- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Ama babama güvenmiyorum dedi, bir insan kolay kolay bunu demez. Güvenmediği birine vekalet vermez diye düşünüyorumBabasında çocuklarının kendisine verdiği tam vekalet vardır. Onlar adına tapu devri de yapar, şirkette açar.
Sahi D draslisutcuoglu babanızın sizin ve kardeşinizin üzerine açtığı şirketler var mı ?
İnsanlık hali olur öyle arada. Birimizden biri modunda olmaz, eşref saati değildir. Laflar karşılaşır.Geçen like’ını görünce sevindim kız buzlar eridi diye
İnsanlar kimliğimi açık etmek için ss alıp atmış sonuç belgemi paylaşacağımı mı düşünüyorsunuz gerçekten?Doktor hanım ispatlamanız çok kolay? Zorunluya atandığınız yeri söyleyin Dhy kurasından bakayım sonuç belgesi gösteremiyorsanız?
Hayır o kadar peynir yiyorum yoğurt yiyorum yapmıyor bir kare çikolata atayım ağzıma sivilce pörtlüyor ben de çikolata çok severimÇikolata ve yağ sivilce yapmaz süt ürünleri yapıyordur size
Aslı hanımcım kadın hastalara bakmamak şu ettiğiniz yeminle çelişmiyor mu?şerefim üzerine bir hipokrat yemini ettim. Umarım anlatabilmişimdir.
Ben olsam üzerlerini çizik atar belgemi atardım şırank alın diye kalırlardı öyleİnsanlar kimliğimi açık etmek için ss alıp atmış sonuç belgemi paylaşacağımı mı düşünüyorsunuz gerçekten?
Baktırdım kan tahlillerimde romatizma çıkmadı hocam.Romatolojik antikor baktırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun. Cerrahi estetik yapmıyorum dermatoloğum
Çiğdem citleyince benim sivilcelerim çıkıyor.Çikolata ve yağ sivilce yapmaz süt ürünleri yapıyordur size
Çünkü komik geliyor ve yerine oturmayan bir sürü şey var. Yalıda oturan birinin et doğrama olayı, babam ev istiyolar diye üstümüze yaptı, 36 saat nöbet tutuyorum, kadın hasta almadım. Bakın her şeyi geçin sağlam bir destek alın. İsterseniz özelden de bir kaç terapist yazabilirim. Bu kadar paranın içinde mutlu olun. Baba sorununu çözün annenizle bağ yok gibi bir sürü şey görünüyor burdanBen histerik tepki verdiğimin farkındayım o nedenle tekrar konu açtım ama insanlar negatif yazmaya devam etti ben asıl bu düşmanlığı anlayamıyorım ben konu açarken de kötü düşünmek istemiyorum dedim ama bu öfkeyi anlayamıyorum gerçekten
O Amerikaya gitmiş yeniden, oradan Afrika'ya geçip safari yapacaklarmış. Zebra etini tadimladiktan sonra buraya yazarKonudan bağımsız burada kocası plastik cerrahi ve rekonstrüktif cerrahı olan bir arkadaş vardı ona selam olsun. Çok tatlı kızdı.
Güzellik merkezinde gençlik aşısı mıÇiğdem citleyince benim sivilcelerim çıkıyor.
Bir de gençlik aşısı yaptırdım ama güzellik merkezinde. arkadaşım dr a yaptırmış ilk aşı da onda çok farketmis. Kullanılan üründen mi
İnsanlar kimliğimi açık etmek için ss alıp atmış sonuç belgemi paylaşacağımı mı düşünüyorsunuz gerçekten?
Bi tane kızcağız vardı burda, onu hatırlattı bu dediklerin nedense. Erkekler tarafından bir sevilme ve onaylanma ihtiyacı olduğu çok anlaşılıyordu halinden tavrından. Hani nişanlı veya evli erkeklerle olup sonra onların sevgililerine karılarına telefon ediyordu hakaretler yağdırıyordu. Ama adamların yanında kuzu gibiydi.İşte burda toksik şeyler var çok net yazamıyorum etik değil ama kadın hasta görmeyecek kadar yükselmek vs okadar paranın içinde çok rahat toparlanacak şeyler.
Kiz dünya para verdim hiç etki etmedi.Güzellik merkezinde gençlik aşısı mıbir daha duymayayım