- 14 Aralık 2023
- 176
- 453
O da daha bir 15 yıl daha oyalamayayım yaşımız kalmadı diye evlenmeyi lütfetti bana sağolsun kendi de yaş aldı baya ilk tanıdığım genç delikanlı değil:)) koca 15 yılı heba etti dile kolay 3-5 yıl değil.Böyle çok uzun süreli ilişkiler evliliğe zor gider. Bende yaşadım on yıl sürdü, yaşanacak bir şey, bir heyecan kalmıyor. İlaveten yaşadığımız toplumun karakterine bakarak çok seven adam bunca yıl beklemez, birlikte olduğu kadını ailesinin, eşinin dostunun diline düşürmez. İlişki rahatına gelmiş hala da yokuşa sürüyor, 15 yıl kararını verememiş adamdan hayat arkadaşı olmaz, sizi yeni tanımış değil bunca zaman huyunuzu suyunuzu hatmetmiştir orayı törpüle burayı değiştir oyalama taktiği sadece, seven erkek değil bu inan bana. Seveni evlenince anladım erkekler istedikleri kadını asla kaçırmıyorlar seninki idare ediyor
Biz çok dile düşmedik de çevremizde evlenip evlenip boşananlar, 3 kuruşa tamah edenler çok dile düştü. İnsanlar tercihleri yüzünden dile düşmemeli ayrıca da kimse kimseyle evlenmek zorunda değil isterseniz 30 yıl birlikte olun. Ayrıca evlenince de tamam evlendik o benim artık diye bir şey yok. Evlilik benim gözümde bir sadakat göstergesi değil. Burada konular aldatma hikayeleri ile dolu. İlla seven evlenir diye bir şey de yok. Sevmeyenler de gayet güzel evleniyor ama sonu muamma. Sevip de çok kavuşamayanlar da var. Bu hayatta keskin kurallar yok. İlla böyle olmalı diye bir şey yok.
He şimdi neden peki derseniz çocuk için. Çocuk istemeyenler evlenmiyor bile hayat artık böyle bir şey değil. Eskidendi o dile düşmeler, kadınları eziklemeler. Benim karşıma geçip diline düşürcek ezikleyecek adam daha anasının karnından doğmadı. Arkadan konuşanlar da kalleştir:))