Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi sana bir tüyo yerinde olsam konuyu kapattırır kaçardım senden kralı olmazdı doktor nickinden daha fiyakan olurdu söyliyim

Sen hiçsin diyen insan ceza almazmış ben de almam diye düşünüyorum

Doğuyu asla aşağılamadım, ailem doğu kökenli. Devlet hastanesinde dayaktan kaçarken edindiğim sivri dilden bahsettim
Sizi kırmadan konuşmaya çalışacağım, lütfen tanımadığım kadınlar beni kıskanıyor, herkesler beni kıskanıyor düşüncenizden vazgeçin. Bu sadece size zarar verir inanın. Şimdi uzun bir deklarasyonla kendinizi anlattınız da ne oldu? Daha çok dalga geçti insanlar burada böyle şeyler inanın hep bu muameleyi görür çünkü gerçekten dışarıdan çiğ görünüyor.
Bu kadar anlatmayın kendinizi ya tanıdığınız insanlara bile anlatmayın kaldı ki hiç tanımadıklarınıza hiç anlatmayın.
Buradaki kadınların hepsinin derdi vardır hayatında, zannetmeyin ki sizin paranız onlardan biri olsun.

He tamam o zaman noegthy ya da Phronesis falandır.
Yok Noegthy i zaten seçim üstü gözardı yaptım ama yine açtım seviyorum kendisini artık iktidarı tutmuyorum dedikçe üstüme gelmişti mesela ona kendimi anlatamayınca birkaç mesaj sonrası onla birlikte seçim topiğinde bildirim gelmesin diye gözardı etmiştim belki o ara sen de inanmadıysan o ara yapmış olabilirim.

Arkadaşın savcılığa şikayet ettiği kişiler olursa ( ki takipsizlik çıkar ) konu sahibinin kimliğini bi bana da çıtlatsan bakalım da baba bu evleri niye kızının üstüne yapıyormuş? ne kadar vergi ödemiş ? Ne beyanname vermiş ? Bu evler sürekli kızının üstüneyse bankaya ne teminat veriyormuş bir incelensin bakalım. Belki sonra olası alacaklılarından tasarrufun iptali açmak isteyen olur.
Evi çoluğunun çocuğunun üstüne yapan müteahhit tabiki de mal kaçırmak için yapmıyordur ya siz ne kötü kalpli insanlarsınız böyle düşünen varsa da kınıyorum

Ben azıcık fakirliğime dertlendim. Bu kadar zenginlik şahane olsa gerek

Haklısınız ben derdimi anlattım, hesabı kapatıp gideceğim. Takıldığım nokta sahte doktorluk, baba parası yemem ve paragöz olmakla suçlanmamdı. Gerçekten vaktim yok ama söylemesem içim rahat etmeyecekti. Seviyesini koruyan ve yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan tüm kadınlara teşekkür ederim. Hayatındaki eksiklikleri bu forum üzerinden saldırarak gidermeye çalışanlara da şifa dilerim. İyi akşamlar

Aaaa ayıp etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…