Canımı Sıkan Bir Olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kadının yaptıgı kesinlikle yanlış, hele ki bu şekilde olayları yansıtması peki ya sizin kesin bir tarikat mensubu yorumunuz ne kadar dogru? Şu lafı söyleyerek tüm tarikat mensuplarını töhmet altına alıyorsunuz. Evet sapıtmış bir çok tarikat olabilir ama eminim ki hala Allah için çalışanlar da var. Lütfen biraz saygılı olun bu konuda. İnsanların eleştirirken biraz da aynaya bakmak lazım
 
Sağolun çünkü bazen bu konuyla ilgili kendimi sorguluyordum
 

Saplantılı insanlardan fayda gelmez. Sizin ona gösterdiğiniz saygı ve özeni karşı taraf size göstermemiş ne yazık ki. Yani iyi dayanmışsınız.
 
Sonuçta sen ona saygı göstermişsin o sana göstermemiş. Sen de deseydin hayır bizde misafir ayrılmaz ayıptır beraber oturcaz diye mesela. Eminim ki basıp giderdi.
Giderlerdi çünkü adamın annesi de öyle yani evde başka erkek varsa o alana girmezmiş asla. güvenmediğiniz insanlarsak neden geliyorsunuz diyesim geliyordu demiyordum.
 

Bırakın arkadaşı aile bireylerim için bile kendi yaşam tarzımdan ödün vermem. Yanımda olmak isteyen beni olduğum gibi kabullenerek yanımda olur, olmak istemiyorsa da kendi bilir. Siz bunu yaparak hata yapmışsınız zaten en başta.

Bir tanesi falsolu çıktı diye eşinizin diğer arkadaşlarını ve ailelerini elemek de yanlış olmuş. Fevri bir karar. On küsur senede eşim benimkilerle, ben eşiminkilerle onlarca kişiyle tanıştık. Yakın olduklarımız, iyi anlaştıklarımızla ailece görüşüyoruz, hoşlanmadıklarımız için kendimizi de birbirimizi de zorlamıyoruz.

Arkadaş evde oturularak edinilmez. Komşuyla görüşme, iş arkadaşlarının eşlerine veto ver kiminle nasıl tanışacaksınız? Kursa falan yazılın bari.
 
Resim çiziyorum çiçeklerim var kendi arkadaşlarımla telefonda görüşüyoruz böyle sanki kafam rahat gibi. Bu olay bana böyle düşündürüyor
 
Sanki aynı odada durunca kocanız kadının üzerine mi atlayacak, gözlerine bakıp tahrik mi olacak?
Benim mantığım almıyor
Benim de almıyor hatta eşime diyordum ki valla benim zoruma gidiyor benim eşim sapık mı sanki o da bişey olmaz diyordu kırılmıyorduk
 
Hayatınıza almadan kafa dengi olup olmadıklarını bilemezsiniz ki. Siz bilirsiniz tabi ama bana kendini bu kadar kapatmak çok sağlıklı gelmiyor.
Sıkılmıyorum inan ki kendi 10 yıllık arkadaşlarım var onlarla konuşuyoruz.
 
Biri kötü çıktı diye diğer insanlara önyargılı olmayın bence..deneye deneye hiç bi insan bir birinin aynısı değil...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…