- 8 Mart 2019
- 6.723
- 31.415
- 39
-
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Ben kendisini bana yazdığı uslupsuz mesaj için şikayet etsem yine takipsizlik çıkar mı?Arkadaşın savcılığa şikayet ettiği kişiler olursa ( ki takipsizlik çıkar ) konu sahibinin kimliğini bi bana da çıtlatsan bakalım da baba bu evleri niye kızının üstüne yapıyormuş? ne kadar vergi ödemiş ? Ne beyanname vermiş ? Bu evler sürekli kızının üstüneyse bankaya ne teminat veriyormuş bir incelensin bakalım. Belki sonra olası alacaklılarından tasarrufun iptali açmak isteyen olur.
Evi çoluğunun çocuğunun üstüne yapan müteahhit tabiki de mal kaçırmak için yapmıyordur ya siz ne kötü kalpli insanlarsınız böyle düşünen varsa da kınıyorum
Ohhh birisi içimdekileri söyledi.Arkadaşın savcılığa şikayet ettiği kişiler olursa ( ki takipsizlik çıkar ) konu sahibinin kimliğini bi bana da çıtlatsan bakalım da baba bu evleri niye kızının üstüne yapıyormuş? ne kadar vergi ödemiş ? Ne beyanname vermiş ? Bu evler sürekli kızının üstüneyse bankaya ne teminat veriyormuş bir incelensin bakalım. Belki sonra olası alacaklılarından tasarrufun iptali açmak isteyen olur.
Evi çoluğunun çocuğunun üstüne yapan müteahhit tabiki de mal kaçırmak için yapmıyordur ya siz ne kötü kalpli insanlarsınız böyle düşünen varsa da kınıyorum
Hesabı kapatınca is bitiyor sanıyorsun degil miHaklısınız ben derdimi anlattım, hesabı kapatıp gideceğim. Takıldığım nokta sahte doktorluk, baba parası yemem ve paragöz olmakla suçlanmamdı. Gerçekten vaktim yok ama söylemesem içim rahat etmeyecekti. Seviyesini koruyan ve yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan tüm kadınlara teşekkür ederim. Hayatındaki eksiklikleri bu forum üzerinden saldırarak gidermeye çalışanlara da şifa dilerim. İyi akşamlar
Benimle de arkadaşsın bahsettiği kişinin ben olduğuma eminim. Noegthyi seviyor niloHe tamam o zaman @noegthy ya da @Phronesis falandır.
2022 mezunuyum bizde öyle deniyordu ve sizin dediğiniz ilk tusta 75+ alan arkadaşım olmadı, 70-75 arası alan oldu ancak plastik cerrahi ve dermatoloji yazan olmadı, büyük şehirlerin puanları 75+ ve plastik-dermatoloji isteyen arkadaşlarım ve ben şubatta yerleştik neden takıldınız
Çok geçmiş olsunO değil de dermatologsanız benim bebeğimin derdini de bir dinleseniz. Çarenin nereden bulunacağı belli olmaz. Ankara’da 100 dermatolog varsa 50’sini gezdik çare olmadı.
Kaçırma doktor hanımı yaHesabı kapatınca is bitiyor sanıyorsun degil mi
Ben de seviyesizlik yaptığım için özür dilerim ancak bir tane yapıcı mesajınız yoktu sadece negatif söylemleriniz oldu normal olduğunuzu mu düşünüyorsunuzHesabı kapatınca is bitiyor sanıyorsun degil mi
Dermatolog olaydı olurdu muhtemelenO değil de dermatologsanız benim bebeğimin derdini de bir dinleseniz. Çarenin nereden bulunacağı belli olmaz. Ankara’da 100 dermatolog varsa 50’sini gezdik çare olmadı.
Benim yüzüme yüzüme dedi.Benimle de arkadaşsın bahsettiği kişinin ben olduğuma eminim. Noegthyi seviyor nilo
Bizon eti yiyen arkadaşı söylüyorsunKonudan bağımsız burada kocası plastik cerrahi ve rekonstrüktif cerrahı olan bir arkadaş vardı ona selam olsun. Çok tatlı kızdı.
Tabii ki özelden yazın fotoğraf atın hocalarıma da danışırımO değil de dermatologsanız benim bebeğimin derdini de bir dinleseniz. Çarenin nereden bulunacağı belli olmaz. Ankara’da 100 dermatolog varsa 50’sini gezdik çare olmadı.
Çok pis bilendim ama doktor olmadığı için uğraşmayacagim. Dua etsin doktor değil, yemin ediyorum çok feci rezil edecektimKaçırma doktor hanımı ya
Kuzum ben sana seçim öncesi diyorum ki iktidarı tutmuyorum bu enflasyonda nasıl tutayım diyorum ne çıkarın kesildi diyordunuz beni suçluyordunuz bak seçimlerde birçok insan benim gibi düşündü harita değişti uzaktan yakından partiden bana gelen hiçbir şey iken suçladınız neyse gerçek hayatta tanımadığınız için reelde beni tanısan objektif olduğumu bilirdinKesin bizizdir bacımNiloya bacım bizimle de yapamıyor bizsiz de
Ben buldum sanırım9eylul ve egenin kadin derma asistanlari. Bunlarin hangi uniden geldiklerini stalklama isini yarina birakiyorum.
Eki Görüntüle 3415102
Eki Görüntüle 3415103
Ben babama güvenmediğim için hepsinin vergisini tek tek ödeyip kontrol ettiriyorum merak etmeyin. Kullanmamayı seçtiğim paranın vergisini kaçıracal değilim. Devletimi sevmesem çoğu yeni mezun gibi yurtdışına giderdimArkadaşın savcılığa şikayet ettiği kişiler olursa ( ki takipsizlik çıkar ) konu sahibinin kimliğini bi bana da çıtlatsan bakalım da baba bu evleri niye kızının üstüne yapıyormuş? ne kadar vergi ödemiş ? Ne beyanname vermiş ? Bu evler sürekli kızının üstüneyse bankaya ne teminat veriyormuş bir incelensin bakalım. Belki sonra olası alacaklılarından tasarrufun iptali açmak isteyen olur.
Çıkar. Çok nadir nickname e yapılan hakaretlere dosya açılıyor. 1000 şikayette 10 belkiBen kendisini bana yazdığı uslupsuz mesaj için şikayet etsem yine takipsizlik çıkar mı?
Yazdığınız aşırı çirkindi ama kadınlardan nefret etmenizi anlıyorum ama çok ağırdı. Size önerim psikanalizden geçmeniz, kadın düşmanlığı baba ile olan bağ vs anne ortada hiç yok bunlarn değerlendirilse çok daha mutlu olursunuzBen de seviyesizlik yaptığım için özür dilerim ancak bir tane yapıcı mesajınız yoktu sadece negatif söylemleriniz oldu normal olduğunuzu mu düşünüyorsunuz