Çareler çaresiz 😣

Ben zaten üniversite son sınıfım bir işe girmek benim için elbette ki önemli ama bu ikisi farklı konular yani işe girip maaş alan kişiler bu durumun derdine düşemez mi konu gerçekten uzadı ve can sıkıcı bir hale büründü ben sadece dürüst bir şekilde söylemeli miyim yoksa anlatmadan dikim mi yaptırmalıyım bunun derdindeyim

Güzel kardeşim benimde eşim o bölge diye nitelendirdiğin yerde doğan bir adam, ama bana sormadı bile sormadı çünkü beni sevdi benimle hayat nasıl geçecek ona baktı, sordurtacak insan da değilim, çünkü ekonomik özgürlüğüm de var kişiliğimde oturmuş neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaşa gelmişim. Bu arkadaşta önce kendine değer verip karşısındakini tanıyıp ona göre bir yol çizip o tip istisna insanlarla hayatını birleştirmeyecek, ne yapacağım diye yakınmayacak, yapacağı bu.
Sen adamın karşısına geçip defolu gibi bende böyleyim kabul eder misin dersen, bilemiyorum yani.
Onlara maruz kalan kadınlarımız içinde ayrıyetten üzüldüğümü belirteyim.

Herkeste ilk iliskiye girildiginde Kanama olucak diye bir kayide yok, benim cok yakin bir arkadasim gecenlerde sohbet arasinda, ilk iliskide (3 yillik evli) hic kanama felan olmadigini söyledi, ve ne esinin ne de kendisinin aklina bununla ilgili birseyin gelmedigini söyledi, ve kiz arkadasimi cok kücükten tanirim, ilk sevgilisi esi oldu,, yani herkeste kanama olucak diye birsey yok

Işte benim de anlatmak istediğim bu.Maalesef her kadın bizim gibi olamıyor her kadının ekonomik özgürlüğü olmuyor.Yil olmuş 2020 ama hala ailesinin istediği adamla yada akrabası ile yada görücü usulü ile evlenmek zorunda olan kadınlarımız var.Cok acı ama böyle.Iste bunları yaşayan kadınların da kendini ezdirmemesi adına yazdım bende bunları.

Bence dürüst olun anlatın gerçeği. Seviyorsanız böyle bi oyuna kalkışmayın . O size içini açıyor anlatıyor madem. Sonrasında pişman olursunuz söyleme gereği duyarsınız bu yaptığınızı daha kötü sonuçlar dogurabilir. Olduğu gibi anlatın

Hala evlenmeden ilişkiye girme peşindesiniz?
Ya bu kişiyle de evlenmezseniz?
Bundan sonraki erkek arkadaşınızı da bu ilişki yüzünden kandırmış olacaksınız, sonu yokki bunun.
Bana kalırsa kimseye bir açıklama yapmak durumunda değilsiniz şu halde.
Başka türlüsünü kaldıramazsınız, siz evlenin.
Kanamanız da olsun olmasın dert etmeyin.
Çünkü ilk ilişkiniz.
Kanama olmaması sizle alakalı değil tamamen fizyolojik.

Ben kızlık zarınızın bozulmuş olduğunu sanmıyorum. Emin olmak istiyorsanız bir başka doktora görünün ama ben ihtimal vermiyorum. Ebe sizin kızlık zarınızın yapısı ile ilgili ne söyledi? Kızlık zarlarının %50si yapıları dolayısıyla ilk ilişkide zaten kanamayabiliyor. Erkek arkadaşınıza, gelince eğer onunla evlenmeyi düşünecek kadar seviyor ve güveniyorsanız yalan söylemeyin, dürüst olun. Diktirmeye falan da kalkışmayın. Zaten tam bir ilişki yaşamamışınız, ama ben olsam o sormadıkça fazla detay anlatmazdım.

Gerçekten söylemeyi bile düşündüm ama sonuçta erkek ne kadar sevsede ömür boyu başıma kakar mı diye düşünüyorum yada inanır mı acaba darlıktan falan ilk ilişkim olduğunu anlar mı
bence söyleme bir şey yapmamışsın zaten belki kanama olur bilemezsin söylersen ya bu durumu kullanmaya kalkar ya da kabul etsede dediğin gibi sonradan başa kalkar

Pembe bir iki damla yazısını okuyunca ben de bozuldugunu düsündüm. Cünkü balayında eşimle ilk birleşmemizde benden de pembe ve cok az kan gelmişti. Eğer durumunda olsam herşeyi göze alır dürüstce anlatırdım diktirmek vs bana cok itici geliyor insan yaşadığının arkasında durmalı...

"kızlık bozulması" şu iki kelimenin bir araya gelmesi kadar itici başka bir şey daha yok.
herşeyden önce resmen tacize uğramışsın. öncelikle onun yaralarını bi sar. zar mar bırak onu bir kenara.
seni gerçekten seven kabul edecek olan zara falan bakmaz. (Aaahhh ama burası türkiye )

ama söylerse bu durumu kötüye kullanma ihtimali var o kişininde. bire bir birşeyde yapmadığına göre söylemesine gerek yok bence

Bu durumu kötüye kullanıp beni sonradan bırakacak bir kişi değil 10 senedir bana olan bir bağlılığı var ama yinede vicdanım rahatlasın diye ona anlatarak onuda zor bir duruma sokabilirim belki inanmaz ama inanmış gibi yapar bir ömür aklında soru işaretleri olur vb bilmiyorum napacagimi cidden çok zormus Allah kimseye yaşatmasın

Herkes istediği hayatı yaşayabilir ve istedigine inanabilir fakat bu size sizin gibi düşünmeyenlere yobaz deme hakkını vermez ben evlenmeden önce ne erkek ve nede kadının iliski yaşamasını doğru bulmuyorum bu benim tercihim ve inancımın gereği ben ve eşim birbirimizin ilk görüştüğü kişileriz 21 yıllık evliyim ve gayet güzel bir cinsel hayatım var 3 tane oğlum var onlarda aynı inançla yetişiyorlar kızım yok ama olsaydı onu da öyle yetiştirdim yani özetle insanların görüşlerine ve fikirlerine saygı duymak bir erdemdir
Not. Bu arada tıp profösorü bir eşim savcı bir babam ve öğretmen bir annem var hepside benim gibi dusunuyorlar

Evet ben zatwn
Evet haklısınız ben zaten ilişki yaşamadım sorunda bu kendimi vicdanen çok rahatsız hissediyorum ama bir suçum olmadığını ben biliyorum Allah biliyor çok çaresizim

Kızlık zarı dikimi yapmayı nasıl kendinize reva görüyorsunuz yapmayın lütfen ya dürüst olun kanamazsa kanamaz hem oda bir kaç kez ilişkiye girmiş

Bu bilgiyi nerden aldiniz?

Kizlik zari denilen sey harbiden yirtilan bir zar degildir. Vajina girisinde bir siskinliktir. O bölge kanli bölge oldugundan dolayi ve seks çok sert olursa, üstelik kadinda çok kuru olursa, kanama meydana gelir evet.

Ancak bu kanama bir zarin yirtilmasindan dolayi degil, o bölge tahris oldugundan dolayi gelir.

Bu bilgi konu sahibi içinde önemlidir. Ayirten kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin konu sahibi. Senin cinsel geçmisini bilmekte zorunda degil, evlenecegin kisi. Ki istesen kendinde mastürbasyon yapardin. Bunu ona açiklamak zorunda degilsin. Bir operasyona girmeye hiç mecbur degilsin.

Kendine deger ver. Sen kandan, vajinadan ibaret degilsin. Açilmamis bir paket degilsin. Insansin, isteklerin, arzularin, hayat gayelerin var. Sakin amelyat olma.

Jinekolog doktor Ayse buyukogut Jinekolog Doktor Fehmi saridan aldim kendileri beni Kalin kizlik zari ve vajinal septum problemleriden dolayi ameliyat ettiler. Kafadan atmiyorum yani doktor bana o zaman oyle bir aciklama yapti bende konu sahibine yazdim ki kotu birsey yazdigimida dusunmuyorum. Uslubunuz cok sert bir anda cıkışır gibi yazmanizi hic anlamadim.

ama söylerse bu durumu kötüye kullanma ihtimali var o kişininde. bire bir birşeyde yapmadığına göre söylemesine gerek yok bence
O zaman evlenince ömür boyu susmak zorunda ki bu çok zor bi yük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…