullu bulmanız zor değildir. Kendinize sadece kendiniz kötülük yapıyorsunuz. Sizin düşmanınız buradaki kadınlar değil yani

Teşekkürler fikirleriniz için deliha hanım

Ya kanamak zorunda mi gerçekten merak ediyorum. Siz böyle bir olay olmasa kontrol ettirmeyecektiniz iliskinizde gerçekten kanama olmayabilirdi. Herkeste olmuyor, bende olmadi yani hiç farkli bisey düşünmedik. Neden olmadığını bile bilmiyorum esnek olabilir, doğuştan zar olmayabilir herşey mümkün bence anlatmayada gerek yok kandirmaya da gerek yok

Aslında konu sahıbıde kendınce haklı. En yakın arkadasım. Gerdek gecesnde kv görümceler kapısının önünde beklemıstı kan göstersın diye. Allah'ından bulsunlar

Esas yobaz sensin insanların fikirlerine yaşantılarına saygı duymayan yobazdır saçma sapan düşünce ve fikirlerini kendine sakla her konu aça açana sana ters fikirde diye saldırmaya kalkma yaptığının yanlış olduğunu duymaya tahammülün bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…